Резюме від 13 листопада 2018

Богун Евгенія Петрівна

Директор отеля, ресторана

Повна зайнятість.

Вік:
39 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Щоб відкрити контакти, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.


Освіта

Академія ім. Гжицького

Технолог, Львів
Вища, з 09.1997 по 05.2002 (4 роки 8 місяців)


Додаткова інформація

Стаж роботи:


Директор готелю "Золота корона" http://www.goldencrown.com.ua/

•Консалтингові послуги по проекту відкриття готельного комплексу
•Підготовка дозвільної документації до запуску закладу
•Співпраця з органами державного контролю
•Позиціонування підприємства на вітчизняному і закордонному ринках, впровадження креативної концепції даного об'єкту
•Робота з внутрішньою та зовнішньою рекламою, наповнення сайту
•Створення ефективно діючої бізнес моделі: персонал/ якість- гості/ збільшення продажу/ валового обороту - зменшення cost витрат
•Співпраця з корпоративними клієнтами
•Штатний розклад готелю, структурних підрозділів і посади по кожному з підрозділів
•Проведення співбесід з претендентами на різні посади
•Розробка і впровадження конференц-пакету, кейтерінг на підприємстві, впровадження трендового сезонного меню
•Розробка і впровадження корпоративної етики, бренд бука
•Продаж номерного фонду, електронна комерція
•Розробка і впровадження документації: проект колективного договору, положення про персонал, правила внутрішнього трудового розпорядку, правила прийому та розміщення, стандарти обслуговування, посадові інструкції і т. д.
•Контроль організації системи матеріально-технічного забезпечення готельно-ресторанного комплексу, планом поставок, робота з постачальниками, контроль інвентаризації товарно-матеріальних цінностей
•Розробка і виконання фінансового плану


Керівник служби громадського харчування ЗАТ "КВВС" (Аквапарк) 2008-2011

•Відкриття служби громадського харчування з нуля
•Постійне орієнтування на якість і прибуток
•Створення ефективно діючої бізнес моделі: персонал, якість-гості, збільшення продажу, обороту - зменшення cost видатків
•Набір та навчання персоналу, створення колективу, здорової робочої атмосфери, мотивації до гостей
•Проведення заходів по збільшенню об"єму продажів, тренінги по продажам/обслуговуванню, потреби гостей, просування нових послуг, банкети, фуршети.
•Керування виробничим процесом (якість/собівартість), фінансовою, комерційною і господарською діяльністю
•Координація обслуговування гостей усіма підрозділами ресторанної служби
•Введення інноваційних заходів
•Оптимізація витрат (контроль використання матеріально-технічних ресурсів)
•Робота з постачальниками (контроль собівартості і ціни/якість/умови підписання договору)
•Санітарно-виробничий та дисциплінарний контроль ресторанної служби
•Співпраця з органами державного контролю
•Розробка калькуляційних і технологічних карт
•Розробка мотиваційних програм для персоналу
•Розробка креативних концепцій рекламних компаній
•Контроль інвентаризації товарно-матеріальних цінностей
•Складання і виконання фінансових планів



• 2007-2006 Директор Кафе бару «Веселка»
• 2005- Старший адміністратор ресторанної служби «Дністер»

• Знання комп"ютера Windows, Excel ,Word, робота в Internet, Market, Парус,r-Keeper v 6, Prohotel . Іноземні мови: Російська вільно, українська рідна, англійська середній рівень. Цілеспрямованість , досвід роботи у великих корпораціях, вміння приймати рішення, пунктуальність , відповідальність.


Зберегти у відгуки Уже у відгуках

Схожі резюме

Усі схожі резюме


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: