Олександер
Шеф-кухар, сушеф (суши, японська кухня), 70 000 UAH
- Employment type:
- full-time, part-time
- Age:
- 37 years
- City:
- Kyiv
Contact information
The job seeker has entered a phone number and email.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/8191820/
Work experience
Су- Шеф
from 11.2024 to now
(9 months)
ЗАМІСЬКИЙ КОМПЛЕКС EQUIDES CLUB, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготуваня страв по стандартам ресторану , контроль якості продуктів харчування, прийом та замовлення продукції в великих обсягах,
Шеф кухар суши
from 07.2024 to 11.2024
(4 months)
Sushi ,,Icons ,,, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Контроль якості продукції, праця по хааспу, контроль якості видачі продуктів харчування, розробка нових методів приготування їжі, також надання сезонних страв пропрацюваня нових страв ,визначення недоліків в праці та їх усунення, налагодження процесів, а також дотримання правил безпеки збереження продуктів та їх використання, також дотримання комунікаційних правил
Шеф кухар суши
from 06.2023 to now
(2 years 2 months)
PROGLOT, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Налаштування робочого процесу, розробка новітнього меню, розробка кулінарних рецептів та приготування страв для кожного клієнта, праця по ХАССП дотримання правил та стандартів харчування , приготування страв по стандартам компанії , дотримання санітарних правил, порядок обслуговування, контроль якості страв, контроль якості продуктів, порядок на робочому місці
Шеф Кухар
from 03.2022 to 06.2023
(1 year 3 months)
Їм рибу, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Розробка нового меню , закупка товару, навчання нового персоналу під стандарти компанії , розробка нових проектів на відсоток, перелік продуктів,навчання санітарних норм , та правил бездоганних користування продукцією з мінімальними відсотками відходу
Су-шеф
from 03.2020 to now
(5 years 5 months)
,,Ем рибу и худею‘‘
Шеф
from 01.2018 to 01.2020
(2 years)
,,шутерс’’, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф
from 08.2010 to 08.2012
(2 years)
Євразія, мережа ресторанів та суші-барів, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Навчання персоналу за стандартом компанії, повний контроль якості праці, прийняття управлінських рішень та виконання робіт, контроль якості продукції,контроль охайності роботи а також персоналу. Надання потрібних результатів у визначенні сроки.
Similar candidates
-
Помічник на кухню
Kyiv -
Суші-кухар
Kyiv -
Помічник на кухню
Kyiv -
Помічник на кухню
Kyiv, Irpin , more 2 cities -
Шеф-кухар (Азія)
60000 UAH, Kyiv