Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 20 березня 2018

Максим

Финансист, экономист, банкир, продавец, консультант, менеджер, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Регіональний менеджер у фінансовій компанії

з 06.2017 по нині (6 років 9 місяців)
ТОВ «Свіфт Гарант», Киев (Фінанси, банки, страхування)

2017 р. - по сьогоднішній день регіональний менеджер у фінансовій компанії ТОВ «Свіфт Гарант». (Посадові обов'язки та досягнення: моніторинг платежів через термінали, зустріч з платниками, прийом і супровід заяв від платників, спілкування з партнерами компанії та іншими відділами компанії для врегулювання питань пов'язаних з платежами, в.о. обов'язки керівника контакт центру, підготовка відповідей для фізичних і юридичних осіб за зверненнями, ведення звітів).

Менеджер з обслуговування та кредитування приватних осіб

з 02.2016 по 06.2017 (1 рік 4 місяці)
«Креді Агріколь», Киев (Фінанси, банки, страхування)

2016 - 2017р.р.- менеджер з обслуговування та кредитування приватних осіб «Креді Агріколь». (Посадові обов'язки: організація роботи по залученню приватних клієнтів, юридичних осіб і приватних підприємців; продаж всього спектру банківських продуктів, робота з пластиковими картами, оформлення кредитів, депозитів, відкриття поточних рахунків залучення автосалонів і агентств нерухомості для участі в реалізації програм «Автокредит »,«Б/у авто в кредит», «Іпотека»; кредитування корпоративних і приватних клієнтів, участь у розробці методик кредитування клієнтів, аналіз бізнес-Оцінка майна (всі види майна (АЗС, нерухомість, транспорт, товари в обороті, с/г нерухомість і техніка, майбутній урожай, тварини на відгодівлі), які передаються в заставу та іпотеку при кредитуванні, а так само при реалізації ПА, оцінка вартості оренди); інформування клієнтів по необхідному пакету документів для отримання кредиту; заповнення електронних заявок із клієнтом на отримання кредиту; перевірка заставного майна; оцінка ризиків при кредитуванні клієнтів, оцінка кредитоспроможності та платоспроможності клієнтів; документарні операції (гарантії, акредитиви); пасивні операції (депозити, депозитні сертифікати); розвиток мережі відділень (пошук приміщень, захист бізнес-плану, пошук персоналу, навчання); навчання співробітників відділень).

Старший касир відділу касових операцій

з 11.2014 по 02.2016 (1 рік 3 місяці)
ПАТ «Кредит Агріколь банк», Киев (Фінанси, банки, страхування)

2014 - 2016 р.р. - старший касир відділу касових операцій ПАТ «Кредит Агріколь банк». (Посадові обов'язки: посада старшого касира з функціями завідуючий касою, в підпорядкуванні 2 касира (згідно змінному графіку роботи касирів); касове обслуговування фізичних осіб; валютно-обмінні операції; робота з банківськими картами; внесення / зняття грошових коштів на рахунок клієнтів; здійснення переказів, операцій по вкладах; обслуговування банкоматів; формування касових документів; робота з позабалансовими документами).

Фахівець з кредитування

з 02.2013 по 11.2014 (1 рік 9 місяців)
АТ «Дельта банк», Киев (Фінанси, банки, страхування)

Березень 2013 р. - листопад 2013 р. - фахівець з кредитування АТ «Дельта банк» (Посадові обов'язки: залучення і консультування клієнтів; здійснення первинної перевірки документів та продаж кредитних продуктів фізичним особам; ведення статистики по продажах; формування звітності).

Старший фахівець по роботі з клієнтами

з 03.2010 по 02.2013 (2 роки 11 місяців)
ТОВ "Кредит Коллекшен Груп", CCG., Киев (Фінанси, банки, страхування)

2010 - 2013 р.р. - старший фахівець по роботі з клієнтами ТОВ "Кредит Коллекшен Груп", CCG. (Посадові обов'язки: робота з позичальниками, пошук контактних даних; встановлення контактних даних клієнтів, які мають прострочену заборгованість; здійснення роботи по поверненню боргів по кредитах (в телефонному режимі) шляхом конструктивних переговорів мотивування клієнтів до оплати; контроль за виконанням зобов'язань боржниками; моніторинг кредитної заборгованості фізичних осіб; ведення бази даних; заповнення необхідної звітності).

Освіта

университет экономики и права "КРОК"

Специальность "Финансы и кредит", Киев
Вища, з 2005 по 2011 (5 років 10 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

American English School

2013, 3 місяці

Знання і навички

Користувач ПК Користувач Internet Email Знання офісних програм

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Особисті якості:
Компетентність, бажання виконувати свою роботу на високому професійному рівні, висока відповідальність, творче розв'язування проблем, сміливість у прийнятті рішень, гнучкість, розуміння ситуації, висока працездатність, постійне прагнення бути кращим і робити все якнайдосконаліше, комунікабельність, здатність установлювати контакти, увага до підлеглих, стресостійкість, бажання навчатися новому.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: