Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 10 червня 2022 PRO

Олег

Адміністратор, бармен

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Дистанційно, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Офіціант

з 11.2021 по 05.2022 (6 місяців)
ORZO, Варшава (Готельно-ресторанний бізнес)

Сервірування столу, зустріч відвідувачів, знайомство їх з меню, у разі потреби - поради у виборі страв, одержання замовлення, передача замовлень у гарячий і холодний цехи кухні та бар, пробивання чеків на касовому апараті, доставка замовлення відвідувачу, розрахунок з ним, збір використаного посуду.

Bartender

з 05.2021 по 11.2021 (6 місяців)
Zachodni Brzeg, Варшава (Готельно-ресторанний бізнес)

Обслуговування гостей біля барної стійки, консультація та допомога при виборі пива, напоїв, коктейлів та продукції кухні. Приготування та подача продукції бару, розрахунок гостей, ведення касової дисципліни, проведення інвентаризацій барної продукції. Контроль якості та терміну придатності продуктів бару.

Бармен

з 01.2020 по нині (4 роки 3 місяці)
Tarantino Craft beer&food, Варшава (Паб крафтового пива), Варшава (Готельно-ресторанний бізнес)

Обслуговування гостей біля барної стійки, консультація та допомога при виборі пива, напоїв, коктейлів та продукції кухні. Приготування та подача продукції бару, розрахунок гостей, ведення касової дисципліни, проведення інвентаризацій барної продукції. Контроль якості та терміну придатності продуктів бару.

Бар Менеджер

з 06.2019 по 01.2020 (7 місяців)
Кавальєр, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування та подача продукції бару.
Проведення інвентаризацій.
Контроль асортименту, замовлення товару.
Робота з касовим апаратом, заповнення журналу.
Створення, редагування меню і технологічних карт.
Контроль за чистотою та порядком на робочих місцях та в підсобних приміщеннях.
Підбір і навчання барменів.
Проведення навчання і майстер класів для офіціантів і барменів по продукції і асортименті бару.
Контактуваня з постачальниками та торговими агентами.

Бармен

з 08.2017 по 05.2018 (9 місяців)
Tarantino Craft beer&food, Варшава (Готельно-ресторанний бізнес)

Обслуговування гостей біля барної стійки, консультація та допомога при виборі пива, напоїв, коктейлів та продукції кухні. Приготування та подача продукції бару, розрахунок гостей, ведення касової дисципліни, проведення інвентаризацій барної продукції. Контроль якості та терміну придатності продуктів бару.

Старший Бармен

з 03.2014 по 07.2017 (3 роки 4 місяці)
"Кулінаріум", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування та подача продукції бару.
Проведення інвентаризацій.
Контроль асортименту, замовлення товару.
Робота з касовим апаратом, заповнення журналу.
Створення, редагування меню і технологічних карт.
Контроль за чистотою та порядком на робочих місцях та в підсобних приміщеннях.
Підбір і навчання барменів.
Проведення навчання і майстер класів для офіціантів і барменів по продукції і асортименті бару.
Контактуваня з постачальниками та торговими агентами.

Бармен

з 12.2013 по 04.2014 (4 місяці)
Mafia (Готельно-ресторанний бізнес)

приготування та подача напоїв бару;
проведення інвентаризації.

Бармен

з 09.2012 по 12.2013 (1 рік 3 місяці)
РЦ Занзібар, Львів (РЦ)

Приготування та подача продукції бару.
Проведення інвентаризацій.
Контроль асортименту, замовлення товару.
Робота з касовим апаратом, заповнення журналу.
Створення, редагування меню і технологічних карт.

Бармен

з 04.2012 по 11.2012 (7 місяців)
Ibiza Cocktail club (Coctail club)

Приготування та подача продукції бару.
Проведення інвентаризацій.
Контроль асортименту, замовлення товару.
Робота з касовим апаратом, заповнення журналу.
Складання коктейльної карти, карти напоїв.

Бармен

з 10.2011 по 06.2012 (8 місяців)
Miami blues м. Київ (кафе - бар)

Приготування та подача продукції бару.
Проведення інвентаризацій.
Контроль асортименту, замовлення товару.

Бармен

з 06.2009 по 08.2010 (1 рік 2 місяці)
Pozitiff м.Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

приготування та подача напоїв бару;
проведення інвентаризації;

Бармен

з 03.2008 по 06.2009 (1 рік 3 місяці)
РЦ Занзібар , м.Львів (Розважальний центер)

приготування та подача напоїв бару;
проведення інвентаризації;
створення коктейльної карти;
складання технологічних карт.

Бармен

з 06.2006 по 05.2008 (1 рік 11 місяців)
РК Мі-100 м.Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

приготування та подача напоїв бару;
проведення інвентаризації;
створення коктейльної карти;
робота з постачальником.

Кухар

з 04.2004 по 08.2005 (1 рік 4 місяці)
Кафе, Сокаль (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв, розробка меню, створення технологічних карт, проведення інвентаризації.

Освіта

ЛНАУ

Механізація сільського господарства, львів
Вища, з 2005 по 2010 (5 років 3 місяці)

у 2009р отримав диплом Бакалавра за спеціальністю - Обладнання переробних і харчових виробництв.
у 2010р отримав диплом Магістра за спеціальністю - Механізація Сільського Господарства. Кваліфікація "Інженер - Дослідник"

Додаткова освіта та сертифікати

ПТУ№3 м.Сокаль Кухар-бармен

2002-2005

Знання і навички

Користувач ПК MS Office Користувач Internet Windows R-Keeper Касові операції КОМПАС Барна справа

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній
  • Польська — просунутий

Рекомендації

  • Іван Степанович

    Іван Степанович

    Директор, РЦ Занзібар , м.Львів

    Контактні дані приховані
  • Венцак Адріана Ярославівна

    Венцак Адріана Ярославівна

    Адміністратор, Маямі блюз м.Київ

    Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Трудолюбивий, енергійний, легко адаптуюсь, комунікабельний, стресостійкий, дисциплінований.
Права категорії (B,C,С1) видані 03.04.2007р.
Відкритя закладу, підбір працівників, навчання.
На даний момент знаходжуся в Польщі. Контакт через Viber, WhatsApp, Telegram.
Польський номер телефону: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: