Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 14 вересня 2020

Андрей

Юрисконсульт, начальник юр. отдела, адвокат

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
42 роки
Місто проживання:
Одеса
Готовий працювати:
Дистанційно, Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Рибак Андрій Вікторович, народився 25.12.1981 року в місті Ізмаїл Одеської області.

Відомості про навчання:
В 1998 році завершив навчання у середній школі № 1 міста Ізмаїл та вступив на денну форму навчання факультету цивільного права та підприємництва Одеської національної юридичної академії. В 2003 році одержав диплом про повну вищу юридичну освіту за спеціальність “Правознавство” з кваліфікацією “Юрист”.
З 2003 по 2008 роки навчався на заочній формі навчання за спеціальністю “Фінанси” Одеського інституту фінансів Українського державного університету фінансів та міжнародної торгівлі, отримав повну вищу економічну освіту.
З березня 2020 року навчаюся дистанційно (англійською та українською мовами) у м. Страсбург (Французька Республіка) на проекті, організованому Радою Європи спільно з Національною асоціацією адвокатів України, в рамках програми HELP (Human Rights Education for Legal Professionals) “Внутрішнє переміщення” (вступ на це безкоштовне навчання вимагав перемоги у конкурсі з понад 300 адвокатів на одне місце).
З березня 2014 року постійно підвищую свою професійну кваліфікацію на конференціях, тренінгах та семінарах, організованих Національною асоціацією адвокатів України, Радою адвокатів Одеської області та іншими операторами підвищення кваліфікації для адвокатів в рамках виконання положень Закону України “Про адвокатуру та адвокатську діяльність”.

Відомості про професійну діяльність:
Трудову діяльність за фахом розпочав в серпні 2002 року в філії “Одеського Центрального відділення “Промінвестбанку” на посаді провідного юрисконсульта. В цій установі працював до лютого 2006 року, дослужившись до посади головного юрисконсульта юридичного відділу.
З березня 2006 по липень 2008 року працював в ВАТ “Родовідбанк” на посаді головного юрисконсульта Юридичного департаменту.
З січня 2008 року отримав статус фізичної особи-підприємця (діяльність у сфері права).
З серпня 2008 по червень 2011 року працював в філії “Відділення Промінвестбанку в м. Одеса” на посаді начальника відділу по роботі з юридичними особами Юридичного управління.
З липня 2011 по травень 2015 року працював в АТ “ІМЕКСБАНК” на посаді начальника Юридичного відділу Одеської філії та начальника загальноправового відділу юридичного департаменту.
З травня 2015 по квітень 2016 року працював юрисконсультом в ТОВ “Чорноморець-Консалт”.
З травня 2016 по листопад 2016 року працював на посаді начальника Юридичної служби ДП “Іллічівський морський торгівельний порт”.
21.03.2014 року Радою адвокатів Одеської області мені було видано свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю № 002608. З того часу здійснюю індивідуальну адвокатську діяльність. В клієнтському портфелі переважно фізичні особи і сотні виграних на їх користь справ.
В 2018 році мене було включено до Реєстру адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу на постійній основі. Наразі співпрацюю з Одеським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги.
Восени 2018 року мене було обрано до складу Комітету з захисту професійних прав адвокатів та гарантій реалізації адвокатської діяльності Ради адвокатів Одеської області, де як член я і інші 40 колег захищаємо професійні права понад 2500 адвокатів Одещини.
З осені 2018 року також займаю активну громадянську позицію і здійснюю громадську діяльність у складі ГО “Всеукраїнське об’єднання адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу”.

Відомості про нагороди та відзнаки:
За високий рівень професіоналізму, невтомне служіння верховенству права та захисту прав, свобод і законних інтересів фізичних та юридичних осіб мене було нагороджено грамотами та подяками Ради адвокатів Одеської області (2018 рік), Одеської обласної ради (2019 рік), Одеської міської ради (2019 рік).

Корисні навички:
. вільно володію комп’ютером
. користувач правових програм “LIGA”, “НАУ”, “Verdictum”, “CONTRAGENT”, “ipLex”
. вільно володію українською, англійською (рівень С1), російською (рівень С2) мовами
.власник водійських прав категорії “А” та “В”
.користувач відкритих електронних реєстрів, кабінетів та електронного суду

Захоплення та хобі:
Гра в шахи, боулінг, ковальська справа, нумізматика, історія та наукова фантастика

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: