19 років допомагаємо
формувати команди мрії
Порадіти з нами

Андрій

Кухар, сушеф, 60 000 грн

Розглядає посади:
Кухар, сушеф, Касир
Вид зайнятості:
повна
Вік:
38 років
Місто:
Буковель

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Кухар горячого процесса

з 02.2025 по нині (3 місяці)
Ресторан “LE GRAND” Mountian Residence, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування гарячих страв згідно
техкарт. Дотримання санітарно-гігієнічних норм, робота з грилем, фритюром, сковородами, духовками, су-від
формуванні заготовок та напівфабрикатів
Підтримка чистоти на робочому місці

Кухар горячого процесса

з 11.2024 по 02.2025 (3 місяці)
Етно ресторан Пан Банош, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування гарячих страв, контроль якості, видачу в зал, шведка та фуршети, дотримання санітарних норм, робота с ТК, калькуляції тощо

Кухар

з 08.2024 по 11.2024 (3 місяці)
Ресторан The Gust 925, Яблуниця (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування та видача сніданків, робота по заказам

Старший Кухар

з 07.2017 по 06.2019 (1 рік 11 місяців)
Noz&Videlec, Poznan(Poland) (Харчова промисловість)

Контроль якості готової продукції, гарячих холодних страв, десертів,
видача банкетів, організація робочого місця, притримання санітарних норм, складання технологічних карт
Складання рабочого графіка

Кухар горячого прочесса

з 05.2013 по 05.2016 (3 роки)
База відпочинку ОРЕАНДА, Бердянськ (Туризм)

Приготування гарячих страв, видача та контроль якості готової продукції, прийом товару, складання технологічних карт тощо

Кухар-Касир

з 02.2008 по 03.2012 (4 роки 1 місяць)
Шаурма (Харчова промисловість)

Освіта

КНТЄУ

Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу,Кафедра технології та організації ресторанного господарства;Кафедра готельно-ресторанного бізнесу;Кафедра туризму та рекреації, Київ
Вища, з 2007 по 2012 (5 років)

Первомайский індустріально педогогічний технікум

Харчові технології та педогогія, Первомайськ (Луганська обл.)
Середня спеціальна, з 2003 по 2007 (4 роки)

Знання і навички

  • Комунікабельність
  • Приготування гарячих страв
  • Приготування холодних страв
  • Готування фаст-фуду
  • Готування на мангалі
  • Випікання
  • Готування шаурми
  • Здатність до навчання
  • Приготування страв
  • Українська кухня
  • Неконфліктність
  • Європейська кухня
  • Доброзичливість
  • Італійська кухня
  • Складання технологічних карт
  • Розробка меню

Знання мов

Польська — середній

Додаткова інформація

Маю досвід роботи у різних кухнях, що допомогло мені набути різносторонніх
навичок у приготуванні гарячих страв. Орієнтований на якість і
обслуговування, хочу завжди прагнути та забезпечити найвищий стандарт подачі
страв.
Досвід роботи більше 10 років в ресторанах при готелях.
Вміння складати калькуляційні та технологічні карти.
Розуміння роботи шведської лінії готелю та ресторану.
Робота з технологічними процесами.
Розуміння ефективної роботи у команді
забезпечувати ефективну та безперебійну роботи кухні;

приготуванням страв згідно з технологічними картами;
вносити пропозиції щодо вдосконалення технологічних процесів;
забезпечення контролю якості та внесення пропозицій щодо покращення страв;

разом з шефом приймати участь
в розробці нових страв, сезонних та спеціальних пропозицій;
проведення проробок нових страв,
складання актів проробок страв з докладним описом технологіі приготування страви

організованість, пунктуальність, охайність

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: