• File

Раджа

Продавец-консультант, администратор

Age:
24 years
City of residence:
Bucha
Ready to work:
Bucha, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Сіротін Раджа Генешович

Адреса: 03179, Київ, вул. Н. Ушакова, 14а, кв. 33
Моб.: [open contact info](look above in the "contact info" section).
E-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Дата народження: 7 серпня 2001
Вік: 19
Сімейне положення: не одружений.

Професійні цілі:
Адміністратор готельних та ресторанних закладів, су-шеф, кухар, кондитер, сушист.
Освіта

2016-2019
Вище професійне училище №33
Спеціальність: кухар; кондитер.
Професійний досвід

2020-2021: Мережевий магазин техніки та аксесуарів «YUPPIE»

Посадові обов’язки: продавець-консультант.

Сфери відповідальності:
Підготовка робочого місця до відкриття магазину;
Контроль та облік якості товарів;
Забезпечення гігієни та санітарії торгового залу;
Проведення планової інвентаризації;
Розрахунок відвідувачів за допомогою електронного контрольно-касового апарату;
Ведення касової звітності;
Обслуговування відвідувачів за високими стандартами;
Наклеювання скла та захисних плівок на гаджети.

2019-2020: мережевий магазин «Lifecell», Київ.

Посадові обов'язки: адміністратор магазину, продавець-консультант.

Сфери відповідальності:
Планова закупівля товарів для продажу, допоміжних засобів та витратних матеріалів;
Контроль та облік якості товарів;
Проведення планової інвентаризації;
Розрахунок відвідувачів за допомогою електронного контрольно-касового апарату;
Ведення касової звітності;
Забезпечення гігієни торгового залу;
Обслуговування відвідувачів за високими стандартами;

2019: кондитерський завод ТОВ "Київський БКК":

Посадові обов’язки: кондитер 1-го розряду.

Сфери відповідальності:
Підготовка робочого місця;
Забезпечення гігієни та санітарії виробничих приміщень;
Викладання заготовок на робочий конвеєр;
Здійснення просочування бісквітів сиропом;
Прикрашання тортів;
Пакування готових кондитерських виробів.
2018-2019: мережевий ресторан «Pesto Cafe»

Посадові обов’язки: пастамен, кухар холодного процесу.

Сфери відповідальності:
Підготовка робочого місця до відкриття ресторану;
Контроль та облік якості та термінів зберігання продуктів;
Забезпечення гігієни та санітарії виробничих приміщень;
Здійснення заготівельного процесу, пов’язаного з холодним процесом та приготування пасти;
Прийом постачання та сортування макаронних виробів, а також кондитерських виробів.

2017-2018: ресторан «Vogue café Kyiv» при готелі Fairmont Grand Hotel Kyiv
Посадові обов’язки: помічник су-шефа, кухар холодного процесу, кухар гарячого процесу, помічник кухара, заготівельник.
Сфери відповідальності:
Підготовка робочого місця до відкриття ресторану;
Контроль та облік якості та термінів зберігання продуктів;
Забезпечення гігієни та санітарії виробничих приміщень;
Здійснення заготівельного процесу;
Приготування страв холодного та гарячого процесу, а також кондитерських виробів за високими стандартами якості;

Розмовна
Розуміння
Написання
Українська
рідна
вільно
відмінно
Російська
рідна
вільно
відмінно
English
weakly
average
With vocabulary
Інші навички:
Користувач комп’ютерних програм: MS Office (Word, Excel, PowerPoint).

Інтереси, хобі:
В’язання бісером, подорожі, активні види спорту.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: