- PRO
Христина
Обліковець, керівник ресторану
- Considering positions:
- Обліковець, керівник ресторану, Офісний працівник, Флорист, Адміністратор, Адміністратор ресторану, Менеджер з фінансів, Помічник бухгалтера, Івент-адміністратор, Адміністратор готелю
- Employment type:
- full-time, part-time
- Age:
- 39 years
- City:
- Lviv
Contact information
The job seeker has entered a phone number and email.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/8218975/
Work experience
Обліковець
from 06.2025 to now
(2 months)
Green Vibe, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Обліковець
from 05.2024 to 02.2025
(9 months)
Шпацер і Валентина, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Керівник ресторану
from 02.2024 to 03.2024
(1 month)
Крамар ЛТД, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Керівник закладу харчування
from 09.2022 to 08.2023
(11 months)
Греніс Бейкері, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
оганізація та підтримка життєдіяльнсті закладу:
підбір, навчання, підтримка персоналу;
контроль якості видачі страв кухнею та належного сервісу в залі,
закупка усіх товарів та робота з постачальниками (прийом і внесення накладних у базу, створення нових позицій, складання договорів, звірка та здійснення оплат);
введення техкарт, калькуляцій,н/ф-фок;
прорахунок собівартості страв та встановлення цін;
допомога у щомісячному оновлені меню;
робота з компаніями доставки (ведення глово, болт...);
розробка і підтримка меню по qr коду;
розробка бенкетного меню, введення позицій і цін у базу, проведення бенкетів
Адміністратор
from 01.2022 to 03.2022
(2 months)
Кентавр, Рестарон, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
відкриття/закриття закладу/касової зміни;
розрахунок гостей;
розподіл офіціантів за зонами;
складання графіків робочих змін;
проведення співбесід/навчання персоналу;
замовлення/прийом товару
Адміністратор
from 09.2021 to now
(3 years 11 months)
Паста Кафе, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
відкриття/закриття закладу, каси;
робота з персоналом (графіки, навчання, розподіл обов'язків);
підготовка та проведення бенкетів;
допомога в організації гастровечорів, кулінарних курсів, виїзних майстеркласів та бенкетів;
після початку війни запуск закладу з нуля;
робота на лінії роздачі волонтерської діяльності (логістика, видача порцій, допомога на кухні, робота з шведською лінією)
Адміністратор
from 10.2019 to 11.2021
(2 years 1 month)
Кафе Arlette, Роялфуд, Червоноград (Готельно-ресторанний бізнес)
відкриття/закриття закладу/касової зміни;
розрахунок гостей;
розподіл офіціантів за зонами;
складання графіків робочих змін;
проведення співбесід/навчання персоналу;
замовлення/прийом товару;
організація та проведення бенкетів/весіль до 120чол. (складання меню, затвердження з замовником та кухнею, розрахунок, розробка посадки, вирішення будь-яких конфліктних ситуацій...)
Education
НУ Львівськаполітехніка
Економіки та менеджменту, Львів
Higher, from 2003 to 2008 (5 years)
Similar candidates
-
Директор ресторану
Lviv -
Ресторатор, операційний директор ресторану, шеф-кухар
Lviv, Dnipro , more 7 cities -
Директор департаменту розвитку, керівник відділу оренди та нерухомості
Lviv, Dnipro , more 4 cities -
Керуючий мережею кав'ярень
70000 UAH, Lviv -
Керівник ресторану
85000 UAH, Lviv -
Керуючий кав'ярнею
Lviv, Kyiv, Odesa