Resume from November 17, 2021

Тетяна

Менеджер з якості, хімік-інженер, технолог, майстер зміни, 20 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
47 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Майстер цеху, менеджер з якості

from 02.2018 to 04.2019 (1 year 2 months)
ТОВ "Universal Fish Company", Київ (технологічна обробка, фасовка риби та морепродуктів)

Організація та контроль на всіх ділянках цеху, складання звітності, виконання виобничих планів і т.д. Органолептичний контроль вхідної сировини та відповідність сертифікаційних документів. Постійний аудит продукції та встановлення причин повернень. Складання інструкцій згідно сертифікації та вимог виробництва. Робота з документами в программі 1С. Перевірка та друк єтикеток, кодів, штрих-кодів.

Інженер-технолог

from 07.2017 to 12.2017 (5 months)
ТОВ Супермаш, Киев (производство міла, гелей для душа, шампуней,бальзамів, лаків для волосся, красок для волосся, окислювачів і т.д.))

Облік, контроль, проведення технологічних процесів згідно вимог технічних регламентів; планування, розробка і ефективне функціонування технологічних процесів (приготування мила рідкого, гелів для душу, шампуней, бальзамів для волосся, окислювачів, лак для волосся і т.д.); якість виробленої продукції у відповідності знормативними показниками виробничого технічного регламенту, ДСТУ, ТУ. (працювала тимчасово, неофіційно)

Інженер з якості

from 07.2011 to 03.2016 (4 years 8 months)
ТОВ «Эксімтрейд», Броварьский район, с.Требухів (кпажування та фасовка чая, кава)

організація та контроль приготування купажів, тестування, робота зі звітністю та документацією. Розробка технологічних інструкцій, робота з контрольними картами, перевірка на виробництві на дотримання технологій та санітарних норм і правил. Контроль, організація і координація роботи виробничого персоналу, виконання робочих планів та облік виконаних робіт. Запуск виробництва з «нуля». Контроль та виконання технологічних процесів, оперативно виявляти та ліквідувати причини їх порушень. Контроль виконання стандартів якості, трудової дисципліни та інших затверджених норм та контроль процедур якості продукції. Робота з технічною документацією ДСТУ та ТУ.

Инженер-технолог

from 04.1998 to 04.2011 (13 years)
АТ "Оболонь", Київ (Харчова промисловість)

участь у впровадженні нових технологій, технологічні розрахунки і аналіз використання виробничих потужностей, впровадження нових технологічних процесів, укладання договорів, розробка технологічних інструкцій, участь в розробці нових продуктів, підбір нового обладнання, дегустування напоїв, впровадження та запуск нових технологій на дочірніх підприємствах компанії, діловодство (ведення документації в якості помічника директора).
Маю досвід роботи в системах: системи управління якістю (ISO-9001:2001), системи управління безпекою харових продуктів (ISO-22000: 2007), системи управління безпекою та гігієною праці (OHSAS 18001: 2006), система НАССР які впроваджені на виробництві.

Education

Національний Авіаційний Університет.

Якість, стандартизація та сертифікація, Київ
Higher, from 2013 to 2014 (10 months)

Диплом магістра

Національний Університет Харчових Технологій

Технологія бродильного виробництва та виноробства. Інженер-технолог, Київ
Higher, from 1996 to 2002 (5 years 9 months)

Лохвицький технікум харчової промисловості.
Сертифікат підвищення кваліфікації №427 «Одеський інститут післядипломної освіти
Національного Університету Харчових Технологій»

Additional education and certificates

«Одеський інститут післядипломної освіти Національного Університету Харчових Технологій»

40 академічних годин

Knowledge and skills

MS Excel MS Word Користувач ПК MS Office Користувач Internet MS Outlook Internet Explorer Opera Робота з оргтехнікою Outlook Express Робота зі сканером Робота з факсом Робота з принтером Барна справа Express

Language proficiencies

English — average

Additional information

- Вільно володію російською, українською мовами.
- Закордонний паспорт
- Водійські права - категорія «В».

Відповідальність, охайність, працьовитість, пунктуальність, цілеспрямованість, чесність, комунікабельність, толерантність, маю організаторські здібності, без шкідливих звичок, вміння працювати в команді, легко навчаюсь новим процесам роботи.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: