Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 23 лютого 2021 PRO

Yurii

Шеф-повар, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто проживання:
Інші країни
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Sous-chef

з 04.2020 по нині (4 роки)
Al Porto, Waren (Germany) (Гостинично-ресторанный бизнес)

Chef de partie

з 04.2016 по 09.2017 (1 рік 5 місяців)
Restaurant Miodova, Krakow (Gastronomia)

Michelin recommendation 2017
New Polish style kitchen
All assigned tasks for this position

Chef de partie

з 02.2016 по 09.2017 (1 рік 7 місяців)
Hotel Pod Roza, restaurant Amarone, Krakow (Гостинично-ресторанный бизнес)

Michelin recommendation 2017
5 course lunch menu
Ala carte dinner
All assigned tasks for this position

Шеф-повар

з 02.2015 по 02.2016 (1 рік)
Nebo Beach и Fish Market, Ялта (Гостинично-ресторанный бизнес)

Составление и разработка ТТК
Разработка основного меню, банкетного, детского, завтраки, спец.предложения, VIP ужины, устричное меню, а так-же меню Fast-food и меню фреш-пасты.
Составление калькуляционных карт
Приготовление и обслуживание банкетов
Подбор и обучение персонала
Составление и контроль закупки
Низкотемпературное приготовление (Sous Vide)
Кухня Европейская, в Крымском стиле (есть портфолио)

Шеф-повар, су-шеф, повар

з 02.2003 по 02.2015 (12 років)
Рестораны, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Работал шеф-поваром, су-шефом и поваром в ресторанах:
Су-шеф Ресторан 'River Side' г.Чернигов (1 год)
Су-шеф Ресторан "Чайка" г.Киев, Киев (1 год)
Повар - Ресторан "Grand Terrasa" (Villa Elena) г.Ялта (1 год)
Повар - Ресторан "The Grilled" Radisson Blu (Alushta)****(1 год)
Ресторан Белуга (Киев) (1 год)
Ресторан Boccaccio ( Carte Blanche) БЦ Парус г.Киев1 год
Ресторан Apelsin (г.Ялта) 2 года
Yalta Intourist (Ялта) (Ресторан А-Тавола) (Hotel ****) 1 год

Освіта

ЧГПУ им.Т.Г.Шевченка

Психология, Чернигов
Незакінчена вища, з 2008 по 2010 (1 рік 9 місяців)

ЧПЛЖТ

Повар,кондитер, Чернигов
Середня спеціальна, з 2003 по 2006 (2 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Курс классической итальянской кухни у Vito Skyanove (Киев)

2013

Низкотемпературное приготовление еды (Ялта)

2014

Молекулярная кухня

2015

Restaurant Field, Prague, Michelin star 2016

2016,1 month

Знання і навички

MS Excel iiko

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Англійська — середній
  • Українська — середній
  • Польська — вище середнього
  • Литовська — початковий
  • Італійська — початковий

Рекомендації

  • Шишалов Глеб Алексеевич

    Шишалов Глеб Алексеевич

    Шеф-повар ресторана, Крымский Бриз

    Контактні дані приховані
  • Паринов Богдан

    Паринов Богдан

    Брэнд-шеф, Villa Elena

    Контактні дані приховані
  • Евгений Димов

    Евгений Димов

    Бренд-Шеф, RiverSide

    Контактні дані приховані

Додаткова інформація

2015.Тренинги по устрицам Крым

2012-2013. Мастер-класс по приготовлению пиццы для детей, ресторан Boccaccio.

2014. Мастер-класс по приготовлению классической неаполитанской пиццы. Помпейская печь

Схожі кандидати

Chef, cook
Київ, Дніпро , ще 3 міста

Шеф-кухар
40000 грн, Київ

Шеф-кухар
45000 грн, Київ

Шеф-кухар
Київ, Інші країни

Шеф-повар
25000 грн, Одеса, Дистанційно

Шеф-повар
30000 грн, Київ, Макарів, Калинівка (Фастівський р-н)

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: