• File

Ганна

Управляючий

Considering positions:
Управляючий, Керівник готельного комплексу
Age:
38 years
City:
Odesa

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Хомичова Ганна
[open contact info](look above in the "contact info" section)
07.10.1986(36 років)
Місто Одеса.

ОСВІТА:
Азовскій регіональний інститут управління та менеджменту(м. Запоріжжя) -за спеціальністю -менеджер зовнішньої економіки,факультет готельно -рестораний сервіс у 2007 році.
ДОСВІД РОБОТИ:
2015 – 2016
мережа ресторанів Южний паб, Ігуана, Момбаса(караоке клуб) -адміністратор .
2016-2019 керуюча рестораном Китайської кухні «Хуачао» -зробила повністю rebranding.
ОБОВ’ЯЗКИ:
забезпечення безперебійної роботи ресторану;
• впровадження політики та стандартів компанії
• моніторинг цін, асортименту, закупівля обладнання, посуду, інвентарю
• моніторинг асортименту та цін постачальників, укладання договорів
• підбір персоналу, проведення співбесід
• розробка меню
• підтримання порядку, дотримання санітарних норм
штатний розклад, бюджет, постачальники, графіки виходу на роботу, нарахування зарплат, банкети
• аналіз собівартості страв, визначення цінової політики, коригування меню

СЕЗОН ЛІТО 2016- 2022 була керуючей рестораном та готелем (більш ніж 200 номерів) на сезоній роботі, в курортному селищі – Грибівка (Одеська область) . Літній готель та ресторан на 300 відпочиваючих .
Що вдалось зробити:
Підготувати та запустити готель та рестлран після зимидо зустрічі відпочиваючих.
Підбір лінійного персоналу, навчання барменів і офіціантів.
Формування і адаптація команди працівників усіх департаментів.
більше 50 працівників.
Пошук всіх постачальників ХоРеКА, підписання взаємовигідних контрактів, оптимізація витрат.
Організація і постійний контроль безперервної доставки продуктів харчування та товарів для потреб відділу.
С Шеф-кухарем складання меню для харчування відпочиваючих , дитяче меню ,барного меню.
Ввід системи обліку Барбос,CRV та 1 С
Звітність перед власниками про виконання поставленого плану.
Постійна робота з відпочиваючими для моніторингу їхніх побажань і кращого обслуговування.

2020-2022– Керувала медичним центром лазерної дерматокосметологіі та подологіі New Laser в місті Одесса-наразі ми закрили заклад у зв’язку з війною.
06.06.2023-06.09.2023 Керуюча кафе «Телескоп» (,Французский бульвар 60/1)
10 .10. 2023- лютий 2024 - адміністратор в спа комплексі 'Добриня»

Маю успішний досвід :
1.Управління персоналом, підбір, навчання, формування команди;
2.Вирішення організаційно-технічних питань для відкриття закладу( Start-up)
3. Бізнес планування, контроль проходження матеріально грошових цінностей.
4.Проходження перевірок всіх контролюючих органів, робота з дозвільною документацією;
5.Формування стандартів та їх введення в роботу закладу;
6.Введення всього алгоритму для організації та контролю безперебійної роботи всіх виробничих ділянок для забезпечення високого рівня обслуговування гостей ресторану;
7.Виконання планових показників ресторану,збільшення продажу , зменшення витрат;
ОСОБИСТІ НАВИЧКИ:
• Бажання працювати на поставлену мету,
•Здатність швидко навчатися,
•комунікабельність,
•пунктуальність,•відповідальність,•акуратність, •виконавчість, • вміння вести діалог із клієнтами,

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city