• PRO

Кирило

Бариста, 20 000 UAH

Employment type:
full-time, part-time
Age:
25 years
City:
Odesa

Contact information

The job seeker has entered a email and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Бариста

from 08.2023 to 04.2024 (8 months)
Coterie, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

- допомогав відкриттю закладу, ставлячи класичне меню кави; пошуку постачальників і їх вибору;
- формував та відправляв заявки, забезпечуючи відсутність «стоп листа»;
- розробляв тех. карти для нових напоїв для більш обізнаності закладу, розширення меню;
- проводив переоблік кав’ярні для коректного звіту;
- вів касову дисципліни: відкриття та закриття змін

Бариста

from 12.2022 to 06.2023 (6 months)
Pierre La Sweet Boutique, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

- приготування напоїв за тех. картами;
- формував та відправляв заявки, забезпечуючи відсутність «стоп листа»;
- розробляв тех. карти для нових напоїв для більш обізнаності закладу, розширення меню;
- проводив переоблік кав’ярні для коректного звіту;
- контролював касову дисципліни: відкриття та закриття змін

Бариста

from 06.2022 to 11.2022 (5 months)
Аптека Лейбензона, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

- приготування напоїв за тех. картами;
- формував та відправляв заявки, забезпечуючи відсутність «стоп листа»;
- розробляв тех. карти для нових напоїв для більш обізнаності закладу, розширення меню

Бариста

from 08.2020 to 05.2022 (1 year 9 months)
Coffee Shop, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

- приготування напоїв за тех. картами;
- проводив переоблік кав’ярні для коректного звіту;
- формував та відправляв заявки, забезпечуючи відсутність «стоп листа»;
- контролював касову дисципліни: відкриття та закриття змін

Адміністратор

from 06.2019 to 06.2020 (1 year)
FreshLine, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

- забезпечував правильність обліку завдяки проведенню тижневих переобліків, місячних переобліків;
- формував та відправляв заявки, забезпечуючи відсутність «стоп листа»;
- контролюв дотримання стандартів компанії іншими співробітниками задля гарного фідбеку від гостей закладу;
- відповідав за створення графіку співробітників;
- проводив навчання стандартам компанії та стажування для нових працівників для подальшого вдалого працевлаштування;
- контролював касову дисципліни: відкриття та закриття змін

Член бригади ресторану

from 09.2017 to 06.2019 (1 year 9 months)
FreshLine, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

- приготування сендвічів та напоїв за технологічними картами;
- забезпечення коректного ведення касової дисципліни;
- формування замовлень для подальшої закупівлі товарів без похибок

Education

Національний університет Одеська Політехніка

Теплоенергетика, Одеса
Higher, from 2019 to 2022 (3 years)

Knowledge and skills

  • AutoCAD
  • ArchiCAD
  • KAN SET
  • Microsoft 365
  • Figma
  • АС-4 ПВР

Language proficiencies

English — average

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: