Сервіс пошуку роботи №1 в Україні
- Файл
Особисті дані приховані
Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/14544385/
Менеджер з якості, лаборант, адміністратор, фасіліті
Розглядає посади:
Менеджер з якості, лаборант, адміністратор, фасіліті, Біолог, Завідувач виробництвом, Об'єктний менеджер, Заступник завідувача, Офіс-менеджер, Адміністратор магазину, Адміністратор кафе, Адміністратор кавʼярень, Хімік
Місто:
Львів
Контактна інформація
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Завантажений файл
Версія для швидкого
перегляду
Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.
ОЛЬГА
МЕРКУЛОВА
КОНТАКТИ :
[відкрити контакти ](див. вище в блоці «контактна інформація») / [відкрити контакти ](див. вище в блоці «контактна інформація»)
ДОСВІД РОБОТИ
Менеджер СУБХП , внутрішній аудитор
ТзОВ „Галфрост”
/ по сьогоднішній день /
- забезпечення функціонування систем управління якістю та
безпечністю харчових продуктів згідно з FSSC 22000 v.6., ISO
Особистий профіль 19011:2018.
- проведення щоденних експрес-аудитів та внутрішніх аудитів згідно
Я біолог за фахом, з досвідом
з графіком.
роботи понад 20 років у наукових та
виробничих лабораторіях і - контроль виробничих процесів.
опублікованими науковими - контроль санітарного стану виробництва, складів та прилеглої
працями. території.
- актуалізація та контроль ведення документації за HACCP.
Сертифікований -внутрішній - моніторинг виконання вимог внутрішніх нормативних документів
аудитор за версіями:
(СМБХП).
- FSSC 22000 v.6., ISO 19011:2018
- FSSC 22000 v.4.1., ISO 19011:2018 - участь у внутрішніх і зовнішніх аудитах, розробка та впровадження
коригувальних дій.
Працюю в 1С, знаю касову - організація навчання персоналу з питань якості та безпеки
дисципліну, володію офісними продукції. Проведення внутрішніх тренінгів.
програмами.
Маю практичний досвід:
- аудитора СМБХП,
- впровадження системи ФАСІЛІТІ МЕНЕДЖЕР
НАССР на харчовому підприємстві, Розподільчого Центру мультимаркета «Аврора»
- організації з нуля роботи
виробничої лабораторії та
/ 1 рік, 5 місяців /
підготовки до проходження - організація, координація та адміністрування складського та
акредитації, офісного простору з нуля.
- розробки та впровадження - підтримка та покращення основного виду діяльності через
менеджменту, технологічного адміністративні процеси,
регламенту та системи контролю - співпраця з аутсорсинговими компаніями та підрядними
якості хімічного підприємства, організаціями (укладання договорів, контроль виконання робіт,
- адміністрування продуктового ініціація проплат за надані послуг),
мінімаркета, ресторану та закритої - набір, навчання та адаптація власного персоналу (клінерів,
кухні на доставку. двірників, різноробочих та працівників фудкортів) для організації
цілодобової безперебійної роботи РЦ.
Освіта - управління штатом працівників від 17 осіб (розробка планів-
Львівський державний університет графіків виконання клінінгових, ремонтних та інших робіт,
ім. Франка табелювання, нарахування заробітної плати, мотивація персоналу,
контроль виконання поставлених задач та дотримання санітарних
Факультет - біологічний,
норм),
Спеціальність - мікробіологія - складання річного та поточного бюджетів, замовлення, облік та
списання розхідних матеріалів. Проведення заходів для мінімізації
витрат.
Менеджер СУБХП
кондитерська фабрика ТзОВ "ЕЛЬСКАР"
/ 1 рік 6 міс /
- контроль дотримання технологічних процесів та контроль якості продукції на всіх етапах виробництва
(від заходу сировини до відвантаження споживачу),
- розробка та впровадження процедур СУБХП,
- організація навчання персоналу,
- впровадження санітарного та гігієнічного менеджменту підприємства,
- організація лабораторних досліджень у сторонніх лабораторіях.
Менеджер ресторану
ТзОВ «Газда–Груп»
/ 9 місяців /
- забезпечення безперебійної роботи круглодобового ресторану з двома різноплановими залами.
З лінією роздачі по типу бістро та залою ресторану.
Штат 35 працівників.
- контроль роботи кухні (технологічні процеси) та працівників залу,
- касова дисципліна, проведення інвентаризацій.
- замовлення сировини та розхідних матеріалів,
- первинна бухгалтерська документація (робота в 1С).
- контроль дотримання працівниками вимог НАССР та санітарного менеджменту харчового виробництва.
Адміністратор - керуючий
Mіні – маркет
/ 7 місяців (до закриття під час бойових дій) /
-забезпечення ефективної та безперебійної роботи магазину, виконання планових показників;
- організація та координація торгових процесів магазину.
- планування і контроль обсягу замовлень, надходжень та продажів товару, аналіз та надання інформації
керівництву згідно запитів;
- надання пропозицій, щодо покращення операційних процесів, фінансових показників та підвищення
якості обслуговування покупців,
- впровадження корпоративних стандартів обслуговування покупців;
- управління персоналом (адаптація, мотивація, постановка задач, складання графіків робочого часу),
- контроль виконання касової дисципліни, проведення інвентаризацій.
Менеджер СУБХП , внутрішній аудитор
ТзОВ "Родинна ковбаска", корпорація «БАРКОМ»
/ 1 рік, 4 місяці /
- контроль виконання існуючих процедур системи НАССР,
- адаптація санітарного та виробничого менеджменту до потужностей та особливостей виробництва,
- оновлення та розробка процедур СУБХП,
- проведення внутрішніх моніторингових аудитів виробництва в рамках контролю дотримання вимог
системи ISO 22000,
- проведення зовнішніх моніторингових аудитів виробництв постачальників,
- відбір проб та проведення мікробіологічного контролю відповідно до вимог виробництва, організація
лабораторних досліджень у сторонніх лабораторіях.
Менеджер системи якості, завідувач лабораторією
ПП"ТІЗ-КАРБОГАЗ"
/ 2 роки /
- розробка та впровадження системи контролю якості виробництва згідно стандартів ISO 22241-2019,
- контроль дотримання технологічних процесів та контроль якості продукції на всіх етапах виробництва
(від заходу сировини до доставки кінцевому споживачу),
- організації з нуля роботи виробничої лабораторії та підготовки до проходження акредитації згідно вимог
ISO 17025,
- розробки та впровадження менеджменту, технологічного регламенту та системи контролю якості
хімічного підприємства.
Менеджер системи якості харчової безпеки (по сумісництву)
ТзОВ «Галіція» компанії T.B. FRUIT|
ТзОВ "ЩЕДРО"|
- розробка та впровадження санітарного менеджменту відповідно до особливостей та потужностей
підприємства,
- розробка та впровадження контролю якості продукції згідно галузевих вимог.
- розробка та впровадження контролю якості вхідної сировини
Менеджер системи якості харчової безпеки
ТзОВ СПКО«Чудо-піч»
/3 роки /
- організація контролю якості вхідної сировини та готової продукції хлібобулочних виробів високого
ступеня готовності та заморожених,
- контроль дотримання санітарних норм при виготовленні та зберіганні продукції,
- організація лабораторних досліджень у сторонніх лабораторіях
- контроль роботи виробничої лабораторії,
- організація навчання персоналу,
- впровадження на підприємстві системи харчової безпеки НАССР,
- контроль за дотриманням санітарних норм згідно галузевих вимог та звітності підрозділів підприємства
згідно вимог ЄС.
Молодший науковий співробітник
ДНДКІ Ветпрепаратів та кормових добавок.
– сертифікація та вибірковий контроль медичних ветеринарних препаратів вітчизняного та закордонного
виробництва,
- розробка методів контролю кількісного та якісного складу ветпрепаратів, оформлення протоколів та
актів випробувань.
Інженер-мікробіолог
Лабораторія клітинного синтезу низькомолекулярних сполук
Інстіуту біології клітини НАН України.
МЕРКУЛОВА
КОНТАКТИ :
[
ДОСВІД РОБОТИ
Менеджер СУБХП , внутрішній аудитор
ТзОВ „Галфрост”
/ по сьогоднішній день /
- забезпечення функціонування систем управління якістю та
безпечністю харчових продуктів згідно з FSSC 22000 v.6., ISO
Особистий профіль 19011:2018.
- проведення щоденних експрес-аудитів та внутрішніх аудитів згідно
Я біолог за фахом, з досвідом
з графіком.
роботи понад 20 років у наукових та
виробничих лабораторіях і - контроль виробничих процесів.
опублікованими науковими - контроль санітарного стану виробництва, складів та прилеглої
працями. території.
- актуалізація та контроль ведення документації за HACCP.
Сертифікований -внутрішній - моніторинг виконання вимог внутрішніх нормативних документів
аудитор за версіями:
(СМБХП).
- FSSC 22000 v.6., ISO 19011:2018
- FSSC 22000 v.4.1., ISO 19011:2018 - участь у внутрішніх і зовнішніх аудитах, розробка та впровадження
коригувальних дій.
Працюю в 1С, знаю касову - організація навчання персоналу з питань якості та безпеки
дисципліну, володію офісними продукції. Проведення внутрішніх тренінгів.
програмами.
Маю практичний досвід:
- аудитора СМБХП,
- впровадження системи ФАСІЛІТІ МЕНЕДЖЕР
НАССР на харчовому підприємстві, Розподільчого Центру мультимаркета «Аврора»
- організації з нуля роботи
виробничої лабораторії та
/ 1 рік, 5 місяців /
підготовки до проходження - організація, координація та адміністрування складського та
акредитації, офісного простору з нуля.
- розробки та впровадження - підтримка та покращення основного виду діяльності через
менеджменту, технологічного адміністративні процеси,
регламенту та системи контролю - співпраця з аутсорсинговими компаніями та підрядними
якості хімічного підприємства, організаціями (укладання договорів, контроль виконання робіт,
- адміністрування продуктового ініціація проплат за надані послуг),
мінімаркета, ресторану та закритої - набір, навчання та адаптація власного персоналу (клінерів,
кухні на доставку. двірників, різноробочих та працівників фудкортів) для організації
цілодобової безперебійної роботи РЦ.
Освіта - управління штатом працівників від 17 осіб (розробка планів-
Львівський державний університет графіків виконання клінінгових, ремонтних та інших робіт,
ім. Франка табелювання, нарахування заробітної плати, мотивація персоналу,
контроль виконання поставлених задач та дотримання санітарних
Факультет - біологічний,
норм),
Спеціальність - мікробіологія - складання річного та поточного бюджетів, замовлення, облік та
списання розхідних матеріалів. Проведення заходів для мінімізації
витрат.
Менеджер СУБХП
кондитерська фабрика ТзОВ "ЕЛЬСКАР"
/ 1 рік 6 міс /
- контроль дотримання технологічних процесів та контроль якості продукції на всіх етапах виробництва
(від заходу сировини до відвантаження споживачу),
- розробка та впровадження процедур СУБХП,
- організація навчання персоналу,
- впровадження санітарного та гігієнічного менеджменту підприємства,
- організація лабораторних досліджень у сторонніх лабораторіях.
Менеджер ресторану
ТзОВ «Газда–Груп»
/ 9 місяців /
- забезпечення безперебійної роботи круглодобового ресторану з двома різноплановими залами.
З лінією роздачі по типу бістро та залою ресторану.
Штат 35 працівників.
- контроль роботи кухні (технологічні процеси) та працівників залу,
- касова дисципліна, проведення інвентаризацій.
- замовлення сировини та розхідних матеріалів,
- первинна бухгалтерська документація (робота в 1С).
- контроль дотримання працівниками вимог НАССР та санітарного менеджменту харчового виробництва.
Адміністратор - керуючий
Mіні – маркет
/ 7 місяців (до закриття під час бойових дій) /
-забезпечення ефективної та безперебійної роботи магазину, виконання планових показників;
- організація та координація торгових процесів магазину.
- планування і контроль обсягу замовлень, надходжень та продажів товару, аналіз та надання інформації
керівництву згідно запитів;
- надання пропозицій, щодо покращення операційних процесів, фінансових показників та підвищення
якості обслуговування покупців,
- впровадження корпоративних стандартів обслуговування покупців;
- управління персоналом (адаптація, мотивація, постановка задач, складання графіків робочого часу),
- контроль виконання касової дисципліни, проведення інвентаризацій.
Менеджер СУБХП , внутрішній аудитор
ТзОВ "Родинна ковбаска", корпорація «БАРКОМ»
/ 1 рік, 4 місяці /
- контроль виконання існуючих процедур системи НАССР,
- адаптація санітарного та виробничого менеджменту до потужностей та особливостей виробництва,
- оновлення та розробка процедур СУБХП,
- проведення внутрішніх моніторингових аудитів виробництва в рамках контролю дотримання вимог
системи ISO 22000,
- проведення зовнішніх моніторингових аудитів виробництв постачальників,
- відбір проб та проведення мікробіологічного контролю відповідно до вимог виробництва, організація
лабораторних досліджень у сторонніх лабораторіях.
Менеджер системи якості, завідувач лабораторією
ПП"ТІЗ-КАРБОГАЗ"
/ 2 роки /
- розробка та впровадження системи контролю якості виробництва згідно стандартів ISO 22241-2019,
- контроль дотримання технологічних процесів та контроль якості продукції на всіх етапах виробництва
(від заходу сировини до доставки кінцевому споживачу),
- організації з нуля роботи виробничої лабораторії та підготовки до проходження акредитації згідно вимог
ISO 17025,
- розробки та впровадження менеджменту, технологічного регламенту та системи контролю якості
хімічного підприємства.
Менеджер системи якості харчової безпеки (по сумісництву)
ТзОВ «Галіція» компанії T.B. FRUIT|
ТзОВ "ЩЕДРО"|
- розробка та впровадження санітарного менеджменту відповідно до особливостей та потужностей
підприємства,
- розробка та впровадження контролю якості продукції згідно галузевих вимог.
- розробка та впровадження контролю якості вхідної сировини
Менеджер системи якості харчової безпеки
ТзОВ СПКО«Чудо-піч»
/3 роки /
- організація контролю якості вхідної сировини та готової продукції хлібобулочних виробів високого
ступеня готовності та заморожених,
- контроль дотримання санітарних норм при виготовленні та зберіганні продукції,
- організація лабораторних досліджень у сторонніх лабораторіях
- контроль роботи виробничої лабораторії,
- організація навчання персоналу,
- впровадження на підприємстві системи харчової безпеки НАССР,
- контроль за дотриманням санітарних норм згідно галузевих вимог та звітності підрозділів підприємства
згідно вимог ЄС.
Молодший науковий співробітник
ДНДКІ Ветпрепаратів та кормових добавок.
– сертифікація та вибірковий контроль медичних ветеринарних препаратів вітчизняного та закордонного
виробництва,
- розробка методів контролю кількісного та якісного складу ветпрепаратів, оформлення протоколів та
актів випробувань.
Інженер-мікробіолог
Лабораторія клітинного синтезу низькомолекулярних сполук
Інстіуту біології клітини НАН України.
Схожі кандидати
-
Менеджер по продажам строительных услуг (строительство домов), представитель
Львів, Вінниця , ще 8 міст -
Копірайтер, адміністратор, менеджер
Львів -
Адміністратор
25000 грн, Львів -
Адміністратор сайту
25000 грн, Львів, Дистанційно -
Адміністратор, куратор, реєстратор
35000 грн, Львів, Івано-Франківськ