- PRO
Анна
Керівник ресторану, 30 000 грн
- Зайнятість:
- Повна зайнятість.
- Вік:
- 29 років
- Місто:
- Львів
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/10610723/
Досвід роботи
Регіональний менеджер
з 05.2024 по 07.2024
(2 місяці)
I Love Kebab, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Контроль безперебійної роботи закладу, контроль дотримання стандартів компанії
Керівник ресторану
з 02.2023 по 05.2024
(1 рік 3 місяці)
ТОВ "Продрест", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Займаючи посаду керівника ресторану я була відповідальна за всі аспекти його діяльності. Мої обов'язки включали управління персоналом, включаючи найм, навчання і мотивацію, контроль якості страв і напоїв, а також дотримання стандартів обслуговування. Я також відповідала за забезпечення дотримання норм з питань санітарії та безпеки, управління запасами та замовлення продуктів, розробку рекламних та маркетингових стратегій, управління касовими операціями та обліком витрат, вирішення конфліктних ситуацій та взаємодію з клієнтами для забезпечення їх задоволеності, а також ведення звітності та аналіз фінансової діяльності ресторану. Я постійно працювала над вдосконаленням процесів та впровадженням нововведень для підвищення ефективності роботи ресторану. По результату роботи з Червня 2023 року перейшла на посаду операційний директор двох ресторанів
Шеф-кухар
з 08.2022 по 02.2023
(6 місяців)
ФОП Панченко І.В., Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Основні обов'язки: організація роботи кухні, підбір персоналу, проведення інвентаризацій, замовлення товарів.
Пропрацювавши шеф-кухарем в закладі Челентано Санта-Барбара 3 місяці, отримала пропозицію стати шеф-кухаоем на два заклади, поставивши роботу на іншому закладі, отримала пропозицію працювати керівником закладу в якому працювала шеф-кухарем
Су-шеф
з 04.2021 по 03.2022
(11 місяців)
Авокадо кафе, Миколаїв (Готельно-ресторанний бізнес)
Су-шеф
з 01.2020 по 04.2021
(1 рік 3 місяці)
Роллер-Центр, Миколаїв (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар універсал
з 02.2019 по 01.2020
(11 місяців)
Апетітто, Миколаїв (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар універсал
з 04.2018 по 12.2018
(8 місяців)
Піца Челентано, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Освіта
Львівський національний університет імені Івана Франка
Геологія, Львів
Вища, з 2012 по 2016 (4 роки)
Знання і навички
- Робота з РРО
- Стресостійкість
- MS Excel
- MS Word
- MS Office
- MS PowerPoint
- iiko
- Уважність
- Організація заходів
- Неконфліктність
Схожі кандидати
-
Керуючий рестораном
Львів -
Керівник ресторану
35000 грн, Львів -
Керівник ресторану
Львів -
Директор ресторану
45000 грн, Львів, Івано-Франківськ , ще 4 міста -
Керуючий, директор, операційний менеджер ресторану
Львів, Київ , ще 2 міста -
Керівник ресторану
Львів