• File

Stella

Керуюча

Age:
41 years
City:
Odesa

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

ВОЛКОВА СТЕЛЛА
АРКАДІЇВНА
ОСВІТА
Одеська Національна Академія Харчових Технологій
09.2001 - 06.2006
Спеціальність: технолог-спеціаліст.
Під час навчання проходила практику за спеціальністю у місті
ПРО СЕБЕ
Одеса та Маріуполь. Брала участь у студентських організаціях,
місто: Одеса КВН, була профоргом факультету, Міс академія 2002 року.
вік: 40 років
дата народження: 07.07.1984 рік ДОСВІД РОБОТИ
Valesto (ЮГ ФУД)
ОСОБЛИВІ ЯКОСТІ: 11.2023 - 08.2024
цілеспрямованість, креативність, Посада: керівник проекту (менеджер з продукту).
комунікабельність, енергійність, Спектр обов'язків:
стійкість в стресових ситуаціях, • розробка та впровадження у виробництво нових
активна життєва позиція, продуктових виробів на виробничих лініях
ініціативність, рішучість, • розробка та випробування технологічних карт продукції
наполегливість, спрямованість на
Досягнення:
результат, організаторські
• розробка від початку та до впровадження у виробництво
здібності.
кількох нових видів харчових продуктів глибокого
заморожування

ДРУГА ДЕКРЕТНА ВІДПУСТКА

КОНТАКТНІ ДАНІ 02. 2020 - 04.2023
ТЕЛЕФОН: [open contact info](look above in the "contact info" section) Fozzy (Fozzy GROUP)

04.2019 - 02.2020
ЕЛЕКТРОНА ПОШТА
Посада: завідувач виробництва кондитерських виробів.
[open contact info](look above in the "contact info" section) У підпорядкуванні - 15 осіб.
Спектр обов'язків:
• керування діяльністю підприємством, удосконалення
організації виробництва
• контроль дотримання персоналом санітарних норм
• контроль вхідної сировини та її подальшого збереження
• прийом, обробка заявок
• створення вітрини та контроль за її станом
• складання графіка роботи працівників, ведення обліку
робочого часу
• підвищення професійної майстерності працівників та
якості продукції.
Досягнення:
• за квітень - липень 2019 збільшила товарообіг в 3,5 рази,
спрямувала виробництво на ритмічний випуск продукції в
необхідному асортименті та високої якості
• реорганізувала структуру підприємства та ввела програму
оптимізації ресурсів

Le Silpo (Fozzy GROUP)

04.2017 - 02.2019

Посада: завідувач виробництва елітних десертів.
У підпорядкуванні - 10 осіб.
Спектр обов'язків: (додатково до першого переліку)
ПРОФЕСІЙНІ НАВИЧКИ: • прийняття підприємства у підрядників
➢ Досвід розробки та введення в • впровадження прогресивної технології та ефективного
експлуатацію технологічних карт використання техніки
підприємства. • розробка, організація та ведення майстер-класів.
➢ Досвід розробки стратегій і Досягнення:
плану розвитку підприємства. • успішний запуск нового виробництва
➢ Здатність приймати • підбір, формування та згуртування команди
нестандартні управлінські • особиста підготовка підлеглих до участі в конкурсі
рішення. всеукраїнського рівня
➢ Здатність згуртувати колектив та • особиста креативна ідея та виконання особливого
спрямувати на досягнення (іміджевого) торта до кожного свята у вигляді шоу-рума
максимального результату. • удосконалення програми обліку виробничої діяльності.
➢ Fozzy client - особиста програма
обліку та комунікації ПЕРША ДЕКРЕТНА ВІДПУСТКА
працівників.
➢ Офісній пакет. 06.2012 - 02.2016

ПП ПОЛАНК ХЛІБ - ПОСТАЧАЛЬНИК СИРОВИНИ
МОВНІ НАВИЧКИ:
10.2010 - 06.2012
українська - рідна мова
російська - рідна мова Посада: менеджер-технолог.
англійська – початковий рівень Спектр обов'язків:
• пошук та залучення клієнтів, контроль розрахунків
• консультування та робота з клієнтами по контрактному
виробництву
• оптовий та роздрібний продаж сировини
Досягнення:
• збільшення оптових та роздрібних продажів у 2,5 рази до
кінця 2010 року
• розширення клієнтської бази та збільшення обсягів
компанії ще вдвічі січня по липень 2011 року.

СІЛЬПО (FOZZY GROUP)

06.2008 - 06.2010
Посада: завідувач виробництва кондитерських виробів
У підпорядкуванні - 48 осіб.
Спектр обов'язків: (додатково до першого переліку)
• робота з державними наглядовими службами та
інспекціями
• управління транспортом виробництва, розширення
асортименту бюджетних та елітних лінійок продукції
• планування кондитерських вітрин, дизайн промислових
приміщень, підбір обладнання, інвентарю та інше.
Досягнення:
• розвинення торгової мережі на міста Миколаїв, Херсон,
Овідіополь
• проведення реконструкції з розширенням підприємства
• підвищення професійного рівня майстерності працівників
до рівня елітних кондитерів.

05.2006 - 06.2008
Посада: зам. завідувача виробництва
Спектр обов'язків:
• розрахунок норм закладок сировини та прорахування
калькуляційних карт, в тому числі введення нових виробів
• проведення майстер-класів
• контроль вхідної сировини та її подальше збереження
• заміщення керівника в усіх спектрах діяльності.
Досягнення: розробка та введення асортименту бюджетних,
елітних лінійок продукції.

1.

Similar candidates

All similar candidates