• PRO

Віталіна

Технолог харчової промисловості, лаборант

Employment type:
full-time, part-time
Age:
42 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Методист / Лаборант

from 04.2022 to now (3 years 4 months)
Київський міжнародний університет (Освіта, наука)

Education

НУХТ

Технологія переробки і зберігання зерна, Київ
Higher, from 2006 to 2010 (4 years)

Knowledge and skills

  • Комунікабельність
  • Робота в команді
  • Робота з лабораторним обладнанням
  • Чесність
  • Неконфліктність
  • Доброзичливість
  • Висока працездатність
  • Ведення звітності
  • Контроль якості продукції
  • Знання правил зберігання продуктів
  • Дисциплінованість
  • Ведення документації
  • Адаптивність
  • Наполегливість
  • Інвентаризація
  • Розробка нових видів продукції
  • Уміння аналізувати

Language proficiencies

  • English — beginner
  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • Polish — beginner

Additional information

Кручик Віталіна Анатоліївна
Викладач, завідувач лабораторії
Повна зайнятість, неповна зайнятість, дистанційна робота.
Вік:41 рік
Місто:Київ
Контактна інформація
Адреса:Проспект Корольова 8
Телефон:[open contact info](look above in the "contact info" section)
Ел. пошта:[open contact info](look above in the "contact info" section)
Досвід роботи

З квітня 2022р.по сьогодні
Методист
/ Лаборант
Київський міжнародний університет

з 10.2015 по 31.08.2021 (5 років 10 місяців)
Майстер виробничого навчання, ККІБП (кафедра харчових технологій).

Київський кооперативний інститут бізнесу і права, Киів (кафедра харчових технологій)
Викладач. ККІБП (кафедра харчових технологій).
Завідувач навчальної науково-дослідної лабораторії кафедри харчових технологій. ККІБП (кафедра харчових технологій).
2006р Менеджер з інформації, Київ ІнФорма
з 18.06.2003р. по 25.04.2005р Продавець, Чернівці споживче товариство

Освіта
1997-2001рр. Середня- спеціальна. Могилів-Подільський технологічний технікум. Технологія переробки і зберігання зерна.
2006-2010рр. Вища. Національний Університет харчових технологій. м.Київ. Технологія бродильних І хлібопекарських виробництв


Додаткова освіта
•курси водіння автомобіля, кат.В (2012)
•курси підвищення кваліфікації (2019) Інститут післядипломної освіти НУХТ за програмою для начальників цехів, змін та технологічних служб підприємств харчової промисловості із спеціальності «Харчові технології»
•курси підвищення кваліфікації (2020) Міжгалузевий інститут підвищення кваліфікації та передпідготовки спеціалістів за акредитаційною спеціальністю 241»Готельно-ресторанна справа»
Знання мов
Українська, російська – вільно,
англійська – початковий рівень,
польська ─ початковий рівень.
Додаткова інформація

Навики роботи з компютером,ПО: Word, Excel, інтернет- користувач

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: