Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 14 квітня 2024 PRO

Дмитро

Кухар, шеф, старший зміни (мангал, гарячий цех, холодний процес), піцайоло, сушист, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто:
Бориспіль

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф-кухар

з 09.2022 по 01.2024 (1 рік 4 місяці)
Кафе Pivostriv, Сошників (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка меню (основне, бенкетне), набір персоналу, контроль роботи кухарів, закупка товару, переобліки, інвентаризації, прийом замовлень на бенкети, і тд!

Шеф-кухар

з 02.2021 по 09.2022 (1 рік 7 місяців)
Good food delivery, Бориспіль (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск доставки їжі з 0, запуск меню, створення меню, набір персоналу, розробка логотипу, запуск сайту, адміністрування проекту, реклама, розробка акціїних пропозицій, контроль виконання санітарних вимог, періодично робота на кухні!

Шеф-кухар

з 09.2015 по 09.2021 (6 років)
DR.PUB, Борисполь (Харчова промисловість)

Оновлення меню пабу, набір, навчання персоналу. контроль видачі готових страв, складання закупівельних листів, закупівля продуктів, проведення переобліків, інвентаризацій, виїздні банкети, обслуговування кетерінг, робота на відкритій кухні.

Шеф-повар

з 07.2014 по 08.2015 (1 рік 1 місяць)
рк "бархат", Бориспіль (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація роботи кухні, набір персоналу, складання технологічних та калькуляційних карт, розробка нового меню європейської, італійської, японської кухні. контроль виконання норм сес, товарного сусідства, контроль віддачі продукції, складання заявок, закупівля товарів, обслуговування бенкетів до 350 осіб.

Старший повар

з 09.2013 по 10.2014 (1 рік 1 місяць)
БК "Авитор", Бориспіль (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка меню для клубу, відкриття кухні з 0 (посуд, обладнання, інвентар). складання калькуляційних та технологічних карт, набір персоналу кухні та технічного персоналу, контроль виконання санітарно-гігієнічних вимог, контроль якості приготовлених страв, складання заявок на купівлю продуктів, актів списання, інвентаризацій.

Старший кухар

з 03.2011 по 10.2011 (7 місяців)
Рос Интер Аеро, Борисполь (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування Японської та італійської, європейської кухні, розробка нового меню, складання калькуляційних карт, навчання персоналу, контроль віддачі страв

Старший кухар

з 10.2010 по 08.2013 (2 роки 10 місяців)
КРК Бархат (Борисполь), Бориспіль (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування Японської та італійської, європейської кухні, розробка нового меню, складання калькуляційних карт, навчання персоналу, контроль видачі страв

Кухар

з 11.2008 по 10.2010 (1 рік 11 місяців)
ресторан "Нон Стоп", Борисполь (Готельно-ресторанний бізнес)

приготування страв європейської та японської кухні.

Кухар

з 09.2007 по 10.2008 (1 рік 1 місяць)
ресторан "Танжер", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

приготування страв; контроль віддачі готової продукції, дотримання санітарних норм, складання закупівельних листів, прийом товару

Освіта

ВПУ- #38

Кухар - кондитер, Голованівськ
Середня спеціальна, з 2004 по 2007 (3 роки)

Отримав спеціальність кухар кондитер 5го розряду!

Знання і навички

Керування транспортними засобами Розробка сайтів Управління персоналом Комунікабельність Неконфліктність MS Office Користувач ОС Windows Здатність до навчання Приготування гарячих страв Приготування страв Приготування холодних страв Українська кухня Європейська кухня Готування суші Пакування готової продукції Готування піци Готування фаст-фуду Готування на мангалі Італійська кухня Розробка меню Складання технологічних карт Випікання Готування шаурми Цілеспрямованість Адаптивність HTML CSS Figma SASS Git Верстка Adobe Photoshop Користувач ПК Bootstrap Знання методології БЕМ jQuery GitHub Уважність JavaScript

Рекомендації

  • Пацалюк Консантин

    Пацалюк Консантин

    Директор, РСК Молодь

    Контактні дані приховані
  • Моджеевский Дмитрий

    Моджеевский Дмитрий

    Директор, папа-тао

    Контактні дані приховані
  • Зубок Андрей

    Зубок Андрей

    Директор, ФОП

    Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Спеціаліст з перспеквою та досвідом роботи в ресторанах, кафе, РК, БК, відповідально ставлюся до роботи, є бажання розвиватися в даній сфері, комунікабельний. є досвід управління персоналом кухні до 20 осіб. Маю досвід приготування їжі на виїздах, проводив майстер-класи як для дітей та і для дорослих.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Кухар, помічник кухаря, кондитера
Бориспіль, Київ

Су-шеф
30000 грн, Бориспіль, Київ

Пиццейола, повар, помощник, кондитер
Бориспіль

Шеф-кухар
Бориспіль

Піцайоло, кухар
20000 грн, Бориспіль

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: