Олег
Керуючий рестораном, 35 000 UAH
Contact information
The job seeker has entered a phone number and email.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/9939453/
Work experience
Директор ресторану
from 02.2020 to now
(5 years 11 months)
CHOICE, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Координація та управління всіма аспектами роботи ресторану, включаючи обслуговування гостей, контроль якості та роботу персоналу.
•Забезпечення високої якості обслуговування та задоволення потреб гостей.
•Розробка та впровадження стратегій для збільшення обороту ресторану та залучення нових клієнтів.
•Моніторинг фінансової діяльності ресторану, складання звітності та управління бюджетом.
•Підтримка та навчання персоналу, забезпечення дотримання стандартів обслуговування та безпеки праці.
Керуючий рестораном
from 09.2018 to 04.2020
(1 year 8 months)
Караоке Бар, Боярка (Готельно-ресторанний бізнес)
Спостереження та оцінка ефективності роботи підлеглих
Звільнення співробітників
Організація найвищого рівня обслуговування гостей
Оновлення меню
Слідкування за дотриманням стандартів
Замовлення необхідного
Вирішення конфліктних ситуацій
Адміністратор ресторану
from 09.2014 to 09.2019
(5 years)
Ресторан Сезам, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Спостереження та оцінка ефективності роботи підлеглих
Організація найвищого рівня обслуговування гостей
Оновлення меню
Слідкування за дотриманням стандартів
Замовлення необхідного
Вирішення конфліктних ситуацій
Прийняття банкетів
Education
Бердичівский Коледж
Технолог, Бердичів
Specialized secondary, from 2001 to 2003 (2 years)
Knowledge and skills
- Планування бюджету, доходної та витратної частини торговоїТоЧКИ.
- Цілеспрямованість
- Висока працездатність
- Неконфліктність
Language proficiencies
- Ukrainian — fluent
- English — average
Additional information
ПРОФЕСІЙНА ХАРАКТЕРИСТИКА
Цілеспрямований менеджер з навичками лідера та організатора. Загальний стаж роботи в ресторанному бізнесі – 20 років. Гарна підготовка в розвитку діяльності закладів харчування. Здатність працювати в команді, стресостійкість, креативність, емпатія, націленість на результат дають змогу досягати поставлених цілей.
Similar candidates
-
Керуючий готельно-ресторанним комплексом
20000 UAH, Kyiv -
Керуючий готельно-ресторанним комплексом
Kyiv -
Керуючий магазином
45000 UAH, Kyiv -
Керівник ресторану
80000 UAH, Kyiv -
Керуючий рестораном
Kyiv -
Менеджер ресторану
60000 UAH, Kyiv