Resume from February 21, 2023 PRO

Ігор

Зварювальник, 25 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
48 years
City of residence:
Ternopil
Ready to work:
Ivano-Frankivsk, Khmelnytskyi, Kyiv, Lviv, Rivne, Ternopil, Vinnytsia

Contact information

The job seeker has entered a email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Електрогазозварювальник

from 08.1998 to 08.2021 (23 years)
15 років досвіду .5р португалія .2р польша .1р чехія.останне місце роботи житомир агробудіндустрія, Житомир (металоформи різнойі складності.)

складання і зварювання металокрнструкцій різнойі складності по кресленнях міг маг 135.136.тіг 141 ас-дс кольорові метали..трубопроводи і т.д. .португалія-алюмініеві конструкційі .польша-трубопроводи на кораблях. чехія-нержавійка шнеки перила і т.д харчові установки..

Education

городищенське пту 14

Електрогазозварник, городище
Specialized secondary, from 1994 to 1996 (2 years)

отримання диплома електрогазозварника

Additional education and certificates

львів -житомир

дипломи на тіг 141 ...міг маг 135 136 на даний час термін закінчився за необхідності здам тестування по вимогам замовника

Knowledge and skills

Тіг 141ас-дс міг маг 131 136 135.алюміній та інші сплави мма111

Language proficiencies

  • Polish — beginner
  • Portuguese — average

Additional information

якщо необхідне більш детальне резюме.вишлю на електронку .працював в португалійі польші чехійі.резюме е на ворк уа.розгляну різні пропозиційі по зварюванні недорого .. шукаю роботу в украйіні бажано тернопільська і близькі до нейі області. проживаю в тернополі маю пмж на фіни до 25.01.23.розглядаю варіанти виконання короткострокових 1.-5 днів довгострокових 2 4 тижні обектів за домовленістю. в наявності свій професійний аргонодуговий зварювальний апарат з балоном тіг 141ас-дс вийізд на обект можливий свойім транспортом.результат висока якість і ккд виробітку. спеціалізація основного направлення кольорові метали ..нержавійка харчова промисловість алюміній..другорядні електрод полуавтомат ..розглядаю висотні роботи все можна обговорити і прийняти рішення вигідне обом сторонам вакцинований дипломований як по украйіні так і закордоном проходив вдало тестування за потребами підприйемств бо ди пломи добре а фінал що зварювальників толкових е мало..

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: