Resume from January 20, 2022 File

Personal information hidden

This job seeker decided to hide his personal information and contact info, but you can send a message to him or suggest a job to him.

This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/7939440

Инспектор службы безопасности

City:
Vinnytsia

Contact information

This job seeker has hidden his personal information, but you can send him a message or suggest a job to him if you open his contact info.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Резюме

Карпенко Артур В'ячеславович
Дата і місце народження: 08.03.1993, Вінницька обл., Гайсинський р-н, с. Куна.
Місце проживання: м. Вінниця, вул. Пирогова, буд. 78, кв., 401.
Телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section).
Пошта: [open contact info](look above in the "contact info" section)

Мета: Працевлаштування та набуття досвіду.
Освіта: з 2009 по 2013 р. навчався у Технологічно-промисловому коледжі ВНАУ по спеціальності "Правознавство", отримав кваліфікаційний рівень "Молодший спеціаліст". З 2013 по 2015р. навчався у Київському університеті права Національної академії наук України (заочна форма навчання), здобув кваліфікацію спеціаліста права.
У 2013 р. проходив практику в Управлінні Пенітенціарної служби України у Вінницькій області на посаді "юрист-консульт."
З 2013 по 2015 р. проходив строкову службу в Збройних Силах України (протиповітряна оборона), кулеметник, де здобув навички поводження з автоматичною вогнепальною зброєю

Досвід роботи: з 04.12.2015 по 16.08.2021 р. працював в Управлінні патрульної поліції у Вінницькій області Департаменту патрульної поліції на посаді інспектора взводу 1 роти 3 БУПП у Вінницькій обл. ДПП, у званні - старший лейтенант поліції.

Викладав тактичну підготовку особовому складу патрульної поліції у Вінницькій області. У рамках навчання інструкторів з тактичної підготовки пройшов посилений курс навчань зі стрільби з пістолета «Форт-17» та рукопашного бою. У 2018 р. взяв участь у спільних міжнародних навчаннях за програмою та за участю інструкторів Федерального Бюро Розслідувань (ФБР), Департаменту Юстиції США, що проходили в Угорщині. В рамках навчань відпрацьовувались прийоми рукопашного бою та затримання осіб, методики ведення стрільби з пістолета у тому числі з автомобіля. Під час несення служби у лавах поліції застосовував табельну вогнепальну, затримуючи озброєного пістолетом злочинця, який чинив активний опір.

Під час служби в органах поліції залучався в екіпажі автопатрулів на дорогах державного значення, маю багаторічний досвід керування автотранспортом у різноманітних погодніх умовах, володію навичками екстремального то контр-аварійного водіння.

Маю бойовий досвід здобутий в зоні проведення ООС, куди був відряджений від Національної поліції України та де ніс службу з лютого по травень 2020 року. Під час відрядження брав участь у навчаннях спрямованих на підвищення рівня володіння вогнепальною зброєю та навичок тактичної поведінки.
За час проходження служби нагороджений:
- відомчою заохочувальною відзнакою-нагрудним знаком «За відвагу в службі» від 14 грудня 2018 року наказом № 1506 міністра МВС А. Б. Авакова (за затримання особи, яка перебувала у розшуку, чинила активний збройний опір та вмотивовано підозрювалась у вчиненні ряду злочинів);

- нагрудним знаком «Ветеран війни» (з 09.02.2020 по 19.05.2020 брав участь у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії РФ, забезпеченні їх здійснення, перебуваючи безпосередньо та в районах здійснення зазначених заходів на території Донецької та Луганської областей. Посвідчення учасника бойових дій видане Національною поліцією України, серія МВ №033553).

За час проходження служби у лавах Національної поліції України успішно пройшов:
- курс «Навчальний курс для інструкторів Патрульної поліції України з тактичної підготовки» за підтримки Міжнародної програми підвищення кваліфікації для органів кримінального розслідування, Департаменту Юстиції США (ICITAP);

- Certificate of training. The United States Department of State Bureau of International and Law Enforcement Affairs (INL). For successful completion of The Use of Force and Officer ‘s Safety Train-the-Trainer. (Сертифікат про проходження тренінгу. Департаменту сполучених штатів, про успішне закінчення курсу з підготовки офіцерів із забезпечення особистої безпеки);

- U.S Department of Justice Federal Bureau of Investigation. Law Enforcement Training for Safety and Survival («Курс з безпеки та виживання» Федерального Бюро Розслідувань, Департаменту Юстиції США).
Сімейний стан: неодружений.
Додаткові відомості: Вільно володію українською та російською мовами, базові навички володіння англійською мовою, достатній рівень володіння ПК та сервісами Office. Займався змішаними єдиноборствами та тайським боксом (Муай-Тай). Маю організаторські та комунікабельні здібності, здатен до креативного мислення, дисциплінований, врівноважений, вимогливий, відповідальний.
Хобі: Спорт, єдиноборства, практична стрільба, автоспорт.
30.08.2021.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: