Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/1266826/

Керуюча рестораном, адміністратор

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

ЛНУ ім. Франка

Журналістика, Львів
Вища, з 2009 по 2014 (4 роки 9 місяців)

Знання і навички

  • Цифрова грамотність
  • Дія

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Привіт, мене звати Яніна. Я пройшла шлях від офіціанта до власника свого закладу, тому можу сказати: скільки б тебе досвіду не було - завжди знайдеться камінець, об якого можна розбити лоба. Але життя для того, щоб ми вчилися і розвивалися. Шукаю роботу на посаду адміністратора або керівника закладу. Для мене важливо поділяти цінності і бачення закладу, бути частиною команди та разом створювати місце, в яке люди хочуть повертатися.

Досвід роботи:
2021, серпень - 2023, липень - "NUSHO.sushi", Бердичів. Запуск власного закладу та доставки з нуля.

2019, травень - 2021, червень "SOFI", Дрогобич, запуск ресторану з нуля та подальша робота на посаді керуючої.

2016 - 2017 березень "Black Fox", Трускавець, запуск ресторану на посаді керуючої
2015 серпень - 2016 січень - готель "Nobilis" 5*, Львів

2012 квітень - грудень 2014 "Багратіоні", Львів


Обов'язки та досвід:

Введення документації;
Налагодження роботи з постачальниками;
Відкриття та підготовка об'єктів;
Складання графіка роботи, нарахування з.п.;
Робота в залі (вирішення конфліктів та робочих ситуацій);
Розподілення роботи між працівниками та налагодження командної роботи;
Навчання персоналу;
Систематизація закладу та роботи програмного забезпечення (постер, кабаре, профіт, айко);
Розробка необхідної документації згідно сучасних стандартів ХАССП;
Правильна постановка задач та контроль за якістю виконання;
Розробка концепції закладу;
Налагодження роботи реклами, брендингу в мережі та таргетингу;
Моніторинг попиту та клієнтоорієнтованість.

Освіта:
Львівський національний університет ім.І.Франка, журналістика

Додатково отриманні знання:
Робота на барі (вивчення алкогольних груп, міксування, курси бариста, початкові курси сомел'є, тощо);
Конфліктологія - методи запобігання та усунення конфліктів + практичний курс;
Курси Галицької гостиності;
Майстер-класи по тімбілдінгу та корпоративній роботі.
Курс О.Мусатова "Стандартизація роботи ресторану"
Сертифікат Дерспоживслужби: "Розробка, впровадження та застосування ХАССП на виробництві"

Знання мов
Українська – вільно; англійська – середній рівень знань


Особисті якості:
Комунікабельність, креативність, відповідальність, стриманість, охайність, вміння працювати з людьми та іноземними гостями, бажання здобувати нові знання.


Інтереси та захоплення:
Художня література, мистецтво, бісероплетіння, музика (куди ж без неї), подорожі Україною.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: