• Файл

Марина

Адміністратор рецепції

Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Моб. телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Резюме
Белоножко Марина Леонідівна

Відомості: дата народження - 16.02.2001року, 23 роки.

Освіта:
2018 –2022р. - Національний авіаційний університет м. Київ, факультет екологічної безпеки інженерії та технологій, спеціальність «Хімія та хімічні технології». Ступінь освіт - Бакалавр.
2022-2023р. - Національний авіаційний університет м. Київ, факультет екологічної безпеки інженерії та технологій, спеціальність «Хімія та хімічні технології». Ступінь освіти – Магістр.

Досвід роботи:
1. Липень 2021р. – Працювала в магазині ТОВ «Червоне та біленька», м. Київ, на посаді продавець-консультант. Це була перша робота в студентські роки.
2. Березень 2023р. – Влаштувалася на роботу в ТОВ «Дефакто Рітейл Україна» на посаду продавець-консультант, пропрацювавши 7 місяців розпочала навчання на візуального мерчендайзера.
Знання ПК:
1. Вільний користувач Internet.
2. Програми Microsoft Word, Excel, Power Point.

Додаткова інформація:
Я життєрадісна, доброзичлива дівчина, завжди прагну до вдосконалення власних навиків. Люблю весело та з користю проводити вільний час, відкривати для себе щось нове. Для мене не існує перешкод, якщо я чогось забажаю, всіма силами намагатимусь досягнути бажаного. Маю гарний досвід роботи з клієнтами у сфері обслуговування, достатньо стресостійка та відповідальна, адже це важливо при спілкуванні. Стримана та енергійна одночасно. В роботі уважна до всіх деталей, тому що з них складається ідеальна та комфортна атмосфера праці.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: