• PRO

Володимир

Бренд-шеф, 20 000 UAH

Considering positions:
Бренд-шеф, Концепт-шеф, Розробник меню
Employment type:
part-time
Age:
23 years
City of residence:
Sofiivska Borshchahivka
Ready to work:
Bukovel, Ivano-Frankivsk, Kyiv, Lutsk, Lviv, Rivne

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Шеф-повар

from 10.2024 to 03.2025 (5 months)
Дон Япон, піцерія, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар універсал (гарячий процес, тандир, піца, кондитерський цех)

from 03.2023 to 09.2024 (1 year 6 months)
Кухня гір, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар

from 11.2022 to 03.2023 (4 months)
Premium hotel, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф

from 03.2022 to 11.2022 (8 months)
BAZA, Володимир (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар

from 06.2021 to 02.2022 (8 months)
Steak house на Володимирській, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар, старший зміни

from 09.2019 to 05.2021 (1 year 8 months)
СушиWok, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар

from 09.2018 to 05.2019 (8 months)
Пузата хата, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Education

ВМУРЛ «УКРАЇНА»

Харчові технології, Київ
Higher, from 2020 to 2024 (4 years)

Additional information

Креативний шеф-кухар із досвідом у розробці авторських меню для ресторанів, кейтерингу, фестивалів та фудкортів. Працюю зі стратегією: від ідеї — до фінального запуску страви в зал. Вмію адаптувати меню під бюджет, сезонність, аудиторію та формат закладу. Професійно володію сучасними техніками (су-від, ферментація, пінні структури, деконструкція) та розуміюся на food cost і організації кухні. Створюю страви, які запам’ятовуються.

Розробка меню під концепцію або подію (від fine dining до street food)
•Технологічні карти, розрахунок собівартості, food cost
•Авторська кухня / локальні інгредієнти / сезонність
•Організація кухні з нуля: технологія, логістика, навчання персоналу
•Робота з ферментацією, пінною структурою, чіпсами, желе, сувідом
•Робота з великими об’ємами на подіях (150+ гостей)
•Глибоке розуміння гастрономії України, Італії, Азії

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: