• Файл

Інна

Керівник харчового виробництва

Вік:
44 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Барчишена Інна Дата народження: 03 Сер 1980
Регіон: Київ

Телефон : [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») (вайбер, телеграм)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Керівник харчового виробництва

Ключова інформація

! Маю досить великий практичний досвід для запуску, організації харчового виробництва з нуля.
! Прорахунок кв.метрів для всіх підрозділів, оптимізація робочого місця, коректне розташування комунікацій, обладнання.
! Співпраця з держ.органами: ДСНС, Держспоживслужба та інші;
! Досвід роботи з орендою, охоронними фірмами та ін. За потреби переглядаю договір самостійно, відповідно до чинного законодавства України та інтересів засновника ресторану, підприємсвтва.

! Організація та контроль виробництва продукції на всіх єтапах:
! Графіки, постачальники сировини, упакування та витратних матеріалів, бюджетування, санітарні норми, технічні питання, таймінги виконання робіт, оптимізація витрат, автоматизація процесів та інше.

В резюме вказано останні місця роботи. Загальний стаж понад 15 років. Маю великий досвід роботи керівником у ресторанах сегмент середній +, преміум та кафе-ресторани формату фуд- корт лінією роздачі.
Працюю з франшизою.
Систематизація процесів та робіт на всіх ланках.

Аналітичний склад розуму; Відповідальність; Орієнтовність на результат.

Досвід роботи

Керівник кулінарного цеху

Миргородський м`ясокомбіат, Мережа ресторанів М`ясторія.

!Організація та контроль виготовлення продукції на всіх єтапах згідно замовлень.
!Контроль складських залишків.
!Формування та планування виробничого процесу.
!Графіки виходу персоналу, розстановка по процесам, планування.
!Контроль якості виготовленої продукції згідно плану.
!Інвертарізація та облік ТМЦ.
!Оптимізація робочих процесів, автоматизація.
!Участь в розширенні асортименту, пропрацювання новинок.

Керівник виробництва

Січ 2019 - Лют 2022 (3 роки 2 міс)
М'яско
Торгівля роздрібна / Retail
! Запуск виробництва напівабрикатів -магазин;
! Приготування та реалізація напівфабрикатів;
! Запуск із 0;
! З "голих стін" до повноцінних цехів та складів.
! Організація розміщення комунікацій у приміщеннях, підбір обладнання, інвертарю, складання технологічних та калькуляційних карт та багато іншого;
! Робота з програмою Poster та 1 С., ilko. bitrix інші;
! Підбір, навчання працівників;
! Робота з постачальниками;
! Використання норм НАССР. ХАССП;
Повноцінне керування виробництвом Н/Ф, готових С/М страв.

Менеджер з розвитку ресторанів
Бер 2018 - Гру 2018 (10 міс)
Restauracja Lezzet
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси Restauracja Lezzet, Варшава, Познань. (Готели / Ресторани / Розважальні комплекси)
! Організація технічних робіт на всіх локаціях: кухня, мийка, бар, зал, технічні приміщення, цех згідно з міжнародними стандартами та вимогами;
! Обладнання, (замовлення, контроль монтажу), меблі, посуд тощо.
! Підбір та навчання персоналу;
! Впровадження стандартів якості продукції та обслуговування;
! Розробка стратегії та напрямки ресторану;
! Складання калькуляційних та простих технологічних карт;
! Організація та впровадження управлінського обліку;
! Організація складів зберігання продуктів, ГС, Н/Ф;
! Оптимізація витрат;
! Бюджетування та планування фінансової діяльності підприємства; Організація проведення банкетів, корпоративів, конференцій, кава-брейк, дегустації;
! Участь у розробці страв (сезонні, ланчі, банкетні та ін.)
! Аналіз рентабельності ресторанів, фінансового планування, бюджетування.
! Аналіз роботи співробітників ККД, прорахунок витратних матеріалів, споживання комунікацій, витрата товарів.
! Навчання персоналу (офіціанти, ранери, бармени, адміністратори), підвищення якості обслуговування, сервісу.
! Контроль роботи кухарів, таймінг віддачі страв, приготування згідно з технологічними та калькуляційними картами, температура страв при віддачі, умови зберігання п/ф, продуктів, товарне сусідство, свіжість та якість сировини;
! Чек-листи, інструкції, рекламації;
! Організація надання корпоративного харчування.

Керівник служби контролю якості та сервісу
Лют 2017 - Січ 2018 (1 рік)
Сонячний прованс
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Оздоровчо-туристичний комплекс "Сонячний Прованс", Хмельницька обл, смт Сатанів ( Товтри) (Готели / Ресторани / Розважальні комплекси)
! Загальне керівництво готельно-ресторанним комплексом;
! Контроль роботи та визначення потреб підрозділів;
! Участь у розробці, формуванні та контролі цінової політики;
! Складання бюджету на майбутній період та оптимізація витрат;
! Контроль закупівель, собівартості та реалізації готової продукції;
! Аналіз діяльності готельно-ресторанного комплексу;
! Підбір та навчання персоналу, введення на посаду та контроль роботи;
! Підтримка високого рівня якості обслуговування гостей;
! Врегулювання конфліктних ситуацій, робота з гостьовими претензіями та побажаннями;

!Забезпечення роботи комплексу на всіх підрозділах:номерний фонд, пральня, рецепшн, технічні приміщення, ресторан, спа, басейн, спортзал, дитяча кімната, центр здоров'я та ін.
! Контроль технічного стану та оперативне реагування на усунення пошкоджень;
! Пожежна безпека;
! Санітарно-гігієнічні норми;
! Охорона праці;
! Організація роботи співробітників, розміщення кадрів, правильна мотивація;
! Навчання персоналу та контроль виконання роботи;
! Робота з рекламаціями, чек-листи, інструкції;
! Контроль касової дисципліни;
! Оптимізація витрат;
! Постійна робота над підвищенням рентабельності закладу та збільшення прибутку;
! Участь у маркетингу, рекламі, співпраця з туристичними компаніями, booking. Співпраця з event-агенствами. Підготовка заходів.

Освіта

Харківський інститут Приватного акціонерного товариства "Вищий навчальний заклад "Міжрегіональна Академія управління персоналом" (Харків)
рік закінчення 2003
бухгалтерський облік і аудит

Курси, тренінги, сертифікати

Розвиток ресторанного бізнесу
рік закінчення 2012
LDI Business Community Ойбек Хайдаралієв .Розвиток ресторанного бізнесу. (2012р.)

Додаткова інформація

Можу розглядати проєктну роботу.

При необхідності надам рекомендації з останього місця роботи. Докладніше при співбесіді.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: