Resume from June 18, 2024 File

Діана

Помічник юриста

Age:
37 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Діана Ількова
Дата народження: 30 січня 1987 року
Заміжня, маю доньку (11 років)
Контакти: моб. Тел. і WhatsApp: [open contact info](look above in the "contact info" section)
e-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)

Досвід:
З 10.12.2015-30.09.2020 рр. - помічник Директора, особистий асистент, напрямок юридичний, на приватній фірмі, в м. Києві, Фірма переїхала в друге місто - м. Львів.
05.10.2020-25.03.2021 рр. - помічник нотаріуса, на даний час підтримую зв'язок, періодично допомагаю в роботі. Виконувала реєстрацію юридичних осіб, ведення архіву документів, оформлення довіреностей.
З 03.04.2021-29.08.2021 рр. - Секретар-помічник Директора. ТОВ Атестор. м. Київ.
Ведення документації, підготовка тендерної документації, виконання обов’язків перекладача в листуванні, написання ділових листів, планування ділових побачень і поїздок, також робила замовлення для офісу - канцелярію, офісні приладдя, підготовка документів до тендерних пропозицій так же і пошук актуальних для компанії тендерів на площадках Держзакупівлі.онлайн, Громадський Прстір, Прозорро і та інші.
З 01.09.2021- 03.10.2022 рр. – працювала секретарем суду в Ірпінському міському суді Київської області.
Виконувала прийом документів та їх реєстрацію в системі Д-3, готувала відповіді на запити, також адвокатські, ведення архіву документів. Знання основних положень Інструкції з діловодства у місцевих та апеляційних судах, Кримінального Кодексу України, Кримінального процесуального кодексу України, безпосередньо засади Ірпінського міського суду Київської області, знання основ програми Д-3.
З 05.09.2022 – 05.05.2023 рр. – працювала в Головному Управлінні ДПС у Київський області, за посадою головного державного інспектора відділу інформаційно-аналітичної роботи Управління правового забезпечення.
Основні функції ведення документообігу управління правового забезпечення, обробка кореспонденції, контроль своєчасного виконання документів, підготовка та відправка документів для відправки та реєстрація їх; знання основних положень Податкового кодексу, Інструкція з діловодства у Державній податковій служби України, також Наказ про затвердження правил організації діловодства та архівного зберігання документів у державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях.

Освіта:
Київський Кооперативний Інститут Бізнесу і Права, диплом молодшого спеціаліста, по спеціальності Право, професійна кваліфікація юрист.
В червні 2024 р. отримання диплому з Бакалавра, в Київському Кооперативному Інституті Бізнесу і Права по спеціальності Право, професійна кваліфікація юрист.

Додаткове:
Знання діловодства та документообігу; досвідченій користувач програм Word, Excel, Power Point, BUF, УкрНФ, SRM. Знання бухгалтерії з первинної документації.
Англійська мова рівень Pre-Intermediate.
Українська мова - вільно, також є сертифікат про вільне володіння українською мовою для виконання державної служби.
Права водія - категорії В.

Особисті якості:
Швидко засвоюю великі обсяги інформації. Відповідальна. Чесна. Комунікабельна. Уважна. Акуратна. Поганих звичок не маю. Швидко приймаю і засвоюю нову інформацію.

Очікуваний рівень заробітньої плати від 20 000 грн.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: