• PRO

Вадим

Керуючий рестораном, 60 000 UAH

Considering positions:
Керуючий рестораном, Менеджер з продажу, Офіціант
Employment type:
full-time, part-time
Age:
41 years
City of residence:
Kharkiv
Ready to work:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Керуючий рестораном

from 10.2011 to 02.2022 (10 years 4 months)
Готель Харків Палас, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Education

Харківська державна академія фізичної культури

ЦВС, Тренер, Харків
Higher, from 2001 to 2005 (4 years)

Knowledge and skills

  • Стабільність
  • Аналітичне мислення
  • Стресостійкість
  • Організація заходів

References

Воробьев Володимир Васільйович

Воробьев Володимир Васільйович

Керівник служби, Харків Палас

Contact details are hidden

Additional information

Менеджер ресторану, готель "Kharkiv Palace"
Харків Палас, Kharkiv
‑ 2011‑2017 Адміністратор банкетної служби
‑ 2017‑2018 Фахівець з продажу "Відділ з продажу та маркетингу"
‑ 2018‑2020 Керуючий рестораном «Pacific Spoon»
‑ 2020‑2022 Керуючий рестораном "The Terrace"

Контроль виконання стандартів з якості продукції, якості обслуговування та чистоти.
Забезпечення та контроль належного технічного стану підприємства
Контроль виконання робіт.
Упорядкування довгострокових планів розвитку.
Упорядкування та контроль проведення плану заходів на місяць,
Аналіз зворотного зв'язку від гостей.
Взаємодія з відділом маркетингу у розробці рекламної політики ресторану.
Контроль та аналіз ефективності проведення локальних акцій
Організація та проведення заходів різного формату та масштабу, catering.
Взаємодія із постачальниками, Планування обсягу закупівель.
Контроль роботи залу.
Контроль взаємодії співробітництва суміжних підрозділів; зал, кухня, бар, stewarding.
Планування потреб у підборі персоналу.
Оптимізація трудових ресурсів підприємства.
Планування та контроль організації робочого часу персоналу ресторану
Аналіз мотивацій персоналу, розробка інструментів мотивації

Менеджер ресторану "Не Гони"
Мережа ресторанів "Сіндіка Вкуса", Харків
Планування та організація робочого процесу, контроль за дотриманням стандартів обслуговування.
Забезпечення високого рівня якості обслуговування та сервісу, організація та проведення заходів різного формату та масштабу.
Забезпечення безперебійної роботи закладу (планування бюджету доходів/видатків, контроль виконання планових показників)
Робота з постачальниками, контроль залишків.
Найм та навчання персоналу та контроль їхньої роботи, формування міцної та організованої команди.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: