- PRO
Sergio
Завідуючий виробництвом
- Considering positions:
- Завідуючий виробництвом, Шеф-кухар, Бренд-шеф, Chef head, Технолог, Технолог харчової промисловості, Дизайнер, Керівник виробництва
- Employment type:
- full-time, part-time
- Age:
- 52 years
- City of residence:
- Kyiv
- Ready to work:
- Chernivtsi, Drohobych, Kyiv, Lviv, Stryi
Contact information
The job seeker has entered a phone number and email.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/6996131/?puid=367340
Work experience
Шеф повар Head Chef
from 02.1994 to 08.2022
(28 years 6 months)
Parc des Eaux vives, La Perle du Lac,Hotel Royal Windsor.Галуаз Майами.Галуаз Колумбус., New York Club A (Готельно-ресторанний бізнес)
— шеф-кухар з понад 30-річним досвідом роботи в кращих ресторанах світу, який поєднує майстерність кулінарії з інноваційним підходом до ресторанного бізнесу. Моя мета — не просто приготувати їжу, а створити справжнє мистецтво на тарілці, яке захопить смакові рецептори та підкорить серце кожного гостя. Я маю досвід управління великими командами , впровадження авторських методик навчання , реклама ,маркетинг, та розробки меню, яке не тільки відповідає вимогам сезону, а й враховує кулінарні тренди ,та потреби клієнтів.
Ключові досягнення та компетенції:
Глубокие знання стандартів якості ISSO 22000,та структурності HACCP
Автор сертифікованих в США методик навчання кухарів ,та офіціантів .
Створення оригінальних меню для ресторанів, готелів та підприємств харчування, оптимізованих під різні клієнтські категорії.Високий рівень володіння 9 кухнями світу, включаючи техніки food art і арт-фьюжн, для створення унікальних страв, та соусів.
Глибоке розуміння ресторанного маркетингу та, вміння залучати та утримувати клієнтів через стратегії просування розвитку бренду ,(ресторану) Роблю рекламні проспекти,флаєри ,цікаві та вкусні відео в 3Д з анімацією,для соц.сітей ,котрі коли бачать кліенти ,вже хоуть замовити , або з'їсти ,або прийти у заклад . Наприклад: реклама з голосом в 3Д ,коли з вами розмавляє бургер з ємоціями ,котрий є в меню вашого ресторана,або кафе :) Клієнти в США ,де я робив таку рекламу , приходять ,і кажуть ,дайте мені бургер ,або сет бургерів( там ще смішніше :),котрий , котрі размовляють між собой ,сваряться,або ржуть між собою: )Власник кафе дуже відомого ,і найпопулярнішного кафе у Нью Йорку ,якось подзвонив мені ,і каже ,Сержіо , задовбала мене толпа людей ,яка просить размовляючій бургер .І як його отримують ,сидять і розмовляють з ним пів години :),Хто гладить ,хто зверху ножа в нього встромив :))) І смішно ,весело і смачно.А що ще хоче клієнт ?:) Він хоче відпочити . Реклама ,маркетінг ,то невід'ємна частина ресторанного ,та харчового бізнесу.
Також управління персоналом та навчання не лише кухарів, та технологів ,але й офіціантів — етика обслуговування, техніка до продажі страв , та рекомендації страв клієнту.(В Україні немає що допродовати клієнту ,одне меню на всю країну) 1. Офіціанти не знають ,що до чого пасує в меню ,або не хочуть знати ,або ім ніхто не говорить за це:(. 2.Незнають що в загалі виносять. P.S Клієнт любить увагу ,і любить ,коли офіціант знає і розказуе кліенту про страву ,і що до неї пасує ще.Тому я розробив курс навчання для офіціантів . Поперше ,це робить середній чек більшим , популярність закладу вищім.Доказано AСK U.S.Асоціацієй шеф кухарів США.
Но ! Як не крути ,для кухні ,не важливо де вона ,чі це виробництво ,чі ,ресторан ,або кафе , найголовне мати ПРАВИЛЬНІ калькуляційні ,та зрозумілі ,сучасні технологічні карти.З цим також біда вУкраїні.
Education
Le Gordon Bleu .New York
Шеф повар,бренд Шеф,Технолог.Диетолог.., New York
Higher, from 1998 to 2003 (5 years)
Спеціалізація в управлінні ресторанним , готельним та харчовим виробництвом . Маркетинг, та розвиток закладів,виробництв харчування. Технології приготування їжі, соусів. Ідентичність кухонь світу.
Також Відкриття закладу з 0.В яке входить розробка дизайну приміщення( за потреби ) меню ,пошук персоналу ,Дизайн роблю з 3 Д візуалізацієй як і стиль ресторану так і меню ,та логотип бренду .Меню яке має ідентичність до обраної вами кухні .( Як це Італія ,то італійске меню ,а ні мусор з інтернета ,де 99% це страви НО НЕЙМ ,або амеріканські,такіх ях салат Цезар , , Чізкейк , нагетси .Де Італія???Де страви італійської кухні ,та десерти італійські ?Салат Цезар-ісконно амеріканській салат!Який пихають в Україні во всі кухні світу , італійське,українське,грузинське,японське :)
Також роблю . Впровадження стандартів якості ISSO2200 ,та НАССР . Правильні технологічні , та калькуляційні карти ,підбор персоналу.Вибір обладнання.
Culinary Arts Academy.
Управляющий шеф повар,бренд шеф,Технолог.Диетолог., Люцерн Швейцария
Higher, from 1995 to 1997 (2 years)
Фокус на кулинарному мистецтві, та бізнес-стратегіях розвитку,для ресторанної індустрії.Їжа як мистецтво.Картина в тарілці.
Additional education and certificates
Школа Трабл шутерс кулінарного бізнесу.
1998 - 1999
Knowledge and skills
- Креативність
- Комунікабельність
- Розробка меню
- Складання технологічних карт
- Наполегливість
- Неконфліктність
- Приготування холодних страв
- Приготування гарячих страв
- Приготування страв
- Організованість
Language proficiencies
- English — fluent
- Polish — advanced
References
Мр.Бруно "Club A Steak Hause" NewYork +1 7172568917
Огайо.Колумбус " Галуаз"
Additional information
В2005 році ,був обраний ліпшими шеф-кухарем Лазурного узбережжя,та був обран кормити родину Короля Монако ,під яку вигадав страви ,поеднуючі технології різних кухонь світу. У 2013 році завершив європейську кар'єру та переїхав працювати і жити в США в Нью Йорк, де продовжив свій розвиток у кулінарній індустрії.Перелітав більш 15 штатів ,в пошуках справжніх страв і спецій Каджунів, Креолів,племен Черрокі , ,які жили в штатах Тексіс ( в Україні це Техас:),Луізіана, Оклахома , Сев.Кароліна та інші штати ,де живе оригінальна , ідентична , американська кухня.І це не бургери з нагетсами ,та чізкейком:)
Автор статей ,для американських та європейських кулінарних видань, де ділюсь досвідом, інсайтами та новинами кулінарного світу.
Розробляю ідентичні меню , обраних кухонь ,для українських та європейських ресторанів, харчових підприємств ,що оптимізовані для локальних інгредієнтів та культурних особливостей.
Готовий до переїзду в будь яке місто України чи Європи, для покращення якості обслуговування та розвитку ресторанного бізнесу.
P.S.
Моя мета — змінити кулінарний ландшафт України , створюючи нові тренди в меню, шлях ресторанів ,до чогось вищого. Розвиваючи ресторани кафе, та харчові підприємства, підвищуючи їх рівень, та залучаючи нових клієнтів через інновації в кожній страві.
Буду радий поділитися своїм досвідом !
P.S. Як комусь тяжко, ,і ви розумієте ,що ваше дітище потрохи вмирає ,зовіть ,витягую з любой кулінарній скрути ! А це: нове незвичне яскраве , смачне меню , ідентичних страв обраної вами кухні ,яких ви не побачите в своєму місті, Україні,і навіть в інтернеті. Та рекламу ,веселу ,та смачну.
P.S У США є дуже гарна приказка.
"Тлумачний вибір приходить з досвідом, до нього приводить безглуздий вибір"
P.S підтримую формат проектної роботи ,від А ,до Я.
А). За потреби ребрендинг закладу.
Б) Нове красиве ,смачне меню з ідентичностью обраної кухні.
В)Інтерактивна реклама , кричаща ,що ви оновилися і меню також.Меню зі стравами,які вже отримали в світі зірку Мішелін.
Г)Написання правильних калькуляційніх карт ,та зрозумілих технологічних.
Д)Навчання кухарів від А до Я.
Ж) В загалі ,готов працювати на результат ,а результат для мене ,це не середній чек на 20 грн. більше .А шлях до зірки иМішелін.Це є результатом! Мішелін - це рівень,де б не був ваш заклад ,і все одно яку він має форму : маленьке кафе ,елітний ресторан ,або просто доставка їжі ,або виробництво кулінарних смаколиків.Мені все одно ,якій розмір має ваша кухня ! І зараз ви всі скажете ,де ми ,а де зірка Мішелін? Я вам відповім ! Інспектори Мішелін ,були неоднарозово в Україні ,навіть під час війни , щоб вручити зірку ,но на жаль ,таких немає закладів в Україні ! Все вкрадене з інтернету , немає ідентичності кухонь - за що давати ,за те що вкрал ваш шеХв ,або з ютуба ,або с рашенфуд? За те максимум можуть дати підсрачник :) Вибачте ,накіпіло і підгоріло вже. ЗРОБІТЬ СВІЙ ТЛУМАЧНИЙ ВИБІР !
Всім мирного неба!
Similar candidates
-
Завідувач виробництва
100000 UAH, Kyiv, Cherkasy -
Оператор виробничої дільниці
30000 UAH, Kyiv -
Зав. виробництвом
Kyiv -
Завідувач виробництва
60000 UAH, Kyiv -
Керуючий будинком, водій у сім'ю
Kyiv