Сервіс пошуку роботи №1 в Україні
- Файл
Особисті дані приховані
Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/14602834/
Технолог харчової промисловості
Розглядає посади:
Технолог харчової промисловості, Інженер-технолог, Технолог RD, Лаборант, Менеджер з якості
Місто:
Київ
Контактна інформація
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Завантажений файл
Версія для швидкого
перегляду
Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.
Батіг Марія Василівна
Контакти:
Електронна пошта: [відкрити контакти ](див. вище в блоці «контактна інформація»)
[відкрити контакти ](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Освіта: бакалавр харчових технологій.
Національний університет біоресурсів і природокористування.
Факультет харчових технологій, напрям підготовки виробництво риби та морепродуктів (2021 – 2025 р.р.)
Досвід роботи:
молодший технолог на виробництві ферментованих напоїв ТОВ «Іт Ізі» у період з 16.04 – 15.10.2024 р.
Мої обов’язки включали:
Виготовлення продукції згідно затвердженого плану на зміну.
Робота з обладнанням варочно – бродильного відділення (ВП, ЦКТ, ФФ, насоси, трубопроводи жорсткої обв’язки, пульт керування), системи охолодження і підігріву, кімната водопідготовки.
Забір сировини з складу на технологічні операції, проведення переобліку і моніторинг залишків.
Приготування сусла і контроль бродіння напою на всіх етапах виробництва; робота з пультом управління температурних режимів.
Фільтрація напою; робота з фільтраційним обладнанням.
Передача напою на розлив згідно затвердженій специфікації та відповідних органолептичних показників.
Приготування миючих та дезінфікуючих засобів, їх використання для підтримки санітарних норм виробництва.
CIP мийка варочного порядку, ЦКТ, форфасів та допоміжного обладнання.
лаборант хімічного аналізу 5-го розряду ПрАТ «Київський маргариновий завод» з 11.12.2024 р. – 22.07.2025 р.
Проводила відбір проб та здійснювала фізико-хімічні та органолептичні дослідження (визначення рН; вміст вологи, жиру ; кислотність; масова частка хлоридів, сухих речовин, фосфатидів; кислотне, пероксидне число).
Аналіз відповідності напівфабрикату та готової продукції вимогам підприємства та чинній нормативно-технічній документації.
Знання міжнародних стандартів ISO 22000, НАССР.
Реєстрація результатів випробувань у документах, протоколах, журналах.
Здійснювала вхідний контроль якості сировини, допоміжних матеріалів.
Контроль санітарного стану виробничого обладнання, цехів.
Робота з нормативною документацією, сертифікатами, технічними умовами.
Перевірка відповідності готової продукції технологічним вимогам: зовнішній вигляд, маркування, пакування, умови зберігання.
Контроль дотримання технологічних процесів на виробничих етапах.
Контакти:
Електронна пошта: [
[
Освіта: бакалавр харчових технологій.
Національний університет біоресурсів і природокористування.
Факультет харчових технологій, напрям підготовки виробництво риби та морепродуктів (2021 – 2025 р.р.)
Досвід роботи:
молодший технолог на виробництві ферментованих напоїв ТОВ «Іт Ізі» у період з 16.04 – 15.10.2024 р.
Мої обов’язки включали:
Виготовлення продукції згідно затвердженого плану на зміну.
Робота з обладнанням варочно – бродильного відділення (ВП, ЦКТ, ФФ, насоси, трубопроводи жорсткої обв’язки, пульт керування), системи охолодження і підігріву, кімната водопідготовки.
Забір сировини з складу на технологічні операції, проведення переобліку і моніторинг залишків.
Приготування сусла і контроль бродіння напою на всіх етапах виробництва; робота з пультом управління температурних режимів.
Фільтрація напою; робота з фільтраційним обладнанням.
Передача напою на розлив згідно затвердженій специфікації та відповідних органолептичних показників.
Приготування миючих та дезінфікуючих засобів, їх використання для підтримки санітарних норм виробництва.
CIP мийка варочного порядку, ЦКТ, форфасів та допоміжного обладнання.
лаборант хімічного аналізу 5-го розряду ПрАТ «Київський маргариновий завод» з 11.12.2024 р. – 22.07.2025 р.
Проводила відбір проб та здійснювала фізико-хімічні та органолептичні дослідження (визначення рН; вміст вологи, жиру ; кислотність; масова частка хлоридів, сухих речовин, фосфатидів; кислотне, пероксидне число).
Аналіз відповідності напівфабрикату та готової продукції вимогам підприємства та чинній нормативно-технічній документації.
Знання міжнародних стандартів ISO 22000, НАССР.
Реєстрація результатів випробувань у документах, протоколах, журналах.
Здійснювала вхідний контроль якості сировини, допоміжних матеріалів.
Контроль санітарного стану виробничого обладнання, цехів.
Робота з нормативною документацією, сертифікатами, технічними умовами.
Перевірка відповідності готової продукції технологічним вимогам: зовнішній вигляд, маркування, пакування, умови зберігання.
Контроль дотримання технологічних процесів на виробничих етапах.
Схожі кандидати
-
Технолог харчової промисловості
Київ -
Технолог харчової промисловості
70000 грн, Київ, Одеса , ще 2 міста -
Технолог харчової промисловості
Київ, Вінниця , ще 8 міст -
Технолог харчової промисловості
Київ -
Технолог харчової промисловості
Київ, Бровари, Дистанційно -
Інженер-технолог харчової промисловості
30000 грн, Київ