Сергій

Керуючий рестораном, кав'ярнею, пекарнею, харчовим виробництвом

Considering positions:
Керуючий рестораном, кав'ярнею, пекарнею, харчовим виробництвом, Менеджер ресторану, Керуючий виробництвом, Завідувач виробництва
Employment type:
full-time
Age:
50 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Керівник кухні, виробництва

from 11.2024 to 03.2025 (4 months)
Їсти Просто, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Начальник виробництва харчової промисловості

from 02.2024 to 11.2024 (9 months)
Фудіціна, Київ (Харчова промисловість)

Завідувач харчового виробництва

Керуючий готельно ресторанним комплексом, пекарнею, харчовим виробництвом

from 02.2010 to 02.2022 (12 years)
ПП Вовк С.А ; ТОВ "Вовк С.А", Херсон (Готельно-ресторанний бізнес)

Участь у відкритті ресторану, готелю, пекарні. Виконавчий директор. Керівник.Керування робочими процесами діяльності ресторану, бару, готеля,кафе, пекарні. Відбір персоналу.фінансові звітності. Бюджет.Інвентарізація. Переобліки
Без шкідливих звичок. Спортсмен. CrossFit.

Knowledge and skills

  • Стрессостійкість. Адаптованість. Самовіданність. Досвіт

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: