Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 14 грудня 2018 PRO

Ярослав

Юрист на судебный процесс, юрисконсульт предприятия (банковское право), 12 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник відділу претензійно-позовної роботи юридичного управління

з 11.2015 по 01.2018 (2 роки 2 місяці)
ПАТ "АПЕКС-БАНК", Киев (Фінанси, банки, страхування)

З 01.08.2016 по 31.01.2018 Начальник відділу претензійно-позовної роботи Юридичного управління ПАТ «АПЕКС-БАНК».
З 09.11.2015 по 01.08.2016 Головний юрисконсульт Юридичного управління, ПАТ «АПЕКС-БАНК».
Основні обов’язки які виконував на посаді Начальника відділу претензійно-позовної роботи :
Організовував та вів претензійно-позовну роботу; представляв у встановленому законодавством порядку інтереси Банку в судах, інших органах під час розгляду правових питань і спорів, давав правову оцінку претензіям, що пред’явлені Банку чи Банком у зв’язку з порушенням його майнових прав та законних інтересів. Здійснював підготовку, одержання та складання документів, необхідних для пред'явлення і розгляду претензій та позовів. Здійснював пред'явлення і розгляд претензій та підготовку позовів. Здійснював підготовку відповідей (відзивів, заперечень), заяв і скарг про перегляд судових рішень в апеляційному та касаційному порядку, а також у зв'язку з винятковими та нововиявленими обставинами. Здійснював захист інтересів Банку при розгляді майнових, переддоговірних та інших спорів у судах. Здійснював організаційно-технічні заходи (реєстрація, облік, зберігання та відправлення претензійно-позовних матеріалів). Забезпечував контроль за претензійно-позовним провадженням. Здійснював розгляд, аналіз, узагальнення результатів претензійно-позовної роботи. Здійснював підготовку висновків, пропозицій щодо поліпшення претензійно-позовної роботи. Сприяв своєчасному вжиттю заходів за окремими ухвалами суду, рішеннями, постановами, ухвалами господарського суду, відповідними документами інших правоохоронних і контролюючих органів. Надавав правову допомогу відокремленим підрозділам Банку з питань претензійно-позовної роботи.

Провідний юрисконсульт

з 06.2013 по 11.2015 (2 роки 5 місяців)
Музей історії міста Києва, Киев (музейна діяльність, організація культурно-масових заходів)

Єдиний юрист організації.
Юридичний супровід господарської діяльності установи. Представництво інтересів установи в державних органах, судових інстанціях, тощо. Претензійно-позовна робота. Складання та аналіз договорів (державні закупівлі, організація культурно-мистецьких заходів, купівля-продаж, надання послуг, тощо).

Провідний юрисконсульт

з 05.2011 по 06.2013 (2 роки 1 місяць)
КП Київська міська галерея мистецтв «Лавра»., Киев (Виставкова діяльність, організація культурно-мистецьких заходів)

Єдиний юрист підприємства - юридичний супровід господарської діяльності підприємства. Представництво інтересів підприємства в державних органах. Претензійно-позовна робота. Складання та аналіз договорів (державні закупівлі, оренда комунального майна, організація культурно-мистецьких заходів, тощо). Представництво інтересів працівників підприємства в судових інстанціях, в органах державної влади.

Юрист

з 05.2011 по 06.2013 (2 роки 1 місяць)
Всеукраїнське видавництво «Перший медіа холдинг», Киев (Видавнича діяльність, організація культурно-масових заходів)

Єдиний юрист холдингу - юридичний супровід господарської діяльності холдингу. Складання та аналіз договорів (рекламно-інформаційні послуги, організація культурно-мистецьких заходів). Захист інтересів холдингу в судових інстанціях та органах державної влади. Реєстрація змін в установчих документах. Реєстрація торгових знаків холдингу.

Юрист

з 04.2010 по 03.2011 (11 місяців)
КП "Автотранспортник", Киев (Автотранспортне підприємство)

01.04.2010 - 6.08.2010 працював за сумісництвом в КП «Автотранспортник»
основні обов'язки - юридичний супровід господарської діяльності підприємства. Представництво інтересів підприємства в судових інстанціях та органах державної влади. Претензійно-позовна робота. Складання та аналіз договорів пов’язаних з господарською діяльністю підприємства.

Юрисконсульт

з 06.2007 по 11.2010 (3 роки 5 місяців)
ГО КМЦ «Правозахисник», Киев (громадська організація, юридична консультація)

Надання юридичної допомоги фізичним особам та об’єднанням громадян. Консультації з цивільного, адміністративного, житлового, спадкового, сімейного, трудового, земельного, та інших галузей права. Складання позовних заяв та інших процесуальних документів у сфері цивільно-правових відносин, представництво громадян в судах та в державних органах. Переважно спори по відшкодуванню майнової шкоди, отримання спадщини, розлучення, розподіл спільного майна, спори з державними органами щодо вчинення певних дій в інтересах клієнта, визнання недієздатності фізичної особи та встановлення опіки.
В цей же період працював помічником депутата Деснянської районної у м. Києві ради. Основні обов’язки: надання консультацій з правових питань, складання документів пов’язаних з виконанням депутатом своїх повноважень (депутатські запити та запитання, офіційні листи).

Освіта

Київський університет права

Правознавство, цивільне та трудове право, Киев
Вища, з 1997 по 2003 (6 років)

Навчався в Київському університеті права з 1997 р. по 2003 р..
Кваліфікаційний рівень магістр,
спеціальність - правознавство,
спеціалізація - цивільне та трудове право.

Додаткова освіта та сертифікати

курси комп’ютерної грамоти та системного адміністрування.

1997, 6 місяців

Знання і навички

Користувач ПК MS Office Користувач Internet ЛІГА:ЗАКОН Email Знання офісних програм Правові системи

Знання мов

Англійська — початковий

Додаткова інформація

Доброго дня! Мені тридцять сім років, не одружений, дітей не маю. Я відповідальний та надійний працівник, здатний швидко навчатися, організований, здатний до роботи в команді та самостійно. На попередньому місці роботи я займав посаду начальника відділу юридичного управління де одноособово вів всі судові справи акціонерного товариства, в тому числі щодо стягнення заборгованості, звернення стягнення на предмет застави/іпотеки, визнання правочинів недійсними, скасування податкових повідомлень-рішень, спори у процедурі банкрутства, тощо. Крім того складав юридичні висновки з правових питань пов’язаних з господарською діяльністю акціонерного товариства, складав договори та додаткові угоди до них, внутрішні положення та інструкції щодо діяльності акціонерного товариства.
У зв’язку з повним закриттям попереднього місця роботи шукаю нову роботу на повний робочий день пов’язану з юридичною практикою відповідно до мого професійного досвіду.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: