Сили оборони шукають різних спеціалістів

Результати пошуку — налаштування і фільтри

Знайдених кандидатів можна сортувати, щоб спочатку побачити найбільш відповідних, та фільтрувати, аби не переглядати кандидатів, які не підходять.

Сортування кандидатів

Кандидати автоматично сортуються за часом додавання на сайт — вгорі виводяться найновіші. Якщо ви хочете вгорі бачити кандидатів з найбільшою зарплатою, оберіть налаштування «За зарплатою». 

Фільтри кандидатів

  • В одному фільтрі можна вибрати одразу кілька значень, наприклад, кандидатів із «Вищою» та «Незакінченою вищою» освітою.
  • Щоб ви заздалегідь знали кількість результатів фільтра, які вам підходять, ми показуємо їх сірими цифрами праворуч від назви фільтра.
  • Щоб легше працювати з фільтрами, ми не пропонуємо обрати значення, якого немає у результатах пошуку.

Наприклад, якщо у результатах пошуку немає резюме кандидатів зі знанням румунської, то у фільтрах цієї мови не буде.

Категорії

Шукайте за категоріями, якщо ви хочете знайти співробітника у якійсь сфері діяльності, але для вас неважливо, на якій посаді.

Наприклад, якщо ви хочете знайти співробітника у роздрібній торгівлі, зазначте категорію «Роздрібна торгівля» і отримаєте кандидатів з цієї сфери: продавець, касир, адміністратор магазину тощо.

Коли ви шукаєте кандидатів за запитом, краще не обирати категорію, щоб не пропустити кандидатів, які можуть вам підійти. Винятки можуть бути, якщо ви шукаєте співробітника на посаду, яка популярна у багатьох сферах.

Наприклад, якщо ви шукаєте дизайнера сайтів, напишіть у запит «Дизайнер» та виберіть категорію «IT, комп'ютери, Інтернет», щоб не бачити кандидатів дизайнерів меблів.

Лише у заголовку

Звичайний пошук шукає слова лише у заголовках резюме. Якщо вимкнути це налаштування, пошук буде проходити за заголовком і описом резюме.

Наприклад, якщо ви шукаєте співробітника з автомобілем «Mercedes», за допомогою пошуку за описом ви знайдете більше цікавих кандидатів.

Включно з синонімами

Звичайний пошук проходить не лише за запитом, але й за його синонімами.

Наприклад, за запитом «Директор» знайдуться резюме кандидатів, у яких є слово «Директор», «Керівник», «Топ-менеджер», «Керуючий» тощо.

Якщо вимкнути налаштування «Включно з синонімами», знайдуться резюме без синонімів, у яких буде лише слово з вашого запита.

Наприклад, за запитом «Директор» знайдуться резюме лише із заголовком «Директор». Резюме із синонімами «Керівник», «Топ-менеджер», «Керуючий» тощо не знайдуться.

Параметри пошуку

Ви можете шукати кандидатів за посадою, ім'ям та контактними даними — телефоном та ел. поштою. Щоб шукати кандидатів за ім'ям, вимкніть налаштування пошуку лише за заголовком. Пошук за контактними даними буде здійснюватись лише серед кандидатів, контакти яких ви вже відкрили.

Увага! Не застосовуйте багато фільтрів, щоб не пропустити кандидатів, які вам можуть підійти.

Чи була ця відповідь корисною для вас?

Не змогли знайти відповідь?

Запитайте у служби підтримки