• PRO

Тетяна

Керуючий, сервіс-менеджер закладу

Considering positions:
Керуючий, сервіс-менеджер закладу, Керуючий рестораном, Керуючий готельно-ресторанним комплексом, Директор з розвитку
Employment type:
full-time
Age:
39 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Bukovel, Dnipro, Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Керуючий рестораном

from 11.2023 to now (1 year 9 months)
Романківська Усадьба, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Налагодження процесів ;
Підбір персоналу та навчання, контроль ;
Проходження бріфів по підвищенню кваліфікації;
Підбір постачальників на вигідних умовах ;
Бухгалтерський облік;
Програми по підвищенню ТО;
Проектування святкових заходів;
Робота з клієнтами та клієнтською базою закладу;

Ризик-менеджер

from 04.2022 to 08.2022 (4 months)
Заміський комплекс Осокори, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

Налаштування роботи та процесів,розробка концепту ;
Сервіс та комунікація команди закладу між собою, корпоративна етика та комунікація з гостем та Сервіс ;
Стратегія та розробка підвищення ТО
Навчання, скіли та чек лісти для команди , кожного з підрозділів.

Старший з сервісу та эксперт з вина, експерт з підвищенням ТО

from 12.2021 to 10.2023 (1 year 10 months)
Ресторан Шарлотта, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Забезпечувати роботу з ефективного та культурного обслуговування відвідувачів, створення для них комфортних умов, сервісу та ефекту.
2. Консультувати відвідувачів з питань наявності наявних послуг, що проводяться спеціальними акціями, наявністю бонусних програм та новинок.
3. Вживати заходів щодо запобігання та ліквідації конфліктних ситуацій, розглядати претензії, пов'язані з незадовільним обслуговуванням відвідувачів.
4. Забезпечувати чистоту та порядок у приміщеннях, контролювати роботу прибиральниць та сервісу, комунікацію сервісу та кухні.
5. Контролювати дотримання працівниками організації трудової та виробничої дисципліни, правил та норм охорони праці, техніки безпеки, вимог виробничої санітарії та гігієни, посадові інструкції та чек листи та коригування за потребою.
6. Інформувати керівництво організації про наявні недоліки в обслуговуванні відвідувачів, вживає заходів щодо їх ліквідації.
7. Виконувати окремі службові доручення свого безпосереднього керівника.
8. Формувати заявки для закупівлі продуктів, а також моржинальність меню та барної карти, розвиток культури пиття вин та підбір напоїв до закладу.
9. Стратегія щодо підвищення ТО.
10.Формування графіків .
11.Формування банкетов та свят різного формату.

Старший з сервісу та експерт з вина, експерт з підвищенням ТО

from 10.2020 to 12.2021 (1 year 2 months)
Under Wonder, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

1.Виявлення стратегіі.
2. Забезпечувати роботу з ефективного та культурного обслуговування відвідувачів, створення для них комфортних умов, сервісу та ефекту.
3. Консультувати відвідувачів з питань наявності наявних послуг, що проводяться спеціальними акціями, наявністю бонусних програм та новинок.
4. Вживати заходів щодо запобігання та ліквідації конфліктних ситуацій, розглядати претензії, пов'язані з незадовільним обслуговуванням відвідувачів.
5. Забезпечувати чистоту та порядок у приміщеннях, контролювати роботу прибиральниць та сервісу, комунікацію сервісу та кухні.
6. Контролювати дотримання працівниками організації трудової та виробничої дисципліни, правил та норм охорони праці, техніки безпеки, вимог виробничої санітарії та гігієни, посадові інструкції та чек листи та коригування за потребою.
7. Інформувати керівництво організації про наявні недоліки в обслуговуванні відвідувачів, вживає заходів щодо їх ліквідації.
8. Виконувати окремі службові доручення свого безпосереднього керівника.
9. Формувати заявки для закупівлі продуктів та вина , вибір та замовлення, а також моржинальність меню та барної карти, розвиток культури пиття вин та підбір напоїв до закладу.
10.Стратегія щодо підвищення ТО
11. Формування графіків роботи команди, та графіків підвищення ТО та мотиваціі персоналу.
12.реклама взагалі та в соц сетях.

Старший по сервісу та експерт з вина, банкет менеджер

from 01.2020 to 02.2021 (1 year 1 month)
Shelest, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Education

Держ Університет митної служби та фінансів

Фінанси та кредит, Дніпро
Higher, from 2012 to 2015 (3 years)

Knowledge and skills

  • Створення презентацій
  • Контроль оформлення документів
  • Навчання персоналу
  • Проведення тренінгів з продажу
  • Запуск нових брендів
  • Організація заходів
  • Айко
  • Rkeper
  • Бухгалтерский учет
  • Користувач Internet Explorer
  • Email
  • MS Office
  • MS Word
  • Пунктуальність
  • MS Excel
  • Клієнтоорієнтованість
  • Стабільність
  • Урегулювання конфліктів
  • Робота з рекламаціями
  • Адаптивність
  • Водійські права кат. B
  • Користувач 1С
  • Уміння працювати в режимі багатозадачності
  • Бажання вчитися і розвиватися
  • Висока працездатність
  • Чесність
  • Доброзичливість

Language proficiencies

  • English — average
  • Ukrainian — fluent

Additional information

Досвідчений співробітник -керівник, націлений на результат
- Професіонал з великим успішним досвідом роботи, величезним досвідом спілкування з гостями закладів,постачальниками,івентами
, замовниками заходів, партнерами і то що...
- Наявність лідерських та управлінських навиків здатність до швидкого навчання
- Великий досвід продажів
та підвищення ТО
- Комунікабельність
- відповідальність
- Цілеспрямованість
- орієнтація на результат
- Вміння створювати команду та навчати та розробляти концепт закладу та запитів;

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: