Resume from April 14, 2024 PRO

Руслан

Фахівець з організації майнової та особистої безпеки, начальник охорони

Employment:
Full-time.
Age:
49 years
City of residence:
Kremenchuk
Ready to work:
Dnipro, Kremenchuk, Kyiv, Lviv, Other countries, Poltava, Zaporizhzhia

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Фахівець із економічної безпекиї, відділу економічної безпеки.

from 03.2020 to 12.2020 (9 months)
Агропромхолдинг "Астарта-Київ" ТОВ ІПК "Полтавазернопродукт"., Глобино (Сільське господарство, агробізнес)

Контроль за несенням служби працівників охорони на постах. Контроль за збереженням ТМЦ (посівний матеріал, ЗЗР та інше) під час переміщення його за маршрутом "склад-поле" , складського зберігання ( склади, елеватори), а також залучення ТМЦ ( обладнання, запасні частини та інше ) у виробництво. Участь у роботі планових, позапланових інвентаризаційних комісій.Контроль за місцем знаходження транспортних засобів підприємства, дотриманням швидкістного режиму, витратою палива шляхом використання систем GPS моніторингу "Dozor". Виявлення та реагування на випадки зливу палива як із сільгосптехніки ( під час виконання робіт в полі ) так і автотранспорту підприємства. Проведення різноманітних заходів, щодо недопущення розкрадань ТМЦ підприємства ( брав безпосередню участь в проведенні службових перевірок, та з"ясувань обставин за фактом порушень службової дисципліни та розкрадань ТМЦ). Взаємодія з терито-ріальними ОВС. Робота з забезпечення кадрової безпеки, перевірка кандидатів при працевлаштуванні.

Фахівець з організації майнової та особистої безпеки

from 06.2012 to 06.2019 (7 years)
ТОВ " ЄРИСТІВСЬКИЙ ГІРНИЧО-ЗБАГАЧУВАЛЬНИЙ КОМБІНАТ", Горишні Плавні (Гірнича промисловість)

Контроль (гласний та негласний) за несенням служби працівників охорони на постах охорони, та працівників ГШР (групи швидкого реагування). Виявлення спроб здійснення крадіжок ТМЦ з охороняємої території працівниками підпримства, підрядних організацій, або випадків змови перелічених працівників з працівниками охорони. Контроль за переміщенням ТМЦ через пости охорони. Участь у роботі інвентаризаційних комісій при проведенні планових та не планових перевірок по зберіганню, обліку, списанню та наявність залишків ТМЦ. Контроль за переміщенням та використанням транспортних засобів підприємства ( понад 120 одиниць легкового та 100 вантажного транспорту ), недопущення зливів палива з баків шляхом проведення аналітичної роботи з позашляховими листами та данними системи GPS моніторингу "Wialon". Проведення мироприємств по недопущення зливів палива з цистерн паливозаправників ( опломбування, проведенняя раптових промірювань, контрольних проливів та інше). Розробка документів від табеля поста охорони, положень в посадових інструкціях працівників підприємства до політики ВОР підприємства, які направленні на забезпечення збереження ТМЦ. Проведення гласних мироприємств ( виставлення додаткових постів охорони, виконання робіт по захисту, укріпленню території і ще багато інших ) та негласних мироприємств ( нічні спостереження, засідки, встановлення відеоапаратури і ще багато інших ) щодо недопущення розкрадань. Взаємодія з територіальними ОВС. Робота з забезпечення кадрової безпеки серед працівників підприємства. Робота з системою охоронного відеоспостереження ( реагування на всі позаштатні випадки) та СКУД ( доступ працівників до відповідних охороняємих зон та інше ).

Education

Київський національний університет внутрішніх справ України

Правознавство, Юрист, Київ
Higher, from 2003 to 2008 (5 years)

Диплом спеціаліста, заочна форма навчання

Лохвицький технікум харчової промисловості

Механік з експлуатації та ремонту обладнання харчових виробництв., Червонозаводське
Specialized secondary, from 1989 to 1993 (4 years)

Денна форма навчання.

Additional education and certificates

Численні семінари пов'язані з організацією безпеки підприємства. м. Київ

Протягом роботи на вказаних посадах

Knowledge and skills

MS Office Користувач ПК 1С:Підприємство Водіння авто База даних Володіння зброєю Відеоспостереження Охорона підприємства

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • Polish — above average

References

Химич Юрий Витальевич

Химич Юрий Витальевич

Генеральный директор, ООО "Белановский ГОК", Ferrexpo

Contact details are hidden

Additional information

Пенсіонер МВС за вислугою років (пропрацював на оперативних посадах). Вмію організовувати роботу із забезпечення збереження ТМЦ " з нуля " ( як приклад : організація роботи охорони ТОВ " Єристівський ГЗК ", де у величезної території немає й не було огородження, а чисельність працівників підприємства + підрядних організацій досягало до 3к). Вмію і неодноразово розробляв інструкції, положення, політику ВОР та стандартні операційні процедури, щодо правил дотримання майнової безпеки підприємства.Вмію та розумію як проводити ( проводять) ОРМ, при цьому для фіксації протиправних діянь можу використовувати найпростіші та найдоступніші дозволені технічні засоби. Не боюся самостійно приймати рішення та брати на себе відповіда-льність.Здатний навчати та навчатися, а також інструктувати працівників задіяних у охоронних заходах. Як колишній оперативний співробітник готовий до роботи з роз'їзним характером (у відрядженнях), а також поза зоною "комфорту".
Маю власний автомобіль і готовий використовувати його в роботі. Водійський стаж понад 13 років (посвідчення водія категорії B; C; С1; D). Пунктуальний. Без " професійних, хронічних" шкідливих звичок. :)

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: