• File

Віталіна

Викладач з харчових технологій, лаборант, методист

Age:
42 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Кручик Віталіна Анатоліївна
Викладач, завідувач лабораторії
Повна зайнятість, неповна зайнятість, дистанційна робота.
Вік:38 років
Місто:Київ
Контактна інформація
Адреса:Проспект Корольова 8
Телефон:[open contact info](look above in the "contact info" section)
Ел. пошта:[open contact info](look above in the "contact info" section)
Досвід роботи

з 10.2015 по 31.08.2021 (5 років 10 місяців)
Майстер виробничого навчання (кафедра харчових технологій).
Київський кооперативний інститут бізнесу і права
Викладання та проведення кулінарної та кондитерської майстерності.
Участь у спеціалізованих виставках

Викладач. ККІБП (кафедра харчових технологій).
Викладання спеціальних дисциплін.
Участь у спеціалізованих виставках

Завідувач навчальної науково-дослідної лабораторії кафедри харчових технологій. ККІБП (кафедра харчових технологій).
Підготовка лабораторії до проведення лабораторних робіт: реактиви, посуд, тощо..
Матеріальна відповідальність,
Супровід проведення лабораторних робіт,
Проведення лабораторних робіт,
Забезпечення лабораторії реактивами та обладнанням,
Участь у наукових та магістерських роботах.
Участь у спеціалізованих виставках

2006р Менеджер з інформації. «Київ ІнФорма.»
Забезпечення діяльності офісу,
Допомога керівнику ,
Перенаправлення та реєстрація вхідних дзвінків,
Участь у спеціалізованих виставках

з 18.06.2003р. по 25.04.2005р Продавець, кафе-бару. «Чернівці споживче товариство.»
Роздрібна торгівля,
Виготовлення кулінарних виробів,
Виготовлення та реалізація продукції бару,
Обслуговування відвідувачів закладу,
Підтримування закладу у належному стані.

Освіта
1997-2001рр. Середня- спеціальна. Могилів-Подільський технологічний технікум. Технологія переробки і зберігання зерна.
2006-2010рр. Вища. Національний Університет харчових технологій. м.Київ. Технологія бродильних І хлібопекарських виробництв.

Додаткова освіта
курси водіння автомобіля, кат.В (2012)
курси підвищення кваліфікації (2019) Інститут післядипломної освіти НУХТ за програмою для начальників цехів, змін та технологічних служб підприємств харчової промисловості із спеціальності «Харчові технології»
курси підвищення кваліфікації (2020) Міжгалузевий інститут підвищення кваліфікації та передпідготовки спеціалістів за акредитаційною спеціальністю 241»Готельно-ресторанна справа»
Знання мов
Українська, російська – вільно,
англійська – початковий рівень,
польська ─ початковий рівень.
Додаткова інформація

Навики роботи з компютером,ПО: Word, Excel, інтернет- користувач

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: