Евгений

Бар-менеджер

Considering positions:
Бар-менеджер, Керуючий бару
Employment type:
full-time, part-time
Age:
29 years
City of residence:
Odesa
Ready to work:
Kyiv, Odesa

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Викладач

from 10.2024 to now (10 months)
BarOn, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Співзасновник і викладач школи BarOn – освітнього проєкту у сфері барного мистецтва.
Розробка та проведення навчальних програм з базового рокуміня професії, міксології, барного сервісу та управління баром.
Навчання студентів усіх рівнів – від новачків до професіоналів у груповому форматі.
Створення унікальних методик навчання, адаптованих до сучасних трендів індустрії.
Організація майстер-класів, дегустацій і практичних занять.
Просування школи та формування її іміджу на ринку.

Бар-менеджер

from 05.2024 to 10.2024 (5 months)
М'ясо у Вогні, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота з внутрішньою та зовнішньою документацією
Замовлення товар, робота з постачальниками продукції та супутніх товарів.
Розробка нових позицій для меню. Як основна, так і сезонна пропозиція.
Підбір персоналу, адаптація та підготовка співробітників до роботи.
Навчання співробітників бару та зали. Практичні та теорічний матеріал. Начитування матеріалу.
Налагодження взаємодій з постачальниками. Підписання маркетингових договорів.
Вирішення внутрішніх завдань. Планування, Взаємодія з бухгалтерією та відділом обліку, Пошук проблем та їх усунення, Підготовка до сезону, Консервування бару.
Забезпечення бару всім необхідним для роботи.

Бар-менеджер

from 05.2024 to 10.2024 (5 months)
Велика Чебуреча, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота з внутрішньою та зовнішньою документацією
Замовлення товар, робота з постачальниками продукції та супутніх товарів.
Розробка нових позицій для меню. Як основна, так і сезонна пропозиція.
Підбір персоналу адаптація та підготовка співробітників до роботи.
Навчання співробітників бару та зали. Практичні та теорічний матеріал. Начитування матеріалу.
Налагодження взаємодій з постачальниками. Підписання маркетингових договорів.
Вирішення внутрішніх завдань. Планування, Взаємодія з бухгалтерією та відділом обліку, Пошук проблем та їх усунення, Підготовка до сезону, Консервування бару.
Забезпечення бару всім необхідним для роботи.

Бармен

from 04.2023 to 05.2024 (1 year 1 month)
Ресторан Юг, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування та видача замовлень. Робота с гостями бару. Міксологія. Пророботка нових позицій. Інвентаризація.

Барменеджер

from 05.2019 to 01.2022 (2 years 8 months)
Ночной клуб, Одесса (Гостинично-ресторанный бизнес)

Менеджер по продажам

from 05.2018 to 04.2019 (11 months)
Санте Алко, Одесса (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Старший Бармен

from 03.2016 to 06.2017 (1 year 3 months)
Пицца и Гриль, Одесса (Гостинично-ресторанный бизнес)

Бармен

from 04.2014 to 08.2016 (2 years 4 months)
Метрополис

Knowledge and skills

  • MS Excel
  • MS Word
  • Пользователь ПК
  • Комунікабельність
  • Здатність до навчання
  • Приготування кавових напоїв
  • Приготування коктейлів
  • Лате-арт
  • Інвентаризація
  • Контроль залишків
  • Знання міцної групи алкоголю
  • Міксологія
  • Знання винної карти
  • Спідміксінг

Language proficiencies

  • English — average
  • Ukrainian — advanced
  • Russian — fluent

Additional information

Працюю в сфері обслуговування більше 10 років. Починав з посади барбека і пройшов увесь шлях кар'єрного розвитку від бармена до бар-менеджера. На даний момент займаю посаду бар-менеджера двох проєктів в м. Одеса. За час трудової діяльності працював старшим барменом у кількох закладах різного формату, стилю та з різними особливостями. Це дозволило здобути значний теоретичний і практичний досвід, який допомагає ефективно виконувати обов'язки та адаптуватися до змін в умовах різних проєктів.

На сьогоднішній день володію широким спектром навичок, які дозволяють вирішувати велику кількість завдань:

Робота з персоналом: навчання та допомога новим співробітникам в освоєнні професійних навичок, а також організація та контроль роботи команди.
Робота з меню: створення та адаптація меню, аналіз продажів, проведення ABC-аналізу для визначення найбільш прибуткових позицій.
Фінансове та технічне планування: розрахунок собівартості продукції, планування фінансових витрат та інвестицій, технічне забезпечення роботи бару.
Введення сезонних пропозицій та оновлення меню: адаптація меню до змін у попиті, введення нових позицій та спеціальних пропозицій.
Переговори з постачальниками та підрядниками: укладання маркетингових договорів, обговорення умов співпраці, забезпечення постійних поставок необхідних інгредієнтів та матеріалів.
Організація заходів та промо-акцій: планування та проведення заходів, промо-акцій, дегустацій та інших активностей для залучення гостей і підвищення продажів.
Виробництво наливок, настоянок, лікерів, а також натуральних сиропів, кордіалів та інших інгредієнтів для коктейлів. Володію навичками роботи з сучасним обладнанням, що дозволяє створювати продукцію високої якості та забезпечувати унікальні смакові поєднання.
Мій досвід і знання дозволяють ефективно працювати з командою, реалізовувати складні проєкти та забезпечувати високу якість обслуговування гостей.

Мій досвід та навички дозволяють не лише якісно виконувати обов'язки бар-менеджера, а й надавати професійну допомогу проєктам у створенні меню, вирішенні різноманітних завдань та оптимізації роботи закладу. Готовий до співпраці як на разовій основі, так і в рамках постійного партнерства.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: