- PRO
Олександр
Технічний директор
- Вид зайнятості:
- повна
- Вік:
- 45 років
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/11953114/
Досвід роботи
Керівник проекту «Власне виробництво»
з 11.2023 по нині
(1 рік 6 місяців)
ПП Мельник, мережа гіпермаркетів з власним виробництвом, Київ, Бровари (Роздрібна торгівля)
- Побудова цеху обвалки м’яса «з нуля», технічний та технологічний супровід, розрахунок виходів
- Створення та супровід «з нуля» кондитерського цеху
- Підбір, закупівля та супровід встановлення обладнання
- Розвиток R&D напрямку, управління асортиментом
- Управління закупівлями сировини, матеріалів, обладнання та інвентаря
- Управління логістичним ланцюгом
- Створення комерційної політики. Залучення зовнішніх покупців. Перемовини щодо комерційних умов
- Управління ціноутворенням та маржинальностю проектів
- Підбір, управління та розвиток персоналу
Заступник директора
з 03.2022 по 10.2023
(1 рік 7 місяців)
ПП "Мясна карта", Київ (Харчова промисловість)
- Побудова цеху обвалки м’яса «з нуля», технічний та технологічний супровід, розрахунок виходів
- Запуск в роботу мережі м’ясомаркетів (7 торгових точок)
- Створення та розвиток торгових точок вуличного харчування (6 точок)
- Управління продажами зовнішнім покупцям (напрям ХоРеКа)
- Розробка асортиментних новинок
- Управління мережею (фінанси, асортимент, інвентаризація, обладнання)
- Розробка стратегії розвитку, автоматизація процесів
- Управління логістичним ланцюгом (власні автомобілі доставки)
- Створення комерційної політики. Залучення зовнішніх постачальників. Перемовини щодо комерційних умов
- Управління маржинальностю мережі
Директор підприємства
з 04.2016 по 02.2022
(5 років 10 місяців)
ТОВ «Лідер Групп+», Дергачі (Харчова промисловість)
Напрям роботи: виробництво та переробка риби та рибопродуктів
- Побудова виробництва «з нуля» (побудова цеху з переробки риби та рибопродуктів – холодне, гаряче копчення та в’ялення).
- Підбір та встановлення спец.обладнання, налагодження процесів
- Запуск в роботу складу зберігання та холодної логістики
- Розробка та впровадження асортименту
- Підбір та управління персоналом (виробничим та офісним)
- Управління каналами збуту
- Розробка та управління комерційною і ціновою політикою
- Робота з постачальниками сировини (в тому числі ЗЕД)
- Запуск власної мережі мінімаркетів «Риба» (логістика, асортимент, обладнання, персонал)
- Технічний та технологічний супровід всіх процесів
Директор з продажу
з 01.2000 по 04.2016
(16 років 3 місяці)
Дистрибуція м’яса та м’ясопродуктів, Харків (Харчова промисловість)
• організація імпорту м’яса та м’ясопродуктів
• формування прогнозу об'ємів реалізації (враховуючи терміни придатності та оборотного капіталу)
• управління каналами збуту
• управління ціновою політикою
• впровадження та керування комерційною політикою
• асортиментний аналіз
• управління товарними запасами, планування та прогнозування
• управління рентабельністю
• розвиток та управління персоналу
• планування бюджету по продуктам, розрахунок очікуваного прибутку та рентабельності на всіх етапах доставки та продажів, аналіз результатів бюджетування
Освіта
Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут» (м.Харків)
Галузеве машинобудування, Харків
Вища, з 1996 по 2001 (5 років)
Знання і навички
- Проектний менеджмент
- Досвід створення «з нуля» харчових виробництв та торгових мереж
- Стратегічне та оперативне планування
- Автоматизація процесів
- Досвідчений перемовник
- В т.ч. з іноземними партнерами
- Розвинені навики управління інвестиційними проектами
- Управління ціновою політикою
- Фінансовий аналіз
- Касова дисциплі
- Досвід автоматизації процесів
- Управління асортиментом
- Управління R&D напрямком
- Бюджетування
- Контроль виконання бюджету
- Управління персоналом
- Розвиток каналів збуту
- Пошук каналів збуту
- Практичні навички побудови з нуля ланцюжка холодної логістики
- Досвід установки та супровід обладнання харчової промисловості
Знання мов
- Українська — вільно
- Польська — середній
Інші резюме цього кандидата
Розглядає посади: Комерційний директор, Операційний директор
Київ
Олександр Щекланов Дата народження: 27 Червня 1979 р. Регіон: Київ Телефон: E-mail: Ключова інформація Основні навики: • проектний менеджмент • досвід створення «з нуля» харчових виробництв та торгових мереж...
- PRO
Київ
Вища освіта · Повна зайнятість
- Заступник директора, ПП "Мясна карта", 1 рік 7 місяців
Схожі кандидати
-
Технічний керівник
40000 грн, Київ -
Керівник будівельного проєкту, технічний директор
80000 грн, Київ -
Технічний директор
Київ -
Технічний директор, головний інженер з експлуатації
Київ -
Head, Lead System Administrator, Technical Support Engineer (Desk)
75000 грн, Київ -
Технічний директор
Київ, Інші країни