Resume from September 15, 2023 PRO

Олексій

Інженер-технолог

Age:
39 years
City:
Poltava

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Начальник зміни/начальник відділення

from 10.2010 to 07.2021 (10 years 9 months)
ВАТ "Акрон", Великий Новгород (Хімічна промисловість, фармацевтика)

За останні 12 років, я набув досвіду в хімічній промисловості , починаючи з роботи апаратником виробництва азотної кислоти до начальника відділення цеха карбаміда. З цих 12 років, десять років на посаді інженерно-технічного робітника - начальника зміни та начальника відділення. Приймав участь в пуска-налагоджуванні трьох цехів карбаміда , від пуску першого насоса до отримання готового продукта. Також в процесі роботи я слідкував за дотриманням підлеглими охорони праці, ведення норм технологічного режиму, стану обладнання. Також моїми обов'язками було, ведення технологічного режиму з мінімальними витратами сировини, матеріалів, енергії. Вносив пропозиції в удосконалення технологічного процесу для зменшення витрат сировини, матеріалів , енергії та одночасно збільшення кількості продукції що випускається. Своєчасно й оперативно взаємодіяв з суміжними цехами, службами, диспетчером для безперебійної, сталої роботи обладнання та виробництва в цілому.

Начальник зміни

from 01.2008 to 09.2010 (2 years 8 months)
"Концерн Стірол", Горлівка (Хімічна промисловість, фармацевтика)

Починав з роботи апаратником виробництва азотної кислоти, завершив начальником зміни цеха азотної кіслоти. В процесі роботи я слідкував за дотриманням підлеглими охорони праці, ведення норм технологічного режиму, стану обладнання. Також моїми обов'язками було, ведення технологічного режиму з мінімальними витратами сировини, матеріалів, енергії. Вносив пропозиції в удосконалення технологічного процесу для зменшення витрат сировини, матеріалів , енергії та одночасно збільшення кількості продукції що випускається. Своєчасно й оперативно взаємодіяв з суміжними цехами, службами, диспетчером для безперебійної, сталої роботи обладнання та виробництва в цілому.

Education

Український Державний Хіміко-технологічний Університет

Технологія неорганічних речовин, Дніпро
Higher, from 2005 to 2009 (4 years)

Additional information

Я впевнений, що мої знання, досвід допоможуть компанії, де я буду працювати, стати ще кращою, ефективнішою, економічно сильнішою.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: