Resume from July 24, 2023 File

Руслан

Керуючий середньої ланки

Age:
37 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Романенко Руслан Анатолійович
м. Київ, вул. Архітектора Ніколаєва 9
тел. [open contact info](look above in the "contact info" section)
e-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Особисті дані : Українець, 23.01.1987 року народження, не одружений, дітей не маю.
Освіта: 2008-2009рр. – Отримав повну вищу освіту за спеціальністю “Економіка підприємства” та здобув кваліфікацію магістра з економіки підприємства в Київському Національному Університеті ім. Вадима Гетьмана.
2004-2008рр. – отримав базову вищу освіту за напрямом “Економіка і підприємство” та здобув кваліфікацію бакалавра з економіки підприємства, викладача економіки.
Грудень 2013 – пройшов курс навчання за програмою “Агент з митного оформлення” в інформаційно-консультаційному центрі “Інформ-Київ”.
Досвід роботи: З 2010 р. – 2019 р. Менеджер з сертифікації та якості у ТОВ “Аскоп-Україна” м. Київ. (Робота з митними органами, розмитнення групи товарів FOOD та NON FOOD, з 2013 року додатково взяв виконувати посаду керівник складу-провідний спеціаліст з якості продукції. Розробка системи ХАСПП під вимоги підприємства. В обов’язки входило приймання продукції за документами кількість, якісні характеристики, строки приданості, зберігання відповідно до характеристик продукції, відповідність відвантаження продукції за строками зберігання, проведення інвентаризацій, відповідальність за функціювання складських приміщень, підтримка чистоти відповідно до системи ХАСПП ISO9001, контроль підпорядкованого персоналу (7 чоловік) за дотриманням техніки безпеки та робочого процессу, комплектування та перевірка продукції для клієнтів, перевірка автотранспорту та дозвільних документів на перевезення харчових продуктів, найм автотранспорту для розвезення продукції по регіонах та м.Києву).
Досвід роботи: З 2019 р. – 2022 – Спеціаліст з сертифікації та якості у ТОВ “Сільпо-ФУД” м. Київ.
Додаткові відомості: Маю досвід робити з ПК та офісною технікою. Вільно володію програмами: Word, Excel, Power Point, Corel Draw, Barcode Studio, 1С(программа була уніфіковано під конкретне підприємство) интернет, почта
Вільно володію російською та українською мовами, англійська зі словником.
Здатний швидко навчатися новим видам діяльності. Швидко знаходжу спільну мову з новими людьми, не конфліктний, комунікабельний, відповідальний, цілеспрямований, надійний.
Маю посвідчення водія кат. “B” та власний автомобіль. Досвід керування 17 років.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city