- PRO
Павло
Кондитер
- Employment type:
- full-time, part-time
- Age:
- 24 years
- City:
- Kyiv
Contact information
The job seeker has entered a phone number and email.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/9630952/
Work experience
Технолог
from 04.2024 to 09.2024
(5 months)
Baker Street Bakery, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- Розробка нових рецептів та вдосконалення існуючих з урахуванням сучасних тенденцій і вимог до якості.
- Контроль якості сировини та готової продукції на всіх етапах виробництва.
- Оптимізація виробничих процесів для підвищення ефективності та зниження витрат.
- Ведення технологічної документації, розробка технічних карт та інструкцій.
- Впровадження нових технологічних процесів і обладнання.
- Навчання персоналу новим технологіям та методам роботи.
- Забезпечення дотримання санітарно-гігієнічних вимог на виробництві.
- Співпраця з іншими відділами для забезпечення безперебійного виробництва.
Проектна діяльність: Розроблення концепції десертів під заклад
from 08.2022 to 06.2023
(10 months)
., Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-кондитер
from 06.2022 to 06.2023
(1 year)
Verde cafe, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- контроль за дотриманням видачі десертів за технологічними картками;
- закупка та прийом товару;
- складання особистого графіку підлеглих;
- допомога у освоєнні та вдосконаленні підлеглими своїх функціональних обов’язків;
- контроль за підлеглими у дотриманні санітарних умов на робочих місцях;
- складання переобліку та інвентаризації;
- облік постачання та списань продуктив;
- розробка, тестування та оцінювання нових десертів;
- підтримка поточного бюджету кондитерського відділу.
Кухар-кондитер: Старший зміни
from 01.2022 to 06.2022
(5 months)
Coffee Bar 19-57, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- розробка та виготовлення десертів та страв;
- дотримання санітарних умов на робочому місці;
- закупка та прийом товару;
- видача страв за технологічними картками.
Кондитер: Старший зміни
from 08.2021 to 06.2022
(10 months)
Bulldozer group Ukraine, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- розробка та виготовлення мусових десертів;
- виготовлення декору;
- контроль постачання десертів на ресторан;
- складання переобліку;
- закупка та прийом товару;
- допомога у освоєнні та вдосконаленні підлеглими своїх функціональних обов’язків.
Кондитер: Старший зміни
from 02.2021 to 08.2021
(6 months)
OCTO tower, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- розробка та виготовлення десертів, хлібобулочних виробів;
- контроль та виготовлення десертів на 25 закладів ( HoReCa )
- приготування бранчів сніданків за технологічними картками;
- контроль за підлеглими у дотриманні санітарних умов на робочих місцях;
- складання переобліку та інвентаризації.
Кондитер
from 10.2019 to 05.2020
(7 months)
Holiday Inn Kyiv, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- розробка та виготовлення десертів, хлібобулочних виробів;
- вироби декору для мусових десертів;
- масове виробництво десертів для продажу;
- видача кофе-брейків та банкетів;
- складання переобліку.
Су-шеф
from 03.2019 to 10.2019
(7 months)
Panna Pasticceria, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- контроль за дотриманням видачі страв за технологічними картками підлеглими кухарами;
- закупка та прийом товару;
- складання особистого графіку підлеглих;
- допомога у освоєнні та вдосконаленні підлеглими своїх функціональних обов’язків;
- контроль за підлеглими у дотриманні санітарних умов на робочих місцях;
- складання переобліку та інвентаризації.
Кондитер
from 07.2018 to 04.2019
(9 months)
Holiday Inn Kyiv, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- розробка та виготовлення десертів, хлібобулочних виробів.
Профільна освіта: Кухар-кондитер
from 09.2016 to 08.2019
(2 years 11 months)
КВПУШПМ, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- відвідування сименарів профільних передметів здачі заліків та екзаменів;
- проходження практику на підприємстві;
- практичні навчання з керівником групи.
Education
КВПУШПМ
Кухар-кондитер, Київ
Specialized secondary, from 2016 to 2019 (3 years)
Навчальний заклад: КВПУШПМ (Київське вище професійне училище швейного та перукарського мистецтва) м.Київ.
Ступінь: І-го рівня акредитації.
Назва спеціальності: кухар V розряду, кондитер IV розряду.
Період навчання: 01.09.2016 — 30.06.2019.
Навчальний заклад: (Університет Україна), м. Київ.
Ступінь: IV рівня акридитації.
Назва спеціальності: технолог ( заочна форма).
Період навчання: 01.09.2019.
Knowledge and skills
- Акуратність
- Робота з шоколадом
- Робота з дзеркальною глазурʼю
- Витривалість
- Креативність
- Контроль якості продукції
- Розробка меню
- Складання технологічних карт
- Контроль залишків
- Робота в команді
- Здатність до навчання
- Знання правил зберігання продуктів
- Оформлення вітрини
- Poster
- Ведення документації
- Випікання
Additional information
Мета:
Підвищувати загальний рівень вмінь та навичок, отримати новий та передати свій вже існуючий досвід роботи, втілити креативні та нестандартні ідеї, бути корисним для майбутнього роботодавця.
Вміння та навики:
Знання певної специфіки: кухар V розряду, кондитер IV розряду
Участь у міжнародних конкурсах:
➢ HORECALVIVSHOW – 2017
➢ BESTCOOKFEST- 2018
Комп'ютерні навички- базові програми word, excel.
Similar candidates
-
Тістороб
23000 UAH, Kyiv -
Пекар
25000 UAH, Kyiv -
Кондитер
Kyiv -
Кондитер, технолог-розробник
30000 UAH, Kyiv -
Помічник кондитера
Kyiv -
Помічник кондитера
Kyiv