• Файл

Поліна

Технолог хлібобулочних виробів

Розглядає посади: Технолог хлібобулочних виробів, Технолог харчової промисловості, Технолог кондитерського виробництва
Місто: Київ
Розглядає посади:
Технолог хлібобулочних виробів, Технолог харчової промисловості, Технолог кондитерського виробництва
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Досвід роботи
- 08.2023 – 10.2024, інженер-технолог
технолог ПрАТ «Київська
кондитерська фабрика Рошен» (виробництво
борошняних кондитерських
рських виробів: тортів та тістечок).
- 09.2022 – 07.2023, інженер-технолог
технолог ТОВ «Перший
столичний хлібозавод» (виробництво заварних сортів
хліба, пшеничних та здобних хлібобулочних виробів)
- 2012 – 2022 інженер-технолог
технолог ТОВ «MPI Food
Ingridients» (раніше була назва ТОВ «Echema «
Technology»).. Виробництво сумішей, поліпшувачів для
хлібобулочних та борошняних кондитерських виробів,
виробництво начинок, кремів на рослинній основі та
Гриценко оздоблювальних напівфабрикатів).
Поліна - 2010 – 2012, технолог ТОВ «Колос ЛТД»
Технолог (виробництво заморожених их хлібобулочних та слоєних
харчового виробництва напівфабрикатів для випічки, маффінів, пирогів,
сендвічей під брендом «Віденські булочки»)
булочки»
Вік: 38 років
Місто: Київ Освіта
Контакти: 2007 – 2010 рр. – Національний університет харчових
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») технологій, факультет технології бродильних і
Viber [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») хлібопекарських виробництв, спеціальність «Технологія
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчо
концентратів», магістр.
Сімейний стан: 2004-2007 рр. – Київський технікум громадського
одружена, виховуємо харчування, факультет технології бродильних і
доньку восьми років. хлібопекарських виробництв, технік-технолог.
технік

Знання мов:
Українська, російська – Професійні навички:
вільно; - випробування та впровадження у виробництво нових
Англійська – beginner. видів сировини, напівфабрикатів та виробів (бісквіти,
креми, начинки, кекси, заварні тістечка, тарти, торти,
здобні хлібобулочні вироби, хліб);
- випробування та впровадження у виробництво нового
обладнання;
- розробка технологічної документації;
- контроль за технологічними процесами
процес виготовлення
напівфабрикатів та готових виробів;
- аналіз дефектів напівфабрикатів чи готової продукції
та впровадження коригувальних заходів у технологічний
процес;
- проведення презентацій,семінарів
семінарів та виставок.

Додаткова інформація
Особистіі якості: відповідальність, ініціативність,
бажання розвиватися та отримувати нові знання.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: