- PRO
Алла
Маркетолог
- Employment type:
- full-time, part-time
- Age:
- 48 years
- City:
- Kyiv
Contact information
The job seeker has entered a phone number , email, address, Facebook and Instagram.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/9424358/
Work experience
Маркетолог
from 08.2021 to now
(4 years)
ресторан "ЧАЧА БАР", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов'язки:
1. Розробка інфо приводів, програм лояльності, сезонних пропозицій, арт заходів.
2. Складання маркетинг бюджету. Щомісячний фінансовий та аналітичний звіт.
3. Розробка концепцій нового меню, тейбл тентів, POS матеріалів. Робота з дизайнерами, друкарськими підрядниками. Контроль якості та ціноутворення.
4. Оновлення фото та відео контенту, робота з фуд-фотографами.
5. Зовнішня реклама ресторану. Розробка концепцій нового дизайну. Робота з підрядниками, контроль якості.
6. Соц.мережі - ведення сторінок, таргетінг, звіт, аналіз, рекомендації.
7. Розробка плану тематичних вечірок.
8. Кастінг музичних груп на постійній роботі.
9. Атмосфера - підбір музичного фону та відео ряду на екрани.
Маркетолог
from 05.2020 to 11.2020
(6 months)
Ресторан "Passenger" та ресторан "Capo di Monte", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов'язки:
1. Розробка інфо приводів, сезонних пропозицій, тематичних подій.
2. Складання маркетинг бюджету. Щомісячний фінансовий та аналітичний звіт.
3. Розробка концепцій нового меню, сезонних пропозицій, тейбл-тентів. Робота з дизайнерами та друкарськими підрядниками. Контроль якості та ціноутверення.
4. Оновлення фото та відео контенту, робота з фуд-фотографами, відео продакшн.
5. Ведення сторінок у соц.мережах. Співпраця з інтернет-порталами, лідерами думок, блогерами. Робота з підрядниками по рекламі google adwords.
6. Підбір музичного фону та відео ряду до ресторанів.
Маркетолог
from 08.2019 to 08.2021
(2 years)
ресторан "Ребер Бар", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов'язки:
1. Розробка та реалізація маркетинг стратегії, річне та сезонне планування.
2. Розробка інфо приводів, програм лояльності, сезонних пропозицій, арт заходів.
3. Складання маркетинг бюджету. Щомісячний фінансовий та аналітичний звіт.
4. Розробка концепцій нового меню, тейбл тентів. Робота з дизайнерами, підрядниками. Контроль якості, ціноутворення.
5. Оновлення фото та відео контенту, робота з фуд-фотографами, відео продакшн.
6. Соц.мережі - ведення сторінки, таргетинг. Співпраця з інтернет-порталами, лідерами думок, блогерами. Щомісячний звіт, аналіз.
7. Сайт, реклама у google adwords, СЕО просування - контроль за виконанням. Щомісячний звіт, аналіз, рекомендації.
8. Розробка плану тематичних вечірок.
9. Декор тематичних вечірок, співпраця з декораторами. Ціноутворення. Контроль якості.
10. Кастінг музичних груп, вокалістів, ведучих, ді-джеїв.
11. Підбір музичного фону та відео ряду на екрани.
12. Тех частина – контроль та усунення несправностей, робота з підрядниками, техніками, звукорежисерами.
Маркетолог
from 03.2019 to 10.2019
(7 months)
Розважальний комплекс «Champion Hall», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов'язки:
1. Розробка та реалізація маркетинг стратегії, річне та сезонне планування.
2. Розробка інфо приводів, програм лояльності, сезонних пропозицій, арт заходів.
3. Складання маркетинг бюджету. Щомісячний фінансовий та аналітичний звіт.
4. Розробка концепцій для POS матеріалів, контроль якості, робота з дизайнерами, декораторами.
5. Оновлення фото та відео контенту, робота з фуд-фотографами, відео продакшн.
6. Зовнішня реклама, друковані видання, радіо.
7. Інтернет маркетинг (соц.мережі, сайт, CEO просування, реклама у google adwords, інтернет-портали, лідери думок, блогери). Стратегія, реалізація, контроль за виконанням підрядників, звіт, аналіз, рекомендації.
8.. Арт/event заходи:
• Розробка плану арт-заходів, вечірок, інформаційних приводів.
• Організація заходів під ключ/робота з арт-директором.
• Залучення event та pr –агенцій для спільних заходів.
• Підбір музичного фону та відео ряду до ресторанів.
Маркетолог
from 02.2019 to 02.2022
(3 years)
Ресторан - Пивоварня "Чумаков", Маріуполь (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов'язки:
1. Розробка та реалізація маркетинг стратегії, річне та сезонне планування.
2. Розробка інфо приводів, програм лояльності, сезонних пропозицій, арт заходів.
3. Складання маркетинг бюджету. Щомісячний фінансовий та аналітичний звіт.
4. Розробка концепцій нового меню, сезонних пропозицій, тейбл тентів та інших POS матеріалів. Робота з дизайнерами.
5. Соц.мережі - ведення сторінки, таргетинг.
6. Сайт, CEO просування, реклама у google adwords – керування підрядниками, звіт, аналіз, рекомендації.
Маркетолог
from 02.2019 to 02.2022
(3 years)
Мережа піцерій "ROYAL", Маріуполь (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов'язки:
1. Розробка та реалізація маркетинг стратегії, річне та сезонне планування.
2. Розробка інфо приводів, програм лояльності, сезонних пропозицій.
3. Складання маркетинг бюджету. Щомісячний фінансовий та аналітичний звіт.
4. Розробка концепцій нового меню, спец.пропозицій, POS матеріалів. Контроль якості, робота з дизайнерами.
5. Соц.мережі, інтернет-портали – керування, звіт, аналіз, рекомендації.
Маркетолог
from 02.2018 to 05.2019
(1 year 3 months)
Ресторан бар «Loft Bar Food&Cocktails», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов'язки:
1. Розробка інфо приводів, програм лояльності, сезонних пропозицій, арт заходів.
2. Складання маркетинг бюджету. Щомісячний фінансовий та аналітичний звіт.
3. Розробка концепцій нового меню, арт-афіш, сезонних пропозицій. Робота з дизайнерами, контроль якості, ціноутворення.
4. Оновлення фото та відео контенту, робота з фуд-фотографами, відео продакшн.
5. Соц.мережі - ведення сторінки, таргетинг. Щомісячний звіт, аналіз.
6. Інтернет-портали, лідери думок, блогери - співпраця, контроль за якістю роботи, аналіз, рекомендації.
7. Арт частина:
• Розробка плану арт-заходів, вечірок, інформаційних приводів.
• Декор тематичних вечірок, співпраця з декораторами. Ціноутворення. Контроль якості.
• Кастінг ді-джеїв, ведучих.
• Підбір музичного фону та відео ряду на екрани.
• Тех частина – контроль та усунення несправностей, робота з підрядниками, техніками, звукорежисерами.
Маркетолог
from 02.2017 to 02.2019
(2 years)
Мережа ресторанів «Самогон Бар» та ресторан «Сулугуні», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов'язки:
1. Розробка та реалізація маркетинг стратегії, річне та сезонне планування.
2. Розробка інфо приводів, програм лояльності, сезонних пропозицій, арт заходів.
3. Складання маркетинг бюджету. Щомісячний фінансовий та аналітичний звіт.
4. Розробка концепцій для POS матеріалів, контроль якості, робота з дизайнерами, декораторами.
5. Оновлення фото та відео контенту, робота з фуд-фотографами, відео продакшн.
6. Зовнішня реклама, друковані видання, радіо.
7. Інтернет маркетинг (соц.мережі, сайт, CEO просування, реклама у google adwords, інтернет-портали, лідери думок, блогери). Стратегія, реалізація, контроль за виконанням, звіт, аналіз, рекомендації.
8. Арт/event заходи:
• Розробка плану арт-заходів, вечірок, інформаційних приводів.
• Кастінг музичних груп, вокалістів, ведучих, ді-джеїв.
• Підбір музичного фону та відео ряду на екрани.
• Тех частина – контроль та усунення несправностей, робота з підрядниками, техніками, звукорежисерами.
Керуючий агентства. Співвласник
from 11.2008 to 03.2016
(7 years 4 months)
Івент, btl агенція «BeeBee», Київ (Маркетинг, реклама, PR)
Керуючий партнер, комерційний директор.
У прямому підпорядкуванні: 12 осіб, проектна група до 200 осіб.
• Загальне керівництво агентством
• Розробка стратегії просування та розвитку
• Управлінський та фінансовий облік
• Розробка стратегії управління людськими ресурсами (підбір персоналу, бонусна програма, навчання, розвиток, мотивація)
• Ведення ключових клієнтів агентства
• Організація проектів (розробка ідеї, презентація проекту, реалізація, робота з підрядниками, логістика, контроль підготовчих робіт та робіт на майданчику).
• Бюджетування проектів, тендерні закупівлі, фінансова звітність.
Ключові клієнти агентства:
Компанія PepsiCo (ТМ "Сандора", ТМ "Садочок", ТМ "Pepsi", ТМ "Хрустім", ТМ "Lipton") "Креді Агріколь Банк", туристична компанія "TUI", "Tez Tour", інвестиційна компанія "НЕСТ".
Директор агентства
from 10.2003 to 12.2008
(5 years 2 months)
Івент агентство «ARBUZ», Київ (Маркетинг, реклама, PR)
Директор з управління.
У прямому підпорядкуванні: 12 осіб, проектна група до 200 осіб.
• Ведення ключових клієнтів агентства.
• Організація проектів (розробка ідеї, оформлення та презентація проекту, реалізація, робота з підрядниками, логістика, контроль підготовчих робіт та робіт на майданчику). Бюджетування проектів, фінансова звітність.
• Розробка стратегії управління людськими ресурсами агенції (підбір персоналу, бонусна програма, навчання, розвиток, мотивація).
• Загальне керівництво агентством.
• Управлінський та фінансовий облік агентства.
Ключові клієнти агентства:
Компанія Samsung, УкрСиббанк, ПУМБанк, JTI-Україна, мережа ресторанів "Козирна Карта".
Education
Торговельно-економічний університет
Громадського харчування, готельного господарства та туризму. Спеціальність - Менеджмент організацій, Київ
Higher, from 2000 to 2005 (5 years)
More resumes of this candidate
- PRO
Considering positions: SMM-менеджер, маркетолог, Менеджер кавʼярні, Контент-менеджер, 1 more position
Kyiv
Higher education · Full-time, part-time
- SMM-менеджер, мережа доставки суші Sushi Point, 2 years 3 months
- SMM-менеджер, маркетолог, ресторан "ЧАЧА БАР", 1 year 9 months
Similar candidates
-
Marketing manager
Kyiv -
Маркетолог
Kyiv, Remote -
Head of digital, e-commerce
Kyiv -
Маркетолог
Kyiv, Dnipro , more 2 cities -
Маркетолог
30000 UAH, Kyiv -
Маркетолог
80000 UAH, Kyiv, Vinnytsia, Remote