Resume from July 27, 2023 PRO

Илья

Торговый представитель с авто, 15 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
26 years
City:
Sumy

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Промоутер

from 09.2020 to 11.2020 (2 months)
MARWEL, Суми (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Консультація споживачів стосовно асортименту компанії безпосередньо на торговій точці. Проведення запланованих маркетингових заходів (промо акції) з метою стимулювання покупок. Звільнився, бо це був коротко часовий проєкт і він закінчися.

Продавець консультант

from 02.2015 to 01.2016 (11 months)
Епіцентр (Роздрібна торгівля)

Education

Полтавський економічний університет

Товарознавство, Суми
Higher, from 2015 to 2018 (3 years)

Дистанційно здобув освіту "товарознавство в сфері коммерційної діяльності". Також, за часів навчання самостійно опановува сучасні техніки продажу такі як: "система 7+8 прямі продажі", 4 єтапи подолання заперечень.

Сумський кооперативний технікум.

Товарознавство та коммерційна діяльність, Суми
Specialized secondary, from 2013 to 2016 (3 years)

Під час начання паралельно здобув робітничу професію: "продаець продовольчих і не продовольчих товарі 4-тої категоріі" підтвердждену сертифікатом отриманим разом з дипломом технікуму.
В програму начання, також входили такі напрямки як: бухгалтерський облік, адміністрування підприємств оптової і роздрібної торгівлі, технології складьського зберігання товарів, складьський документо-обіг, основи управління підприємств оптової торгівлі (склади оптові бази), загальний менеджмент.

Additional education and certificates

Самостійно опановував онлайн курс: "упраління - як створити сильну команду".

2017, 2 місяці

Knowledge and skills

Користувач ПК Windows Linux Adobe Photoshop Адміністрування TeamViewer LAN Обслуговування оргтехніки Vegas

Language proficiencies

  • Polish — above average
  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — beginner

Additional information

Нажаль через дивні вимоги до кандидатів в нащій країні, коли роботодавці шукають "спеціаліста 25-30 років, зі стажем 10", не мав можливості по працювати саме торговим представником. Про те, маю великий практичний досвід роботи на посадах: продавця, мерчендайзера, промоутера, прямі продажі, і ще багато можу перерахуати. Бо знаходжусь в постійному пошуку способів отримання практичних і безпосередньо актуальних знань в галузі.
Самостійно поглиблюючи вже набуті знання про асортимент та вдосконалюючи навички. Мій дивіз по життю : "Найкращі знання - здобуті на практиці."
Моїми улюбленними, е такі товарні групи:
- Акцизні товари: тютюн, алкоголь.
- Електроніка: смартфони, комп'ютери та їх аксесуари, також сюди можу додати єлектронні сигарети бо в першу чергу це всеж таки девайс.
- Електро інструмент.
- Будівельні матеріали.
З кожним пунктом данного списку маю практичний досвід роботи з кінцевим споживачем, маю власні наробки (спічі) для впевненого подолання заперечень та техніки презентації товару безпосередньо споживачеві. Також в данних категоріях маю власний досвід єксплуатації/ спожиання, зазначенних тварних груп, непогано орієнтуюсь у данних напрямах ринку.
На останок, маю права кат "В" та власне авто DACIA SANDERO (БЕНЗИН 1,2) стаж безаварійного водіння 3 роки. Тож маю надію що все вищще вказанне буде достатьнім приводом щоб поспілкуатись зі мною особисто, а можливо, і дати шанс молодому та амбітному спеціалісту, розкритись і реалізувати свій потенціал саме у ващій фірмі.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: