• PRO

Ірина

Технолог громадського харчування, 40 000 UAH

Employment type:
full-time
Age:
39 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Кухар універсал

from 09.2015 to 03.2016 (6 months)
кафе А1, м.Боярка (Готельно-ресторанний бізнес)

• Складання та затвердження меню.
• Розробка технологічних карт та Технологічних інструкцій для страв.
• Розробка нових рецептів, страв та напоїв.
• Знання європейської та дієтичної кухонь.
• Розробка та проведення рекламних компаній із залучення гостей.

Адміністратор їдальні

from 04.2015 to now (10 years 4 months)
ТОВ ВЕНТС, м.Боярка (Готельно-ресторанний бізнес)

• Організація роботи двох їдалень закритого типу.
• Участь у розробці та запуску виробничих процесів з урахуванням вимог ISO 22000 (ДСТУ 2007 ХАССП).
• Взаємодія з відділом кадрів, підбір персоналу та адаптація.
• Управління колективом 30 осіб.
• Планування роботи підрозділів з урахуванням обсягу випуску продукції.
• Формування заявок на сировину, товари.
• Прийом постачання, контроль наявності супутніх документів.
• Організація обіду для керівництва та гостей компанії, семінарів, ділових переговорів тощо; проведення кава-пауз, фуршетів тощо.
• Підбір кухонного обладнання та інвентарю, посуду, скла, приладів, замовлення спеціалізованого одягу та підсобного інвентарю.
• Контроль роботи обладнання, робота із сервісними центрами.
• Ведення внутрішньої документації.
• Робота з касовим апаратом та касовою книгою.
• Участь у переобліку продуктів та товарів кухні/бару, в інвентаризації ОС та МБП.
• Контроль за дотриманням затверджених норм і вимог відповідно до ХАССП.

Кухар з холодного процесу

from 06.2014 to 04.2015 (10 months)
Ресторація Чабани, м. Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

• Приготування холодних, гарячих страв та закусок за меню.
• Підготовка заготовок для холодного процесу.
• Робота з банкетним меню
для холодного процесса.
•Работа с банкетным меню

Education

1.Донецький Національний університет економіки і торгівлі ім.М.Туган-Барановського.

Технологія харчування, Інженер -технолог харчування., Донецьк
Higher, from 2005 to 2009 (4 years)

2.Донецький комерційний технікум

Технологія харчування., Донецьк
Specialized secondary, from 2002 to 2005 (3 years)

Additional education and certificates

Практикум Кирила Куницького – “Эффективный руководитель”, г.Киев.

Литий, 2018

Курс навчання за програмою “Бариста преміум”, в Центрі навчання Бариста, м.Києв.

Березень, 2018

Онлайн курс Впровадження системи НАССР, компанія Profi club, м.Києв.

Квітень, 2021

Knowledge and skills

  • MS Excel
  • MS Word
  • Пользователь ПК
  • Повышение качества готовой продукции, увеличение прибыли.

Language proficiencies

  • English — average
  • Russian — fluent
  • Ukrainian — fluent

Additional information

Привітна, з почуттям гумору, вмію працювати у команді, знаходити компроміси у колективі для доброзичливої ​​атмосфери. Вибаглива до підлеглих. Ціную чесність та порядність. Продовжую вдосконалення як технолог харчування. Добре розвинене почуття нюху та баланс смаку. Вартістю в роботі вважаю можливість займатися улюбленою справою.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: