Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 12 липня 2023 PRO

Владислав

Інженер КВПіА, енергетик, електронік, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інженер сервісного відділу

з 08.2021 по 06.2022 (10 місяців)
ТОВ 'Домінанта', Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Відрядження Україною для проведення пусконалагоджувальних робіт на лініях виробництва, ТО. Підготовка та ремонт обладнання. Супровід документів до кінцевої оплати.

Старший інженер

з 10.2020 по 03.2021 (5 місяців)
ТОВ "Софі-фудз", Київ (Харчова промисловість)

Обладнання цеху: проведення ліній електромережі, засобів обліку, компонування електрошаф силових і освітлення, оптимізація робочих місць, комунікації водопостачання та підготовки води(насоси, проміжні ємності, фільтри, нагрівальні елементи), вентиляційна система; встановлення та запуск виробничого устаткування(обладнання не нове і з різних виробництв): мішалка(підбір робочих елементів), розкатка(синхронізація швидкості конвеєрів та валів), пічка(утеплення, витяжка, вхід/вихід продукта - шибер/здув, система змащення ленти), зрошувальна конвеєрна система(лента-сітка, повітряне охолодження, регульована циркуляційна система насос-форсунки); Облік енергоресурсів, аналіз затратної частини, звітність.

Енергетик

з 09.2019 по 08.2020 (11 місяців)
ТзОВ "Луцькавтодор-сервіс", Луцьк (Автобізнес та автосервіс)

Облік енергоресурсів, автоматизація проплати їх вартоcті, супутній документообіг, співпраця з контролюючими органами. Обслуговування інженерих мереж(водопостачання, опалення, електрика та каналізація) адміністративних будівель та виробництва. Налагодження, усунення несправностей виробничого устаткування(модульні асфальтобетонні заводи, бруківочні вібропреса).

Старший інженер-електронік

з 10.2013 по 05.2019 (5 років 7 місяців)
ВАТ "ЛКПФ-Україна", Луцьк (Лісова промисловість, лісообробка)

Розробка та впровадження систем регулювання на ЧП: Hitachi, Danfoss, ABB, налагодження та обслуговування парових котлів Buderus(заміна ємнісних датчиків рівня, електродів, термопар, датчиків провідності/солевмісту, позиціонерів і виконавчих механізмів регульованих електро- та пневмоклапанів/засувок) з газовими пальниками Weishaupt(підключення та налаштування ЧП вентилятора, сервоприводів Siemens шиберних засувокавок та положення пальника, ремонт клапана подачі газу та ТО газоподаючої системи фільтр-редуктор, заміна дифманометрів, заміна підшипників двигуна вентилятора), автоматизованих систем водопостачання(ХВО), обслуговування електроприводу постійного струму (PLC Lenze, електродвигуни, енкодери,шафи управління), регуляторів Овен, ремонт та проведення ТО(заміна масло фільтрів, фільтрсепараторів, мастила, повітряного фільтра, термостата)
гвинтових компресорів Alup, Atlas Copco, Walter.

Електромеханік з ремонту медичного обладнання

з 10.2012 по 10.2013 (1 рік)
ТзОВФ"Волиньмедтехніка", Луцьк (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

ремонт та налагодження медичного обладнання закордонного та радянського виробництва: стоматологічні крісла, автоклави, ультразвукові та електромагнітні фізіотерапевтичні апарати, рентгени, муфельні печі, коагулятори, стоматологічні піскоструї.

Майстер КВПіА

з 03.2012 по 08.2012 (5 місяців)
Філія «Київкомбікорм» ТОВ «Комплекс Агромарс», Київ (Сільське господарство, агробізнес)

Обслуговування: контролерів Siemens(підключення за допомогою ПК для визначення помилок та усунення несправностей), релейних схем і виконавчих механізмів(пневмоперетворювачів та електроприводів), заміна та налаштування датчиків(оптичних, ємнісних, роторних, індуктивних, витратомірів та концентратомірів). Обслуговування маркувального обладнання(каплеструйні принтери). Ремонт та налагоджування пакувального обладнання(склейки-термоусадки)

Освіта

Національний університет харчових технологій

Факультет автоматизації і комп’ютерних систем, спеціальність комп'ютерно-інтегровані технологічні процеси і виробництва, Київ
Вища, з 2006 по 2011 (5 років)

обладнував навчальний стенд на кафедрі: PLC Vipa, HMI Movicon X, OP Siemens, датчики.

Додаткова освіта та сертифікати

Пароконденсатні системи

2017

Знання і навички

MS Office AutoCAD Ремонт електроніки Ремонт професійного електрінструменту Tetra Pak - читання схем, визначення несправностей

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Відповідальність, цілеспрямованість, коммунікабельність.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: