Serhii
Директор ресторану, бренд-шеф (консалтинг, запуск закладів різних форматів, ребрендинг)
Контактна інформація
Шукач вказав телефон, ел. пошту та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/1003074/
Досвід роботи
Бренд-шеф
з 07.2025 по нині
(6 місяців)
Wok’n’Roll, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)
Організація ремонту та планування кухні
Організації та розробка меню паназійської кухні
Розробка стандартів якості виробництва
Оптимізація робочих процесів
Навчання персоналу
Шеф-кухар
з 04.2025 по нині
(9 місяців)
Orange cafe (Flame Garden), Ковель (Готельно-ресторанний бізнес)
Розробка меню
Розробка плану ребрендінгу
Навчання роботі з POS-системами
Складання технологічних карт(калькуляційних)
Організація роботи та виробничих процесів
Навчання персоналу
Тренінги персоналу
Директор ресторану, Шеф-кухар
з 11.2024 по 05.2025
(7 місяців)
Ikura, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)
Запуск з нуля
Ремонт з нуля
Набір команди
Відкриття закладу
Організація оптимізація роботи
Фінансові звіти
Проробки меню
Налаштування та оптимізація реклами
Співзасновник
з 12.2023 по нині
(2 роки)
Restoviziya Рестовізія( консалтингова агенція ), Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)
Запуск закладу з нуля
Підбір приміщення
Планування кухні та торгового залу
Прописання концепту для закладу
Створення меню кухня, бар
Навчання персоналу всім процесам для якісної роботи
Контроль та оптимізація фінансової частини
Шеф-кухар
з 09.2023 по 06.2024
(10 місяців)
SIAM паназійська кухня, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)
Перезапуск заклада , повна зміна формату з кав'ярні до закладу паназійської кухні
Розробка меню за бажанням замовника
Робота з підбором та навчанням персоналу
Робота по НАССР
Шеф-кухар
з 08.2023 по нині
(2 роки 5 місяців)
RESET, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)
Розробка меню (Американський стрід-фуд) , запуск та координування роботи закладу
Робота по НАССР
Розробка та контроль стандартів роботи та прийому продукції
Су-шеф
з 03.2023 по 10.2023
(8 місяців)
Optima Collection Бергшлосс Рівне - Reikartz, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)
Оновлення меню
Навчання персоналу
Робота по НАССР
Участь у проведенні та організації Гастро вечері з аукціоном для ЗСУ!
Робота по НАССР
Кейтеринг, конференц-сервіс
Забезпечення якісного харчування футбольних команд таких: Шахтар Донецьк (Всі команди Основа, молодіжка, жіноча), Колос, Динамо Київ (жіноча, молодіжка), ЛНЗ, Минай, ФК Олекландрія,
Шеф-кухар
з 12.2016 по 05.2017
(6 місяців)
7street, Варшава (Готельно-ресторанний бізнес)
Розробка меню Американського стріт-фуду
Контроль та навчання персоналу
Контроль закупки
Директор ресторану
з 08.2015 по 11.2016
(1 рік 4 місяці)
BROWNIE, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)
Власник кавʼярні - пекарні
Мав власну пекарню-кав'ярню
розробляв меню кухні, бару та кальянів
Су-шеф
з 07.2014 по 03.2015
(9 місяців)
Celentano Ristorante, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)
Навчання персоналу
Контроль закупки та зберігання продуктів
Робота по системі HACCP
Набір та стажування кухарів
Директор
з 09.2013 по нині
(12 років 4 місяці)
2007-2019, Ровно (Готельно-ресторанний бізнес)
Маю досвід керівництва кафе-баром, рестораном. Мав штат працівників 26 чоловік.
Є навик проведення співбесід та підбору персоналу по реальних здібностях претендента на посаду.
Володію навиком складання різнопланових меню, індивідуально під тип закладу, або побажання власника.
Маю водійські права категорії В, і власний автомобіль.
м. Рівне
тел. <span class="hidden-print" style="display: inline-block">[<a href="#contactInfo"><nobr>відкрити контакти</nobr></a>]</span><span class="visible-print-inline">(див. вище в блоці «контактна інформація»)</span>
e-mail: <span class="hidden-print" style="display: inline-block">[<a href="#contactInfo"><nobr>відкрити контакти</nobr></a>]</span><span class="visible-print-inline">(див. вище в блоці «контактна інформація»)</span>
Освіта – 2005 – 2009 рр. РКЕБ (Рівненський коледж економіки та бізнесу)
Спеціальність: «Технолог харчування» (молодший спеціаліст)
2009 – 2011р. Філія Київського Національного Університету Харчових технологій в місті Кам’янець Подільський
Факультет: «Харчова технологія та інженерія»
Спеціальність: «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» (магістр, заочний факультет)
Навчальні курси – 2011 р. Курси барменів у «Західноукраїнській асоціації барменів». Успішно пройшов курс навчання отримавши диплом з відміткою «відмінно».
Знання мов – Російська, українська (вільно); англійська (розмовний рівень) , Польська ( розмовний рівень)
Інші навики – Впевнений користувач ПК:
MS Office (MS Word, MS Excel, MS PowerPoint). Графічні редактори (Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, CorelDraw, 3DS MAX дизайн+3d графіка).
Посвідчення водія категорії «B»
Шеф-повар
з 03.2012 по 08.2012
(6 місяців)
Парк-готель «Швейцарія», Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)
Розробка та впровадження меню, європейська та японська кухня
Оптимізація та злагодження роботи кухні
(всі процеси + робота з накладними + проведення інвентаризацій і тд.) Приймав участь безпосередньо у відкритті ресторану. До відкриття ресторану займався впровадженням та відпрацюванням меню.
Сушист
з 01.2008 по 11.2008
(11 місяців)
БЦ «Турбіна», Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)
Освіта
НУХТ
Инженер технолог, Каменец-Подольский
Вища, з 2009 по 2011 (2 роки)
Знання і навички
- Працьовитість
- Чесність
- Приготування страв
- Комунікабельність
- Готування піци
- Готування фаст-фуду
- Готування суші
- Італійська кухня
- Готування на мангалі
- Випікання
- Дисциплінованість
- Європейська кухня
- Українська кухня
- Адаптивність
- Приготування холодних страв
- Приготування гарячих страв
Знання мов
- Англійська — середній
- Польська — середній