Сили оборони шукають різних спеціалістів

Як користуватися розширеним пошуком?

Розширений пошук потрібний, щоб знайти вакансії, які вам більше підійдуть.

Пошук за освітою

Виберіть вашу освіту і ви отримаєте вакансії, для яких вона підійде.

Наприклад, якщо у вас неповна вища освіта, в результатах пошуку будуть вакансії для шукачів із середньою та неповною вищою освітою.

Пошук за досвідом

Це налаштування особливо корисне шукачам з недостатнім досвідом роботи.

Приміром, якщо у вас немає досвіду, виберіть налаштування «без досвіду», і в результатах пошуку будуть вакансії, на які готові взяти кандидатів без досвіду.

Для студентів

Вибираючи це налаштування, ви знайдете вакансії, на які готові взяти студентів.

Вид зайнятості

Якщо ви шукаєте роботу на повний день — вибирайте налаштування «повна зайнятість», якщо шукаєте роботу на неповний день — «неповна зайнятість».

Зарплата

Якщо вам цікаві вакансії з певною зарплатою, цей фільтр для вас.
Аби не пропустити відповідні вакансії, не користуйтеся цим фільтром, тому що більшість роботодавців вказують приблизну зарплату або взагалі не вказують її.

Категорії

Шукайте за категоріями, якщо ви хочете працювати у певній сфері, але ще не вирішили, на якій посаді.

Наприклад, якщо ви хочете працювати в роздрібній торгівлі, вкажіть категорію «Роздрібна торгівля» і отримаєте вакансії з цієї сфери: продавець, касир, адміністратор магазину тощо.

Якщо ви шукаєте вакансії за запитом, краще не вибирати категорію, щоб не проґавити відповідні вакансії. Винятки можуть бути, якщо ви претендуєте на популярну в багатьох сферах посаду.

Приміром, якщо ви шукаєте роботу дизайнером сайтів, вводьте в запит «Дизайнер» і вибирайте категорію «IT, комп'ютери, Інтернет», щоб не дивитися вакансії дизайнерів меблів.

Тільки у заголовку

Звичайний пошук знаходить слова тільки в заголовках вакансій.

Якщо відключити це налаштування, пошук буде проходити по заголовку та опису вакансій.

Наприклад, якщо ви шукаєте роботу, пов'язану з автомобілями «Mercedes», за допомогою пошуку за описом ви знайдете більше цікавих вакансій.

Включно з синонімами

Звичайний пошук ведеться не тільки за запитом, але й за його синонімами.

Наприклад, за запитом «Директор» знайдуться вакансії, в яких є слово «Директор», «Керівник», «Топ-менеджер», «Адміністратор» та ін.

Якщо відключити налаштування «Включно з синонімами», знайдуться вакансії без синонімів, в яких буде тільки слово з вашого запиту.

Наприклад, за запитом «Директор» знайдуться вакансії тільки із заголовком «Директор». Вакансії з синонімами «Керівник», «Топ-менеджер», «Адміністратор» тощо не знайдуться.

Увага! Вибирайте менше налаштувань розширеного пошуку, щоб не пропустити відповідні вакансії.

Чи була ця відповідь корисною для вас?