Катерина

Директор, менеджер ресторана, 40 000 UAH

Considering positions: Директор, менеджер ресторана, Учетчик, Обліковець, Керівник кав'ярні, Адміністратор
Employment type: full-time, part-time
Age: 30 years
City of residence: Boiarka
Ready to work: Boiarka, Kyiv, Vyshneve (Kyiv Region)
Considering positions:
Директор, менеджер ресторана, Учетчик, Обліковець, Керівник кав'ярні, Адміністратор
Employment type:
full-time, part-time
Age:
30 years
City of residence:
Boiarka
Ready to work:
Boiarka, Kyiv, Vyshneve (Kyiv Region)

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Керуючий рестораном

from 04.2024 to 09.2024 (6 months)
OKKO, Гатне (Автобізнес та автосервіс)

Адміністратор/керуючий рестораном

from 05.2023 to 09.2023 (5 months)
Ресторан преміум сигменту, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Літній ресторан преміум сегменту з басейном на Новопечерських Липках
Відкриття ресторану з нуля
Відкриття/ закриття ресторану
Набор персоналу
Складання графіка
Організація банкетів
Замовлення продукції
Фінансова звітність
Касова дисципліна
Введення дисциплінарної політики
Введення інструкції для персоналу
Інвентаризації
Введення товарів в програму
Робота з постер

Керівник

from 01.2023 to 04.2023 (4 months)
Ulitka coffee, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Керувала 8ми кав'ярнями.
Обов'язки: замовлення продукції, інвентаризації, аудити, кадровий документообіг, пошук кандидатів на посаду бариста, складання бюджету, контроль відкриття/ закриття кав'ярень

Фоп Леонова

from 04.2022 to 03.2023 (1 year)
Пивна Хата, Боярка (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття ФОП, власний бізнес. Маленький магазин розливного пива

Директор

from 10.2018 to 04.2022 (3 years 7 months)
Il Molino, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Закриття, відкриття ресторану
Повна відповідальність фінансова
Касова дисципліна
Знання 1с8
Рентабельність
Бюджет закладу
Прорахунок labr coast
Інвентаризації
Відкриття нових закладів
Закриття закладів
Відповідальність за доставку
Розбір отзивів
Виконання колективом анкети тайного гостя, стандартів сервісу, дисциплінарної політики закладу.
Проведення співбесід, набори персоналу
Тренінги, розвиток персоналу
Проведення атестації менеджменту та персоналу

Менеджер

from 01.2016 to 10.2018 (2 years 10 months)
IL Molino, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Закриття та відкриття ресторану
Навчання персоналу
Проведення тренінгів
Касова дисципліна
Знання 1с8
Робота з доставкою
Вирішення конфліктів
Проведення інвентаризації
Робота на барі
Виконання стандартів

Офіціант

from 05.2014 to 01.2016 (1 year 9 months)
Il Molino, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Бариста

from 01.2012 to 12.2012 (1 year)
Кофейні buondi, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування кавових напоїв
Проведення інвентаризації
Закупка продукції
Касова дисципліна
R kiper

Офіціант

from 03.2011 to 01.2012 (11 months)
Кафе на поштовій набережній, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Виконання стандартів обслуговування

Education

КДАДПМД імені Михайла Бойчука

Факультет дизайну, кафедра графічного дизайну, Київ
Unfinished higher, from 2014 to 2018 (4 years)

Knowledge and skills

  • MS Office
  • Наполегливість
  • Стабільність
  • Організація заходів
  • Комунікабельність

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • English — beginner

Additional information

Добрий день, мене звуть Катерина і я вже більше 9 років працюю в ресторанній сфері, від офіціанта до директора. Є досвід управління ресторанів, як в ТРЦ, так і в ЖК. Пережила два капітальні ремонти і відкривала ресторани з нуля. Знаю норми і правила ХАССП для підприємства громадського харчування. Вважаю, що хороший керівник повинен уміти все. Впевнена, що можу зробити ресторан будинком не лише для гостей, але і для співробітників, для успішного розвитку ресторану.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: