Resume from November 27, 2023PRO

Дмитро

Керуючий готелем, готельно-ресторанним комплексом

Employment:
Full-time.
Age:
34 years
City of residence:
Poltava
Ready to work:
Dnipro, Kyiv, Lviv, Odesa

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.


Work experience

Керуючий

from 02.2022 to 06.2022 (4 months)
Оздоровчо-рекреаційний комплекс "Термальні води Косино", Берегове (Готельно-ресторанний бізнес)

•загальне керівництво, постановка завдань, контроль за їх виконанням;
•розробка бюджету: доходної/витратної частини;
•забезпечення зростання прибутковості, конкурентоспроможності та якості послуг, що продаються;
•розробка концепції маркетингової політики, планування розвитку бізнесу;
•підбір персоналу, оптимізація його чисельності. Навчання та контроль роботи;
•забезпечення збереження товарно-матеріальних цінностей;
•забезпечення складання та своєчасного подання звітності;
•управління та координація роботи всіх служб комплексу, їх взаємодії.

Керуючий

from 11.2018 to 02.2022 (3 years 3 months)
Готель "Kulikovskiy", Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

•запуск готелю та ресторану (Zелень) з «0»;
•розробка стратегії розвитку;
•розробка бюджету видаткової частини для запуску та доходної частини у перспективному плануванні;
•розробка штатного розкладу, комплексу положень та посадових інструкцій;
•підбір персоналу, оптимізація його чисельності. Навчання та контроль роботи;
•управління фінансово-економічною діяльністю; забезпечення виконання бюджету;
•забезпечення складання та своєчасного подання звітності;
•організація та контроль, безперебійної та ефективної роботи;
•контроль якості надання послуг, покращення стандартів.

Керуючий

from 05.2018 to 09.2018 (4 months)
Grand boutique hotel "SERGIJO", Пьештяни, Словакія (Готельно-ресторанний бізнес)

•загальне керівництво готельним комплексом;
•створення управлінської команди;
•поліпшення якості сервісу та всіх послуг;
•розробка штатного розкладу, комплексу положень та посадових інструкцій;
•підбір персоналу, оптимізація його чисельності. Навчання та контроль роботи;
•координація роботи всіх підрозділів;
•складання бюджету на майбутній період та оптимізація витрат;
•планування та аналіз продажів.

Керуючий

from 10.2017 to 03.2018 (5 months)
Еко курорт "IZKI", Міжгір'я (Готельно-ресторанний бізнес)

•загальне управління готельно-ресторанним комплексом;
•контроль та систематизація бізнес-процесів готельного комплексу;
•розробка та проведення заходів, спрямованих на підвищення рентабельності та прибутковості готельного комплексу;
•контроль над стандартами готельного комплексу та їх вдосконалення;
•управління та координація роботи всіх служб готельного комплексу, їх взаємодії;
•контроль за якістю та дотриманням стандартів при обслуговуванні гостей;
•складання бюджету на майбутній період та оптимізація витрат;
•контроль над продажами та управлінням номерного фонду та ціновою політикою;
•проведення переговорів з партнерами, клієнтами та постачальниками;
•управління та координація роботи підрозділів та служб готельного комплексу.

Виконавчий директор

from 10.2016 to 09.2017 (11 months)
База відпочинку "Поляна Удачі", Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

•загальне управління;
•маркетинг, PR та реклама об'єкта;
•проектування СПА комплексу та ресторану;
•організація будівельних робіт на майданчику
•розробка та формування штатного розкладу;
•підбір, навчання, персоналу;
•планування та аналіз продажів;
•розробка та впровадження плану виведення підприємства на рівень фінансової прибутковості;
•організація діяльності всіх структурних підрозділів та їх взаємозв'язку, спрямована на: підвищення ефективності роботи Бази відпочинку; зростання обсягів збуту послуг (збільшення прибутку); поліпшення якості сервісу загалом та всіх послуг; підвищення конкурентоспроможності об'єкта.

Керуючий

from 05.2015 to 09.2016 (1 year 4 months)
База відпочинку "Панорам", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

•загальне керівництво готелем та рестораном;
•бюджетування на майбутній період;
•створення високопрофесійної управлінської команди;
•організація та контроль, безперебійної та ефективної роботи готелю та ресторану;
•підбір та навчання персоналу;
•вирішення адміністративно-господарських та фінансових питань;
•розробка внутрішніх правил проживання та посадових інструкцій; Оптимізація ефективності роботи персоналу;
•облік та контроль ТМЦ; проведення переобліків;
•ведення звітної документації;
•контроль якості надання послуг, покращення стандартів.


Education

ПДАА

Економіки та Менеджменту, Полтава
Higher, from 2008 to 2011 (3 years)

Полтавський Аграрно-економічний коледж

Економіки та Менеджменту, Полтава
Specialized secondary, from 2004 to 2008 (4 years)


Additional information

•Вміння ефективно керувати готелем та рестораном, досвід відкриття з «0», формування команди, налаштування всіх робочих процесів готелю та його підрозділів.
•Всебічні знання роботи готелю, знання всіх бізнес-процесів готелю, підрозділів та служб.
•Управлінські знання та практичні навики роботи у готельному бізнесі.


Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: