Елена
Менеджер ресторанно-отельного бизнеса
- Employment:
- Full-time.
- Age:
- 52 years
- City of residence:
- Vinnytsia
- Ready to work:
- Kyiv
Contact information
The job seeker has entered a phone number and email.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/73506/
Additional information
Резюме
Персональна інформація:
Дунаєва Олена Вікторівна, проживаю у місті Вінниця, маю власну квартиру у центрі міста.
Телефон [
Національність: українка, народилась 02.07.1972 році.
Інформація про освіту:
2003 рік - вступила до Київського Національного Університету культури та мистецтва ( факультет менеджменту, ресторанно-готельний бізнес), зараз навчаюсь на 4 курсі заочної форми навчання, закінчую на червоний диплом.
1999 рік - закінчила додатковий факультет економіки в місті Скопьє ( Республіка Македонія), заочна форма навчання.
1993 рік - закінчила коледж громадського харчування ( денна форма навчання), місто Вінниця.
1989 рік - закінчила ЗОСШ №18, місто Вінниця.
Додаткова освіта:
Курси барменів, тренінги на теми: «цільовий набір персоналу, співбесіда», «виробниче устаткування», курси володіння ПК, курси іноземних мов, технологія обслуговування в ресторанному бізнесі, займаюсь постійною самоосвітою : передплачую журнал «Ресторатор», самостійно опрацьовую книги О.Назарова «Як розкрутити ресторан», «Як загубити ресторан» та інші книги відомих рестораторів.
Досвід роботи:
До 1995 року працювала офіціантом, кухарем, кухарем-кондитером, барменом, метрдотелем у різних ресторанах міста Вінниці (паралельно з навчанням)
1995 рік - 2005 роки працювала адміністратором, а згодом директором в ресторані "Петрол Компані", Республіка Македонія.
2005 рік - директор готельно-ресторанного комплексу, місто Вінниця.
2006 рік – директор-адміністратор кафе швидкого харчування.
2007 рік – директор нічного клубу – ресторану, а також кафе швидкого обслуговування.
Функціональні обов’язки:
Управління рестораном за принципом «продукти-устаткування». Контроль та мотивація персоналу, визначення структури штатного розкладу, підбір персоналу, навчання персоналу. Моніторинг відповідних параметрів фінансової діяльності підприємства та інше.
Згодна працювати випробувальний термін.
Причина пошуку нової роботи:
Невідповідність умов початкової домовленості.
Додаткова інформація:
Володію англійською ( розмовна ), болгарською, сербською, македонською мовами.
Володію комп’ютером, Word, Internet explorer та іншими необхідними програмами.
Маю власний автомобіль.
.
More resumes of this candidate
Vinnytsia, Kyiv
Full-time
До 1995 року працювала офіціантом, кухарем, кухарем-кондитером, барменом, метрдотелем у різних ресторанах міста Вінниці (паралельно з навчанням). Починаючи свою професійну кар’єру, я здобула необхідні знання у сфері...
Vinnytsia, Kyiv
Higher education · Full-time
- управляющий, ресторанно-отельный комплекс, 17 years 8 months
Similar candidates
-
Менеджер ресторана, управляющий гостинично-ресторанным комплексом
30000 UAH, Kyiv, Vinnytsia , more 2 cities -
Провідний консультант, менеджер проєктів, керуючий мережею ресторанів, кафе (ресторанний консалтинг)
Kyiv, Vinnytsia , more 8 cities -
Управляющий, директор в гостиничном, ресторанном бизнесе
40000 UAH, Kyiv, Other countries, Remote -
Управляющий, директор ресторана, кафе, бара
50000 UAH, Kyiv -
Менеджер ресторанного бизнеса
Kyiv -
Менеджер ресторану, кафе
40000 UAH, Kyiv