• PRO

Еллеонора

Керівник ресторану, 35 000 UAH

Considering positions:
Керівник ресторану, Директор ресторану, Управляючий кафе, Менеджер ресторану, Територіальний керуючий, Аудитор
Employment type:
full-time
Age:
25 years
City:
Lviv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Фінансовий аналітик

from 02.2024 to 03.2025 (1 year 1 month)
Cukor, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

- Ведення та контроль первинної бухгалтерської документації
- Проведення інвентаризацій продовольчих і непродовольчих складів та повний аналіз
- Складання фінансових звітів та їх аналіз для прийняття управлінських рішень
- Моніторинг і аналіз цін на товари та сировину
- Робота з ТТК
- Розрахунок собівартості страв, аналіз цінової політики меню
- Оптимізація витрат та підвищення рентабельності страв
- Тісна співпраця з кухарями та барменами на локації задля покращення виробничих процесів
- Виконання робочих задач у чітко визначені терміни (дотримання дедлайнів)
- Ініціювання та впровадження нових ідей щодо покращення обслуговування та внутрішніх процесів

Адміністратор ресторану

from 09.2023 to 01.2024 (4 months)
Львівські Круасани, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

-Ведення та контроль роботи зміни
- Проведення регулярних інвентаризацій
-Оптимізація витрат та контроль ефективного використання ресурсів

Заступник керуючого рестораном

from 06.2020 to 08.2023 (3 years 2 months)
ДТС-ХАРКІВ, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

- Ведення та організація роботи зміни
- Повний контроль внутрішньої документації закладу
- Прийом нових працівників на роботу та проведення співбесід
- Навчання, адаптація та професійний розвиток персоналу
- Контроль за дотриманням норм харчової безпеки та санітарних вимог
- Забезпечення виконання вимог з охорони праці
- Успішне проходження численних аудитів у напрямках HACCP, охорона праці та санітарія
- Проведення інвентаризацій та контроль залишків
- Оптимізація витрат і підвищення ефективності використання ресурсів
-Виконання оперативних завдань від керівника та підтримка внутрішніх процесів

Education

Європейський університет

Право, Львів
Higher, from 2017 to 2021 (4 years)

Knowledge and skills

  • Водійські права кат. B
  • iiko
  • Стресостійкість
  • Контроль дотримання харчової безпеки
  • Формування кадрового резерву
  • Адаптація та розвиток персоналу
  • Забезпечення безперебійної роботи ресторану
  • Проведення та аналіз інвентаризації
  • Оптимізація витрат
  • Щоденний аналіз роботи ресторану
  • Ведення документації
  • Робота із запереченнями
  • Робота з 1С
  • Виконання планових показників
  • Робота з R-Keeper
  • Оптимізація показників P&L
  • Уважність
  • Старанність

Language proficiencies

English — average

References

Плескалюк Наталія Михайлівна

Плескалюк Наталія Михайлівна

Керуючий рестораном, ДТС-ХАРКІВ

Contact details are hidden

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: